icon

Dvojaký meter vo vzťahoch

5. júl 2025

Ahojte, neviem ako toto riešite vy ale poslednú dobu som si všimla v okolí hlavne medzi kamoškami a známymi s ktorými sa bavím, že majú extrémy dvojaký meter na seba a na druhých. Chápem, že do určitej miery je to v poriadku ale už mi to začína prekážať. Vysvetlím. Ako príklad dám situáciu s jednou kamoškou, podobných bolo viac aj s inými babami. Môj priateľ reagoval pri hádkach párkrát vyhýbavo, bohužiaľ je taký vadilo mi to tiež ale nejak sme si to vykomunikovali a šlo sa ďalej no jedna moja kamarátka ho označovala ako chodiaci red flag a dosť ho urážala a ako by som ho mala poslať kade lahšie a neviem čo, okej vypočula som si názor ale jej priateľ jej z ničoho nič urobil scénu, že ju zbalil a vyhodil z domu len tak, lebo jej vraj našiel v telefóne správy ako ho podvádza pritom tam nič nebolo a ona sa s nikým pomaly nebaví a vymýšlal si že ho jeho kamaráti videli na káve s iným chlapom a nadával jej týždeň za to čo mu urobila, aký je zranený a neviem čo a nakoniec to ututlal, že veď podme ďalej a ona mu to vesele odpustila. A takéto jednanie mi začína vadiť, keď môj priateľ spraví niečo, hneď je neviem čo a ked tí ich podvádzajú, manipulujú a kadečo to už nič.

pabla99
5. júl 2025

To tak väčšinou býva, že taký ľudia ktory nemajú vo vlastnom živote poriadok vedia najlepšie súdiť, ale iných 😄

Tvoja kamarátka chodí s riadnym idiotom inak… 🙈

gribka1
5. júl 2025

A to kamarátkam všetko vešiaš na nos? Jasné, že potom zabŕdajú do tvojho života, lebo so svojím nevedia nič urobiť.

autor
5. júl 2025
@gribka1

A to kamarátkam všetko vešiaš na nos? Jasné, že potom zabŕdajú do tvojho života, lebo so svojím nevedia nič urobiť.

@gribka1 kde som napísala že im všetko vešiam na nos? 🙂

januska12323
5. júl 2025

Tie hádky sa odohrali na verejnosti?

autor
5. júl 2025
@januska12323

Tie hádky sa odohrali na verejnosti?

gribka1
5. júl 2025

Ako potom vedia ako to máš s priateľom?

lindous
5. júl 2025

To je celkom bežné, že druhému smietku v oku vidí a sám sebe kôl nie... ľahšie sa súdi a komentuje druhý ako si priznať, že ani u nás nie je všetko okej, dokonca možno ešte horšie, hlavne ak je zamilovaná, pozerá sa na to proste inak... byť tebou, keď sa to zopakuje, normálne na rovinu by som to povedala...

1gramofon
5. júl 2025

Pre toto som o vzťahu zacala hovorit len s jednou kamoškou a to takou, ktorej sa darilo. Plno ľudí má nefunkčný vzťah, keby vedeli ako tak ho zlepšia, ale nevedia. Reálne nevedia a idú kázať. Ona mi radila veľmi dobre a nekydala mi na neho aj preto lebo sama bola spokojná. Mala som "kamošku" so zlým vzťahom, neskutočne kydala aj na môjho zo začiatku, aj na iných.
Vyberaj si s kým čo zdieľaš. Toxicita je unavná a dokáže ovplyvniť kvalitu zivota

romiada
6. júl 2025

Ja si myslím,že zásada je dat takým kamoskam hneď na začiatku stopku,že si neprosíš nevyžiadane rady . Také dávajú ľudia ,ktorí potrebujú mať navrch. Normálna vyzretá, chapava osoba Ti poradí len vtedy keď ju o to požiadaš.