Dôvera vo vzťahu
Stretávam sa s jedným chlapom, písali sme si 3 mesiace a stretli sa cca 7 krat. Pokračuje to ďalej no napísal mi že mi musí niečo povedať , že kamoška mu písala že chce doprovod na svadbu jeho že či nepôjde snou. On snou súhlasil. Ešte predtým mi hovoril že podľa neho kamarastvo medzi mužom a ženou neexistuje. Pripomenula som mu to :D tak že vraj to je kamoška že ju spoznal v Egypte na dovolenke. Neviem za mňa je to bullshit :D a viem že snim niesom ešte ale dennodenne mi píše hovorí že má ma rád a ze ma o mňa seriózny záujem. Ja som povedala že potrebujem trochu času ešte lebo mám problém s dôverou, ešte som ho nestihla spoznať tak ako by som chcela. Nehovorím že potrebujem sa spoznávať pol roka. Ale proste potrebujem trochu času. Mám 27 rokov a on tiez. a že fakt je to kamoška a že on si vybral už mňa :D mne sa to zdá pofiderne. Váš názor ?
Ze si vybral , koniec pribehu.
Mne sa zas toto zdá celkom ok..a to nie som zástanca kamaratstiev medzi mužom a zenou..ale povedal ti o tom sám, vraví že chce vztah riešiť s tebou nie s nou..najmä keby ju už chcel riesit, tak ju riesi a nepovie ti o tom..už len či to tebe veľmi vadi a vedel by napr neísť, ak by to tebe veľmi vadilo a nechcel by o teba prísť 🤷♀️
Je introvert nemá nejaké blízke vzťahy so ženami preto mi to príde zvláštne 😅
Mne by bolo blbé ísť s kamošom na svadbu, kebyže mám priateľa. Blud.
Priznal sám o sebe že je niekedy ako "kkt" a napísal rovno že v čom :D
Neviem nespomeniem si na konkretne priklady ale situacie typu
Niečo niekomu poviem. A neumyselne toho druheho urazim. Ale nebolo to a umyslom ubližiť.
Že neodkomunikujem dobre veci ako s tou svadbou teraz.
Že niekedy zbrklo reagujem pod tlakom.
Alebo že som robil niečo s dobrym umyslom a vyšiel som za najväčšieho kokota.
Že niekedy mam hubu rychlejšiu ako usta.
Že sa nepochopim s človekom keď niečo poviem.
Niekedy sa neviem rozhodnuť hneď a ani improvizacia mi neide
Že tlačim na veci a som zbytočne a pôsobim hr a netrpezlivo.
Váš názor na toto ? 😅
Mne by vadili tie vylgarizmy...to je asi všetko
Ak by chcel ani ti o svadbe nepovie...
Nech ide,urcite je jediny chlap na svete a na svadbe sa predsa len tancuje a len a len v pároch ,tak co by tam ona samučká robila...prosim ťa,ved to nie je ples s cudzimi ludmi...
My v nasej velkej rodine sme robili svadby kde sa uz nepozyvali zenatí bratranci a vydate sesternice len ti slobodni a bez partnerov,kazdy to chapal a kazdy sa super zabavil ako partia.,...
Nemas pravo mu do toho hovoriť,ale mas pravo porozmyslať,ci toto chces mať za partnera,ci akceptuješ aby toto sa ti dialo v tvojom vzťahu resp.manzelstve.
Asi dva mesiace po zoznámení bola v blízkej rodine mojej vtedy novej známosti svadba. Povedal mi, že tam ide s bývalou, lebo ju aspoň trochu poznajú a on potrebuje ako prvý družba doprovod. Absolútne mi to neprekážalo a vôbec som nemala chuť sa pri takejto príležitosti zoznamovať s jeho rodinou.
Sme spolu šťastní už 20 rokov...
Nepríde mi to.ako.nieco závažné. Proste sa poriadne ešte nepoznáte,naco by niečo riešil s inou
Ten slovnik by ti mal vadit.
to su take manipulacne keci, ako kona hovori za vsetko
Ak to vie takto popísať, prečo s tým niečo nerobí. Nech nereaguje na všetko hneď a vždy si všetko premysli.
Veď v pohode, poznám takého, čo tiež kamoška z práce nemala s kým ísť na svadbu a pozvala jeho, aj keď mal priateľku. Bol s ňou, zabavili sa, poďakovala sa mu aj jeho priateľke a každý žije ďalej svoj život. Povedz mu, nech sa zabaví a pošle nejaké fotecky zo svadby. Veď ešte aj tak nie ste spolu.
Mozno je to len kamoska, ale ked ty si jeho priatelka, tak nech zoberie aj teba,v tom pripade nech ide.

Ucebnicovy priklad, ze za muzov hovoria ciny a nie slova, cize vsimaj si, co robi a nie hovori, kedze jedno odporuje druhemu.