Poznáte v okolí páry, ktoré sa navzájom podvádzajú?
Poznáte vo svojom okolí páry o ktorých viete, že sa navzájom podvádzajú a tvária sa, akoby sa nič nedialo? Alebo aspoň jeden z nich podvádza a vedia to všetci okolo? A na sociálnych sieťach sa tvária ako ideálny pár, vyznávajú si tam lásku a neviem čo a v súkromí sa len hádajú a podvádzajú... Toto nepochopím asi nikdy tie pretvárky a faloš...
Áno, máme kamaráta ktorý si vzal svoju podriadenú. On dosť pri peniazoch, 3 firmy, ona nikto nič z hornej dolnej. Ona má fotky na instagrame z drahých dovoleniek, a on to kláti kade tade.
Nechápem/e to, ale ani neriešime. Náš život to nie je.
Zabudla som dopísať, že ani ona mu nie je verná .
Poznám jeden pár, kde on podvádza a všetci to vedia, či aj ona to vie netuším, myslím si, že skôr nie...ale na sociálnych sieťach aktívny nie je ani jeden z nich, ani spoločnú foto nemajú nikde
@anonym_autor vsak je to ich zivot ,teba sa to ako dotýka ,ta faloš a pretvárka?
Nepoznám. Ale poznám pár ktorý nežije monogamne takze sa podvádzajú navzájom aj vedia o tom a sú s tým ok.
@anonym_autor ano, poznam. Partnerov opustit nechcu, beru to ako vzruso. Teda ti dvaja podvadzajuci. Vie o tom kazdy okrem poloviciek. Este aj na nejake akcie, festaky, oslavy a pod. spolu chodia. Poznam vsetkych akterov, odkedy to viem vyhybam sa cielene stretavaniu s nimi.
Áno otcov brat s ženou. Mali doma malé dieťa, a každý si chodil za svojou. A dieťa na krku babe.. v jej očiach dokonalý pár, najlepší syn. Aj sa stále tak prezentujú ako sú zamilovaný a pritom každý z rodiny vieme svoje aj kamaráti.
Nie. Nikoho takého nepoznám.
Menej sledovať životy druhých, viac sa venovať tomu svojmu.
@anonym_autor poznám a bohužiaľ dnes sú takéto maniere vo vzťahoch dosť rozmnožene
Áno moja sestra s manželom. A to má ona po 50tke a on po 60tke. Najprv on ju, potom obaja navzájom, teraz asi už len ona jeho.
Áno,moja švagriná si našla mladšieho, všetci o tom vedia, vrátane jej manžela a ani tak sa s ňou nechce rozviesť
Samozrejme a nejde len o neveru.Doma hadky,kriky,chlap totalny buran (videla som aj na vlastne oci,ked som u nich bola),pride a daj mi zrat,to si nevarila/to toto si varila?a pod.Tipicky pupkac co si odrobi pracu a doma len lezi na plejku,ona mu robi sluzku,beha kolo riti.Maju 2 male deti,o tie sa on nezaujma,max na fotku,ze moje lasky,moj cely svet a podobne zvasty ale doma sa ich ani nedotkne.Ona neverna kde sa da,skratka cele zle,tam je to z oboch stran rozozrate hnilobou.A fb a insta plny,milujem ta,si moj svet a podobne Jeden den si hlada azilovy dom,ze odchadza od neho,vyvolava,vypisuje kazdemu,koho pozna,druhy den fotka s nim,moj cely vesmir a dokola uz roky.Ked sme sa jej pytali,preco si spravila s nim dalsie (maju cerstve babo),no lebo on ma chcel doma,ale nie bez penazi,z tohto mam aspon rodicak.Co vam poviem....
@anonym_autor ja sa skor zamýšľam, ci poznám pár kde je este nejaká vernosť.
Asi ani nie. A tie co si myslia ze ich sa to netýka, tyka sa to aj vas. A ak nie, tak este to len príde 😜
Asi ani nie. A tie co si myslia ze ich sa to netýka, tyka sa to aj vas. A ak nie, tak este to len príde 😜
@anonym_466e34 tak to je veľmi smutný pohľad, neviem v akom prostredí sa pohybuješ ale v tom mojom okolí blízkych a bližších ľudi, nikto nikoho nepodvádza a je mi jasné, že mi budeš tvrdiť, že to nie je pravda a predsa je to skutočne tak a ani my s manželom sa nepodvádzame, či to raz príde netuším, nie som jasnovidec a zodpovedám iba za svoje činy
@anonym_466e34 tak to je veľmi smutný pohľad, neviem v akom prostredí sa pohybuješ ale v tom mojom okolí blízkych a bližších ľudi, nikto nikoho nepodvádza a je mi jasné, že mi budeš tvrdiť, že to nie je pravda a predsa je to skutočne tak a ani my s manželom sa nepodvádzame, či to raz príde netuším, nie som jasnovidec a zodpovedám iba za svoje činy
@anonym_631134 asi v takom bezbom prostredi. Nie je to o krase, postave, postavení, inteligencii. Podvadza aj pupkaty skladník aj teta so svatoziarou na hlave. Vo vysokych funkciach ani nehovorím. Neviem ci to tak bolo vzdy ale je toho naozaj všade dost. Som typ, ktoremu sa vela ludi zvykne zdoverit, aj ked netusim preco a radsej by som o tom nevedela.
Uz to neriesim a nepytam sa preco. Zrejme skazena doba.
Poznam, bohuzial, az velmi dobre. Moji rodicia cely zivot.
Ano poznam, moja najlepsia kamaratka. On sa bezne promenaduje po meste v spolocnosti mladej atraktivnej zeny, ona zase spava s mladsim kolegom. Pritom obaja maju IG plny rodinnych fotiek s ich dvomi detmi. Rozvod neplanuju, lebo ze kvoli detom.
Vernosť? V dobe, kedy si môžem vyberať z toľkých ľudí? /s
poznam skoncilo to rozvodom, kamoska zacala podvadzat svojho manzela, milenec vsak nechce opustit svoju zenu a trapi obe naraz
A ty mas u nich kameru ze vies ako je to u nich doma? 😁. Ja viem len o dvoch kamoskach co podvadzaju, inak mam okolo seba velmi usporiadane rodiny celkovo. Alebo takych, co to uz davno ukoncili a maju inych partnerov.
@anonym_466e34 jasne ze nikto nevie co mu moze zivot priniest,ale s takymto smutnym pohladom na zivot sa asi tazko zije.
Ja verim v normalne partnerstvo
@anonym_autor poznám veľmi veľa takých párov. Buď podvádza jeden, alebo obaja. Väčšinou ide o dlhoročné vzťahy a väčšinou tie ženy sú presvedčené , že ten ich by ju nikdy nepodviedol, lebo veď nieje ten typ.
A tí muži sú veľa x veľmi spokojní v manželstve, ale potrebujú sex inde.
@anonym_466e34 jasne ze nikto nevie co mu moze zivot priniest,ale s takymto smutnym pohladom na zivot sa asi tazko zije.
Ja verim v normalne partnerstvo
@efka77 ja s ňou / s nim žiaľ musím súhlasiť. Tiež väčšina párov čo poznám sa podvádza. Dlhoročných párov.
A nie, nieje to smutný pohľad na život, to nieje môj pohľad, veď to je realita 🙂
Veď to je pekné že veríš v normálne partnerstvo, fandím ti, len nikdy nevies, v čo presne verí tvoj partner.
A ty mas u nich kameru ze vies ako je to u nich doma? 😁. Ja viem len o dvoch kamoskach co podvadzaju, inak mam okolo seba velmi usporiadane rodiny celkovo. Alebo takych, co to uz davno ukoncili a maju inych partnerov.
@anonym_75d9fe a ty máš kameru u tých "čo nepodvadzaju"? 😅 Ty sleduješ každý ich krok keď vieš že sú verní? Veď o nevere nevie ani najbližší človek čiže manžel a manželka, nieto ešte ty.
@anonym_75d9fe a ty máš kameru u tých "čo nepodvadzaju"? 😅 Ty sleduješ každý ich krok keď vieš že sú verní? Veď o nevere nevie ani najbližší človek čiže manžel a manželka, nieto ešte ty.
@anonym_d2a1b7 nemam, ale hlavne to netvrdim so 100% istotou. Lebo ak niekto povie ze doma u cudzich len hadky a podvadzanie, no tak asi ma kameru ktorou ich sleduje 😂

nie nepoznám