icon

Dokážu muži skutočne tak dobre predstierať city?

mississ
17. sep 2025

Asi si sem idem len po názor, ostatných.
Dávno nemám 18 rokov. Mám 40, vyše 3 mesiace som sa stretávala s jedným mužom vyše 40+ rokov. Nikdy som z jeho strany nevycitila neuprimnost. Bavili sme sa o mnohých temach, a dokonca aj dosť odkryl zo svojho súkromia, bola som aj u neho. Pár krát aj sex, úplne všetko super klapalo. Prekvapilo ma že dokázal o mnoho svojich súkromný veciach , jeho rodine mi úplne v pohode mi hovoriť , aj ja jemu. Človek , ktorému by na druhom človeku tak nezáležalo, by neodkryl toľko zo svojho súkromia som si naivne asi myslela. Moje city k nemu začali byť intenzívne, hoci som mu to priamo nepovedala. HM.. ani som nestihla. Úplne náhle prestal komunikovať, zo dňa na deň. Neodpisuje. Na četovacej platforme či sme si písali tam akoby už neaktivny , zrazu a náhle a to sme si 3 mesiace intenzívne písali aj sa stretávali. Dokážu chlapi tak dobre hrať , a predstierať, a toľko odkryť zo svojho súkromia , keby to nemysleli ozaj úprimne? Lebo toto moja táto skúsenosť je ozaj na dosku Oscara za najlepší herecký výkon. Iné ako čas a vyliečiť sa z fraktúru srdca mi neostáva. Ale vedia chlapi ozaj tak veľa odkryť zo súkromia keď to nemyslia vážne? Nad týmto rozmýšľam.

Strana
z3
marianarem
17. sep 2025

@mississ Tak mozno mas pocit, ze ti vselico odkryl, ale je mozne, ze ti nejake podstatne veci neodkryl. Poznam v okoli pripad, ked chlap takto mizol a nakoniec sa zase objavil, opakovane, z velkej blizkosti zrazu zmizol a uplne sa odmlcal. Bol nakoniec unho problem s pitim a dalsie osobne problemy, kvoli ktorym nebol schopny ist do normalneho vztahu.

mississ
autor
17. sep 2025

Ešte doplním, že obaja sme boli nezadaný, rozvedený.

sevrin
17. sep 2025

Mal viac toho rozrobeného a zrejme sa mu začali až príliš často prekrývať smeny, tak s jednou proste sekol na konci skúšobnej doby.

dzulli1980
17. sep 2025

Ty si myslíš, že Ti odkryl svoje súkromie, svoju minulosť a možno klamal, jednoducho si to vymyslel, lebo my ženy sme náchylné podľahnúť takýmto rozprávkam ... áno, muži vedia byť parádni bájkari ...

anonym_4ec080
17. sep 2025

Nezaujala si ho natolko aby s tebou pokracoval.Par krat ta vyuzil v posteli, no zrejme sa mu to moc nepacilo .
A to ako sa ti udajne otvoril nemusela byt vobec pravda.Len ta chcel dostat do postele , tak si vymyslel kadeco.A mozno je zadany a tahal to na dve strany

mississ
autor
17. sep 2025

Keby je zadaný, pozýval by ma k nemu domov? Viac krát som u neho bola. Aj toto ozaj na sošku Oscara , dobrý herecký výkon.

sevrin
17. sep 2025

Ženy sa aspoň priznajú po mesiaci chodenia: "Nooo vieš, je tu ešte jeden ..." dobre, ďalej už nemusíš ani pokračovať 😁
Postrehol som ten fakt, že to robili pomerne často, že hrali na viac strán.

earlgrey
17. sep 2025

Aj ženy vedia byť dobré herečky a omotať si mužov okolo prsta...netreba škatulkovať, že to robia len muži...poučenie pre teba...neočakávať nič, zbytočne sa rýchlo nenamotať...nechať tomu čas a hlavne nezabúdať na to, že nie všetci sú rovnakí...

morpheuss
17. sep 2025

@mississ nemysli hneď na najhoršie... možno mal len smrteľnú autonehodu

mississ
autor
17. sep 2025

Nemysli na najhoršie ... - mal smrteľnú nehodu....hm.... Standisti ste tu.

mississ
autor
17. sep 2025

Ešte len doplním, čítam vyššie vaše komentáre, že ťahal to na dve strany....to takto potom sú chlapi úplne tak hlúpi? Veď viem kde býva, prvé čoho sa má chlap báť je, práve to že viem kde byva. že ja ako " tá druhá ". viem kde chlap býva že môžem ísť k nemu domov za jeho "oficialnou' preferovať, no nie? Chlapi takto hlúpi? To ozaj?

mississ
autor
17. sep 2025

Ak ťahá na dve strany, strašne nepatrný bol. Úplne školáčke chyby narobil. Dokonca najzakladnejsis chyba z jeho strany keď ťahá to na viac strán, je to že viem kde býva. Toto ako sa dá vysvetliť?

barka1
18. sep 2025

@mississ 3 mesiace je málo. Poznávali ste sa, možno bol aj otvoreny a uprimny. Buď zistil nieco, co mu na tebe nevyhovuje, alebo to skusal aj inde a rozhodol sa. To je ok. Ghostol ta, to robia zbabelci. Co už.

vilma7
18. sep 2025

Nebral to ako vzťah, asi sa nezalubil.
To čo ti nerozprával môže ale nemusí byť pravda.
Ma 40 plus takze asi veľmi dobre vie na čo ženy letia...na rečičky.

Áno ukázal ti kde býva, ale predsa nepredpokladá že 40 ročná slušná zena pôjde po nejakých 3 mes.robit cirkus do jeho bytu. A lásku a vernosť ti predsa nesluboval. Alebo?
Áno, žiaľ aj takíto sú chlapi...A nie len chlapi.

anonym_ee048b
18. sep 2025

Dokážu. Ale to nie sú skutoční, féroví muži. Sú to chrapúni a zbabelci.

earlgrey
18. sep 2025

Len si nerob hanbu a neponižuj sa, že po 3 mesiacoch by si za ním utekala k nemu domov "skontrolovať" či tam nemá niekoho iného. Kašli na neho. Sústreď sa na seba a na svoj život. A ak ťa takto z ničoho nič odstrihol a náhodou sa ti neskôr ozve s mnohými výhovorkami, ignoruj, neutekaj za ním, maj svoju hrdosť.

mississ
autor
18. sep 2025

Jasné, ak sa niekedy ozve, ignor jasné. Nestojí za to.

mississ
autor
18. sep 2025

Len ma ešte napadla možnosť, ak náhodou ťahal na dve strany, čo ja nemám zatiaľ odkiaľ vedieť , a bol zadaný, nie priamo ženatý, ale zadaný , vo vzťahu, a jeho ,"oficiálna" prišla mu na to, že si s nejakou vypisuje....ona mu mohla ten cirkus spraviť, si s ním poriadky a preto sa neozýva, stiahol chvost.
Len ako možnosť na to napadla...
Len toto sa už nedozviem 😀

anonym_7d9ec5
18. sep 2025

Kašli na neho a nerieš... Maj svoju hrdost

anonym_fc2c7a
18. sep 2025
@mississ

Len ma ešte napadla možnosť, ak náhodou ťahal na dve strany, čo ja nemám zatiaľ odkiaľ vedieť , a bol zadaný, nie priamo ženatý, ale zadaný , vo vzťahu, a jeho ,"oficiálna" prišla mu na to, že si s nejakou vypisuje....ona mu mohla ten cirkus spraviť, si s ním poriadky a preto sa neozýva, stiahol chvost.

@mississ Odkrytie sukromia je u teba prejav lasky? Ved cudzim ludom sa skor clovek zdoveri, ako tym co ich pozna. Napr. aj u psychologa. Ked som sa zaucala ako brigadnicka davno v jednej praci pocas troch dni ma zaucali 3 zeny. Kazda mi o sebe povedala take sukromne informacie az som nechapala. Panko sa zdoveril cudziemu cloveku, tebe, suchol si s tebou. Presli 3 mesiace uz nema o teba zaujem. Uz sa zdoveruje druhej.

derdia
18. sep 2025

@mississ v takom veku by si už mohla vedieť, ze chlap, ktory chce sex, sa zahrá na hocičo... Len aby ho dostal. Plus je skúsený, lebo si to vyskúšal mnoho krát. Kam brnknut aby mu žena nechcem povedať co...
Pre teba je to len ponaučenie. A ano títo uzasny chlapi majú väčšinou rozrobené ženy, kade tade. A ked jedna dá dôležitejšia niečo tuší, tak rýchlo sa zase zahrá na dobracika a chudáčik, ktoreho niekto obviňuje z niečoho co nikdy nebolo....bohuzial...ale to bolo asi vždy je to tak. Nestitia sa ničoho... Ani slobodných matiek, kludne zoberú dieta aj na zmrzlinu, len aby vyzerali ze ho zaujímajú predsa obaja a nie len ona...

earlgrey
18. sep 2025
@mississ

@mississ Všetko je možné, ale nechaj to tak, zbytočne nad tým uvažovať. Pozri, mňa na ulici zastavil mladý 26 ročný muž (ja mám 38 rokov) a dali sme sa do reči atď. atď. atď....potom po asi mesiaci ma našiel na FB skrz jedného známeho...začal mi písať, ospevovať aká som krásna a somariny, smiala som sa na tom dosť...no a potom z neho vyletelo, že by so mnou chcel sex...a keď som sa ho opýtala, či niekoho má, rovno priznal, že má dlhodobú partnerku, ktorá študuje v zahraničí a chodí domov raz za 3 mesiace a jemu sex veľmi chýba a blaaa blaaa blaaa blaaaa ...neriešila som to, zasmiala sa nad tým...samozrejme odmietla tú skvelú ponuku a teraz, keď ho vidím v meste, hlavu skloní a ani sa nepozdraví 🤣

cippi
18. sep 2025

@mississ
@mississ Áno dokážu niekto rád rozpráva a nemá problém ak si z niekým sadne povedať viac ale to vôbec nič neznamená, že tu ženu chce naozaj ja tiež dokážem povedať mnoho veci lebo som zhovorčivý ak žena mi sadne pritom vôbec nemyslím na vzťah. Ženy za všetkým vždy hľadajú viac. Podľa mňa vycítil že si sa namotala a ak on takéto nič nečakal a začal cúvať ak nechce viazať normálna vec by som to tiež tak urobil ak by som sa nechcel viazať. Som presvedčený čoraz viac že ženy nie sú stavané na nezáväzne vzťahy moc sú naprogramované väčšinou začať čosi cítiť 😁. Ak je ten muž k tomu povedal že nehľadá vzťah ale proste chce hranice ona nemá právo sa teraz hnevať. Nie je to jeho vina. Ale viem že môj kamarát čo spal s veľa ženami vravel že balík cssto ženy na to že akože ich chce spoznávať a že ženy na to berú ako hrom,.preto mal úspech. Naj je byť úprimný proste priamo keď chcem nezáväzne poviem žene a buď to vezme alebo nie. Ale často sa stáva aj napriek dohode, že žena poruší pravidlá a zaľúbi sa vlastná skúsenosť😁. Ženám proste neverím v tomto moc že dokážu mať reálne nezáväzný vzťah ako muž. Ale by sa to malo udržať v tej rovine musia byť pevné hranice ako netráviť veľa času spolu a nekontaktovať sa stále, inak to ide do kytek po chvíli. Záleží na čom sa dohodli ak nepovedal nikdy nič o vzťahu žeby chcel tak to neznamená nič. Ak áno tak to je iné a klamal. Ja nič nesľubuj čo neviem splniť😁

mississ
autor
18. sep 2025

To vyššie od cippi asi takí chlapi naozaj sú, sa to potvrdzuje.

la_dolce_vita
18. sep 2025

Chapem, ze v tomto veku to zaboli a ponizi. Cakame uz od druheho serioznost a solidnost, ale stavaju sa aj take veci, ty teraz nechapes a hladas pricinu. Ale tu nikdy nezistis, preto kasli na to. Uprimne rozhovory nemusia byt pravdive a nic neznamenaju, takisto bydlisko, predsa tam nepojdes teraz za nim. Ludia su rozni, nielen muzi. Treba to tak brat, ze si ti to stalo, ale nemozes za to. Bavili ste sa o vasom vztahu? O buducnosti?

muchotrafka298
18. sep 2025

V dnesnej dobe to nie je nic neobvykle, ze ma chlap viac zien rozrobenych. Tam nie je ziadna "exkluzivita" ze sa len s jednou stretavaju. Proste to nechaj tak, nerob zo seba chuderu, co ho ide domov sledovat ci tam niekoho ma. Nemusi tam vobec byvat. Boli ste spolu 3 mesiace, nie 3 roky a nemate nic spolocne vybudovane. Ano, je to neprijemne a bolestive, ked Ta takto niekto odkopne, ale nemas 15 rokov, vies sa s tym vysporiadat. Nepis mu, nevolaj, nespehuj ho. Nesnor po internete, ze kde je pripojeny, kedy, nestalkuj ho, lebo len sebe tym robis zle. A ano, chlapi vedia byt neskutocni bajkari, vedia take storky vymysliet, len aby zenu do postele dostali.

mississ
autor
18. sep 2025

O budúcnosti sme sa priamo nebavili, len sa ma spýtal po pár stretnutiach či sa chcem posunúť ďalej , lebo že on záujem mám, mi povedal, lebo že ak ja to tak necítim, mám povedať , musí sa s tým zmieriť.
Na to som mu povedala, že potrebujem čas ho spoznať, a tak aby sme tak prirodzene sa v tom posunuli sa aj spoznali, aby to bolo také prirodzené. Povedal, že to problém pre neho nie je.

mississ
autor
18. sep 2025

Tak ďakujem vám za názory, a fakt chlapi teda skutočne dokážu takíto byť, a balia baby na to že predstierajú skutočný záujem, asi na to fakt letíme 😂🙈

lucilaines
18. sep 2025

Mam najlepsiu kamosku, 36 rokov, rozvedena uz niekolko rokov. 99% jej “vztahov” alebo ako to nazvat cez dating aplikaciu, ale jiekedy aj takych, co stretla v realnom zivote skoncilo takto. Presne takto. Vsetko super v pohode, niekolko tyzdnov sa stretavali, pri poslednom stretnuti normalne komunikovali, planovali dalsie rande, dokonca som zazila, ze chlap uz aj planoval a zaplatil nejaky vikendovy pobyt. Kazdy den si pisali, dobre ranko, aky bol den. A zrazu zo dna na den nic. Doslova den predtym bola u neho, vsetko ok, kedy sa znova vidime, bolo super. Na druhy den tma a ticho. Neodpise, nedvihne, nevysvetli, len sa zrazu prestane ozyvat, pripadne uplne blokne kontakt. Za posledne roky som to cez nu videla uz tolkokrat, ze by som tomu sama neverila. Niekolkokrat sa prislo na to, ze v tom bola druha zena, zvysok pripadov netusi dodnes. Ocividne je toto momentalne velmi bezne, ale pride mi to totalne chrapunske. Uz naozaj aby ta zena tomu chlapovi nestala ani za tu jednu soravu, sorry dal som sa dokopy s niekym inym alebo sorry, ale necitim to na vztah alebo aspon bu alebo mu, otras.

muchotrafka298
18. sep 2025
@mississ

Tak ďakujem vám za názory, a fakt chlapi teda skutočne dokážu takíto byť, a balia baby na to že predstierajú skutočný záujem, asi na to fakt letíme 😂🙈

@mississ ja Ti napisem realitu. mam kolegu, 40+, velmi pekny chlap, slobodny, bezdetny. Ma niekolko rande cez vikend s roznymi zenami. A niekolko znamena 2-3 denne, cez tyzden velmi cas nema, venuje sa svojim konickom. On nam o tom normalne bezne rozprava, vobec sa tym netaji. Proste ked ho jedna omrzi, ma dalsie a tak dokolecka. Tam nie su ziadne city, aj ked im to rozprava, lebo s niektorymi sa stretava mesiace. Ked mu niektora nevyhovuje, tak ju proste vyghostuje a dovidenia.

Strana
z3