Emocionálna bolesť a súdne nezhody
Žijeme v Anglicku, mam 38 rokov moj ex 36 boli sme spolu 10 rokov, z toho sme spolu zili rokov, pred 3 rokmi odisiel ale 3 roky sme sa ešte stretávali, terqz som zistila ze ma mal ako takú poistku, som na neho emocionalne naviazaná predtým ako začnete písať komentáre ze som naivná blbá a neviem co prosím zdrzte sa tých komentárov, som na antidepresivach lebo už neviem ako z toho von, tie posledne 3 roky som čakala ze si niečo uvedomi ze sa zmeni atď, ale nie pred 3 týždňami som sa dozvedela ze ma priateľku sama som tej zene písala lebo od neho by som sa to nedozvedela keď som sa ho opytala kto je ta zena povedal ze si ho pridala len tak, je to gembler ktorý mi dlhuje dosť peňazí, ja som sa postavila na nohy za tie 3 roky kupila si doma pracujem starám sa o seba, som bezdetna a on ma vymenil za mladšiu s 2 detmi, šťastná som pri ňom nebola vždy som bola v neistote a mala podozrenie ze ma podvadza ale nemala som dokaz, dala som ho na sud kvôli peniazom vyhrala som to a teraz som mu poslala exekutora, v ten večer mi napísal ze tu zenu miluje ze ju ma v srdci a ze ešte dlho bude mat ze ona nemá peniaze ani dom ako ja ba naopak ma deti a ze šťastnejší nebol, vedel ze mi tým ublíži najviac lebo vedel ze k nemu mam city, on vždy hovoril ze keď mu dám exekuciu ze mi ublizi tak ze budem trpieť, to sa mu aj podarilo ku aj
Cize smutis za gamblerom, ktory ti dlhuje peniaze a nebola si s nim stastna? Ci ide o tie peniaze, ktore ti dlhuje?
@neznamma najskor treba pochopit preco si sa dostala do emocionalnej zavislosti s takymto muzom a nazyvala si to laska. Pohladala by som v detstve chybne vzorce ktore ta naucili toto. Tiez som bola do mrtva s idiotom s ktorym vztahbol cisty minus. Ak neprides na to preco si to urobila nepohnes sa
Toto je na psychológa. Smútis za chlapom ktorý tá podviedol okradol a ponizil?
Fakt zaujímavé zmýšľanie
@neznamma neviem ako ďalej, viem na jednej strane ze ta zena ma zachránila ale stalo ho mam v hlave nesledujem ho vsade som ho zablokovala vymazala číslo aj email zmenila, no v hlave to je ťažké zmieriť sa s tým vsetkym
@neznamma to nie je laska co prezivas, to je chorobna citova priputanost. Skus dobreho psychologa
@neznamma nekontaktuj sa s ním a vyhľadaj odbornú pomoc. Toto nie je láska.
@neznamma a čo ti je ľúto? Mne by bolo Max tých peňazí čo si mi dala. Búd rada že si sa ho zbavila. Peniaze možno vráti možno nie, buď rada že to dopadlo len takto. Začni sa viac o seba starať, choď niekam nájdi si kamarátky, nového priateľa, na výlet niekam, cestuj. Kašli na neho.
Cize smutis za gamblerom, ktory ti dlhuje peniaze a nebola si s nim stastna? Ci ide o tie peniaze, ktore ti dlhuje?
@anonym_95a6a5 o tie peniaze až tak nejde, boli ma to ze ma vymenil za inú, sam ma dieta a vymenil ma za matku 2 deti, o svoje sa stará ako tak ale financne nie, nechápem prečo som sa tak na neho naviazala
@neznamma najskor treba pochopit preco si sa dostala do emocionalnej zavislosti s takymto muzom a nazyvala si to laska. Pohladala by som v detstve chybne vzorce ktore ta naucili toto. Tiez som bola do mrtva s idiotom s ktorym vztahbol cisty minus. Ak neprides na to preco si to urobila nepohnes sa
@anonym_9da397 ja si myslím ze som mala pekne detstvo, vždy sa mi rodicia snažili dat všetko na čo mali a keď nemali mam ešte 2 sestry a vždy sme dostávali rovnako tak nevuem co take v detstve mohlo byt
@neznamma a čo ti je ľúto? Mne by bolo Max tých peňazí čo si mi dala. Búd rada že si sa ho zbavila. Peniaze možno vráti možno nie, buď rada že to dopadlo len takto. Začni sa viac o seba starať, choď niekam nájdi si kamarátky, nového priateľa, na výlet niekam, cestuj. Kašli na neho.
@kvietok1233 no to je ten problém ze nemám kamarátky som sama, 10 rokov bol len on nič iné ja som čakala kedy pride viem ze to bola chyba vsetko som dala na stranu kvôli nemu
Toto je na psychológa. Smútis za chlapom ktorý tá podviedol okradol a ponizil?
Fakt zaujímavé zmýšľanie
@anonym_67a5d8 áno smutim a nevuem si pomôcť aj keď viem ze to všetko bolo zle plakala som počas vzťahu aj po teraz je to trosku lepšie keďže som na antidepresivach, nikdy som tie antidepresiva nemusela brat až teraz, a to som mala ťažké obdobia ako napr. rakovina mladšej sestry keď som sa o ňu starala a ďalšie veci ale toto ma položilo
@kvietok1233 no to je ten problém ze nemám kamarátky som sama, 10 rokov bol len on nič iné ja som čakala kedy pride viem ze to bola chyba vsetko som dala na stranu kvôli nemu
@neznamma tak zmeň veci, pouč sa z tejto chyby. Začni sa venovať sebe, krúžkom a nájdi si kamosky
@anonym_95a6a5 o tie peniaze až tak nejde, boli ma to ze ma vymenil za inú, sam ma dieta a vymenil ma za matku 2 deti, o svoje sa stará ako tak ale financne nie, nechápem prečo som sa tak na neho naviazala
@neznamma ked ti nejde o peniaze, preco si ho dala na exekuciu? Je pochopitelne z jeho strany, ze pojde za inou. Ak je gambler, nemala si ho financovat. Cele zle proste. Bojis sa byt sama, ked truchlis za takym muzom a pritom by ti bolo ovela lepsie samej.
@neznamma ked ti nejde o peniaze, preco si ho dala na exekuciu? Je pochopitelne z jeho strany, ze pojde za inou. Ak je gambler, nemala si ho financovat. Cele zle proste. Bojis sa byt sama, ked truchlis za takym muzom a pritom by ti bolo ovela lepsie samej.
@anonym_95a6a5 tak nevravím ze mi vôbec nejde o tie peniaze, ale tak dokážem zit aj bez nich exekucia je skôr ako taká pomsta ze ma takto hnusne oklamal a ťahal ma za nos tak som si povedala ze mu nenechám ani cent ved preco bybsom mala, a asi ano bojim sa byt sama a po 10rokoch to bol asi aj zvyk aj keď boli to ze on je stastny
Prajem ti, aby si toto obdobie zvladla a nasla v sebe pokoj odvahu a chut zmenit svoje myslienky, svoj zivot. Nelutuj co sa stalo, malo to svoj vyznam a malo by ta to posunut niekam inam.
@anonym_c747ce skúšala som psycholog mi povedal ze si mam nájsť iného ze toto minpomoze najviac ale to nedokážem možno ani nechcem
@neznamma potrebujes terapiu na odputanie
@neznamma neviem ako ďalej, viem na jednej strane ze ta zena ma zachránila ale stalo ho mam v hlave nesledujem ho vsade som ho zablokovala vymazala číslo aj email zmenila, no v hlave to je ťažké zmieriť sa s tým vsetkym
@neznamma podľa mňa si na dobrej ceste . Už len to, že si ho blokla a dala na exekúciu. Taketo emocionalne bolesti sa neliečia za 7dni...chce to čas. Ono, možno Tion ešte ukáže kto v skutočnosti bol. Držím palce 😉
@neznamma ešte by som chápala, ak by to písala nejaká 18-ročná dievčina. Ale toto píše 38-ročná žena, ktorá ešte môže byť šťastná, ešte môže mať svoju rodinu, ešte dokáže žiť. Ale táto žena radšej trpí a sužuje sa kvôli gamblerovi, ktorý jej zničil život. Odpusti sebe, jemu a začni normálne žiť.
Ženská, preber sa.
Strieľaj šampanské, ze si sa zbavila debila.
Boli ste spolu 10r, žiadne deti..nebola si šťastná, klamal, podvádzal.. gemblil..takýto ta zlomil??
Mas 38, cely zivot pred sebou.
Začni zit, užívať, prestaň fnukat, plakat, čakať.. to by si ho vzala naspäť??
Pories si dlhy, ak sa da a blokni nekomunikuje, nereaguj.
Vies ako sa hovorí.. zivot je taky krásny, ako si ho urobíme.
Momentálne sa dobrovoľne ničís, tryznis..miesto toho aby si ďakovala nohu ze ten chuj ti zmizol zo života.
Je dobre ze si sa ho zbavila, teraz musis pomaly začať žiť pre seba. Postupne to pôjde, nie hneď ale dostaneš sa tam. Začni chodiť vonku, aj sama aj keď sa ti nechce, trosku sa prinut. Na kávu, do parku, vyvenčiť psa do útulku, do kina, do restauracie. Vypadnes zo stereotypu, moznos stretnes nových ludi. Nejakú novú záľubu vyskúšaj, v anglicku sú ak viem popup kvízy populárne, tak skus alebo niečo co máš rada, najľahšie nájdeš takto nejakú spriaznenú dušu s ktorou si budes rozumiet. A postupne ani nebudeš vedieť ako sa ta bolest po troskách bude zmenšovať až budeš môcť lepšie dýchať. S liekmi že berieš si nerob starosti, to nie je žiadna hanba, ten človek ti ublížil a potrebuješ nejakú pomoc aj v takejto forme. Ak ti lieky nezaberajú neboj sa ozvať psychologovi, niekedy to dlhšie trvá a niekedy sa netrafi ten správny pomer ci liek hneď od začiatku. Doma si tiež nájdi niečo, čo vieš robiť na zabitie voľného času, nech nemáš príležitosti veľa premýšľať. Čítaj knihy, sleduj seriál, pestuj zeleninu v kvetináči, skus maľovanie podľa čísel. Snáď toto aspoň trochu pomohlo, držím palce nech sa ti dari a všetko sa zlepší