icon

Dovoľujete partnerom kamarátky z minulosti?

10. okt 2025

Ahojte, dovolujete svojim muzom kamaratky? Aj napr. take, s ktorymi predtym spali? Lebo ja som s tym ok len moje kamaratky su take, ze ako to mozes zvladat ja by som ziarlila ale podla mna co bolo bolo a ja sa tiez kamaratim s byvalimi milencami

really8
10. okt 2025

@anonym_autor ze dovolujete😂😂😂😂 nie zakazujem to muzovi a ked to porusi tak ma zakaz playstation na tyzden.

autor
10. okt 2025
@really8

@anonym_autor ze dovolujete😂😂😂😂 nie zakazujem to muzovi a ked to porusi tak ma zakaz playstation na tyzden.

@really8 tak teda sa opravim tolerujete alebo vadi vam to? Lepsie? 😂😂😂 boze moj

mysiarka
10. okt 2025

Akoze co mu povies, ze zakazujem ti sa s nou bavit? 😀 Pokial je partner uvedomely, tak sam od seba prestane s takymi osobami udrziavat kontakty si myslim.

autor
10. okt 2025
@mysiarka

Akoze co mu povies, ze zakazujem ti sa s nou bavit? 😀 Pokial je partner uvedomely, tak sam od seba prestane s takymi osobami udrziavat kontakty si myslim.

@mysiarka ale preco by mal prestat? Ved to ze im to nevislo neznamena ze si nemozu sediet ako ludia a ked ma s nimi este aj zoznami ja som asi cudna

anonym_adf599
10. okt 2025

Môj partner je slobodný človek, ktorému verím a on mne. Slovo dovoľovať u seba nepoznáme. Baví sa a stretáva s kým chce a ja tiež. Je to otázka dôvery.

anonym_8cf83a
10. okt 2025

Spoločne sa stretávame, jeho ex má dieťa vo veku nášho. Sadli sme si všetci ako ľudia, raz za čas spolu zájdeme do mesta. Vadilo by mi keby sa ale stretávajú sami alebo si aktívne píšu.

mysiarka
10. okt 2025

@anonym_autor Tak zalezi asi aj co vsetko ta minulost obnasa.

earlgrey
10. okt 2025

Takže Vladko sa cez to ešte nepreniesol? 😁

madeincssr
10. okt 2025

Kazdy ma tolerancnu hranicu "ziarlivosti" (jesitnosti, narusenia dovery...) niekde inde a preto univerzalna odpoved neexistuje (nepomoze ti info ako to maju ini). Idealne je, ked su [aj] v tomto partneri suladni. T.j. bud si silno doveruju, alebo potom radsej obaja tie tretostranove kontakty utlmia na partnerom tolerovatelnu uroven.

autor
10. okt 2025
@mysiarka

@anonym_autor Tak zalezi asi aj co vsetko ta minulost obnasa.

@mysiarka no tak boli sme spolu 3 roky a potom 5 rokov nie a cez tych 5 rokov som aj ja mala milencov aj on milenky aj priatelku a obaja sa s tymi ludmi bavime a moje okoloe tomu nerozumie a iba ma zaujima ci je to tak chore

mysiarka
10. okt 2025

@anonym_autor Boli ste spolu tri roky, pat nie a teraz ste zase?

mon29
10. okt 2025
@anonym_autor

@mysiarka no tak boli sme spolu 3 roky a potom 5 rokov nie a cez tych 5 rokov som aj ja mala milencov aj on milenky aj priatelku a obaja sa s tymi ludmi bavime a moje okoloe tomu nerozumie a iba ma zaujima ci je to tak chore

@anonym_autor uplne v pohode.. Nikto nikoho nevlastni.. Kazdy je slobodny a mal by mat moralny kompas.. A ak nema, rada to zistim co najskor😉.. Ak niekoho drzis na kratko, neznamena ze neurobi dajaku hlupost, podla man este skor...Skor by mi vadil partner co by ma buzeroval... Nejaky neisty kkt, ktoremu by som musela hlasit kazdy krok s kym a kedy sa stretavam.. 🙄

autor
10. okt 2025
@mysiarka

@anonym_autor Boli ste spolu tri roky, pat nie a teraz ste zase?

@mysiarka no shit Sherlock

mysiarka
10. okt 2025

@anonym_autor Som sa normalne opytala, ci to dobre chapem. Pardon 😀

autor
10. okt 2025
@mysiarka

@anonym_autor Som sa normalne opytala, ci to dobre chapem. Pardon 😀

@mysiarka velmi dobre

rachel36a
10. okt 2025
@really8

@really8 Nie nedovolujem...je dospelý ma pravo si robiť čo chce...taktiež on mne nič nedovoľuje ani nezakazuje...obaja sa stretávame aj s priateľmi z minulosti...dokonca sa ako rodiny stretávame s rodinou mojej veľkej prvej lasky

really8
10. okt 2025
@rachel36a

@really8 Nie nedovolujem...je dospelý ma pravo si robiť čo chce...taktiež on mne nič nedovoľuje ani nezakazuje...obaja sa stretávame aj s priateľmi z minulosti...dokonca sa ako rodiny stretávame s rodinou mojej veľkej prvej lasky

@rachel36a a? Ja sa nepytam

rachel36a
10. okt 2025
@really8

@rachel36a a? Ja sa nepytam

@really8 prepáč, to somchcela písať autorke prispevku

anonym_189d06
10. okt 2025

Áno píšeme si aj stretávame, sme vyrovnaní, vyzretí so sebavedomím.Nikoho nevlastníme, ked chce niekto podviezsť podvedie a nemusi mať ani jedného kamaráta/tku.A hlavne takí využijú každú príležitosť lebo sa nemusi opakovať.Vačšinou kto myslí na zlo/neveru/ koná zlo😉

billy_jean
10. okt 2025

Nie sme na základnej škole, že keď sa bavíš so mnou, nebudeš sa baviť s Janou... sme dospelí ľudia.

anonym_aa7869
10. okt 2025

Pozri sa.
Tie stovky diskusii o neverách sú tu asi zo srandy.
Zaťapuškajme 👏👏👏👏👏 všetkým tolerantným manželkám, slečnám,parterkám

madeincssr
10. okt 2025
@anonym_aa7869

Pozri sa.
Tie stovky diskusii o neverách sú tu asi zo srandy.
Zaťapuškajme 👏👏👏👏👏 všetkým tolerantným manželkám, slečnám,parterkám

@anonym_aa7869 a podvedenym/podvadzanym partnerom/manzelom nezatapuskas? A nie, nie je to moj pripad, ani z jednej strany.

anonym_aa7869
10. okt 2025
@madeincssr

@anonym_aa7869 a podvedenym/podvadzanym partnerom/manzelom nezatapuskas? A nie, nie je to moj pripad, ani z jednej strany.

@madeincssr 👏👏👏👏 všetkým naivným ľuďom ktorí si myslia že ich parter-ka hrajú na stretku žoliky
Stačí?

biba_18
10. okt 2025

@anonym_aa7869 ja napr. nemám vôbec problém udržiavať korektné vzťahy s bývalými - a nemusím im skákať do postele ... takže áno, na takom stretku to kľudne môže byť iba o rozhovoroch o živote ...

greywolf
10. okt 2025

@anonym_autor nie, muz len tazko dokaze byt iba kamarat so zenou. Dokaze na 100% ked je velmi nesympaticka.

tanyan
10. okt 2025

Ja som takéto "kamarátky" a celkovo ľudí, ktorí takéto názory násilne pretláčajú postupne odstránila. Ja môjmu manželovi dôverujem a on verí mne. A keď s tým má niekto problém, tak je to jeho problém.