icon

Ex balí moju sestru

28. nov 2025

Ahote.. ako by ste sa vy cítili? Mám bývalého s ktorým už nie som 2 roky a ja som od neho zdrhla doslovne skrz nejaké veci a mne sa zhnusil. Od rozchodu sme sa párkrát náhodne stretli, pretože bývame kúsok od seba a prehodili pár slov a každý sme šli ďalej. 2x ako sme sa posledné razy videli spomenul náš vzťah a že ako dobre, že už nie sme spolu, ja sa vždy pousmejem a poviem niečo neutrálne typu všetko je ako má byť. On mi vždy povie, ak by som s niečím potrebovala pomoc nech kľudne zavolám on mi vždy rád pomôže. Aj mi písal veľakrát a navrhoval stretnutia a ja som sa nikdy nechcela stretnúť. Ide o to, že som zistila, že začal vypisovať mojej sestre a vie, že je to moja sestra na 100%, videli sa xkrát a aj sa podobáme a dozvedela som sa to úplnou náhodou a keď som sestre povedala, že je to on ostala smutná, lebo vie z mojich rečí aký je a prečo som to ukončila. Ona tvrdí, že ho údajne nespoznala, to som si povedala, že ok. On je ale presne ten typ, že pretiahne všetko čo sa hýbe. Neviem prečo, ale mňa doslovne naplo z toho, keď si predstavím, že by spal aj s mojou sestrou..

anonym_fbcf70
28. nov 2025

Chapem, ze ti je to neprijemne, ale neurobis nic. Bud sa sestra nanho vykasle alebo sa s nim vyspi..

lenka.25
28. nov 2025

To naozaj veríš , že tvoja sestra po dvoch rokoch nespoznala tvojho ex ? Alebo to sa nikdy nevideli ?

chrobak7
28. nov 2025

@anonym_autor To, že tebe to s ním neklapalo, neznamená, že si nemôže rozumieť s inými partnerkami - teda aj s tvojou sestrou.

Ak má tvoja sestra viac, než 18 rokov, tak je svojprávna a rozhoduje sa za seba. Ak s ním chce byť, tak tebe to môže byť jedno.

autor
28. nov 2025
@chrobak7

@anonym_autor To, že tebe to s ním neklapalo, neznamená, že si nemôže rozumieť s inými partnerkami - teda aj s tvojou sestrou.

Ak má tvoja sestra viac, než 18 rokov, tak je svojprávna a rozhoduje sa za seba. Ak s ním chce byť, tak tebe to môže byť jedno.

@chrobak7 ja úplne rozumiem, len mi príde troška divné si začať zrovna s mojou sestrou ktorú "pozná" cezomňa

anonym_086bf7
28. nov 2025

@anonym_autor určite neprijemne. Skús sa postaviť k tomu neutrálne. Úplne to vytesniť zo života, pri tejto téme sa k tomu nevyjadrovať a snažiť sa zmeniť tému. Pretože to môže vyústiť do nepríjemného vyryvania, zahmlievania, klamania… život ide ďalej, nech spáva so segrou. Pre teba uzavretá kapitola🤷‍♀️

anonym_8dd631
29. nov 2025

@anonym_autor to fakt tvoja sestra nevedela, že to je tvoj ex?... to je divné a ešte divnejšie je, že vie aký bol z tvojho rozprávania a píše si s ním/ chce s ním chodiť?...veď sa jej spýtaj , mne by to nedalo, aj keď je už 2 roky tvoj ex...hlavne, keď píšeš, že pretiahne, čo sa hýbe

lauruska_sumienka
29. nov 2025

Nie je to divné, áno je to nechutne ale je to logické. Klasicky keďže on sa nevie dostat k tebe, tak to skusa na ňu. A pritom vypusta trápne reči typu, nevedel som. 🤦
A že ona tvrdí, že ho nespoznala.....mozno ti ho závidela alebo sa jej páčil, prípadne sa jej páči jeho záujem o ňu. V tomto zdravý rozum nehľadaj. Ty si ho drž od tela a sestre povedz svoj nazor.pokial je dospela moze si robit čo chce.je už len na nej ci bude ok s tým, že on ju len zneužije pre jeho vlastné potreby, lebo o ňu samú mu nejde

chrobak7
29. nov 2025
@anonym_autor

@chrobak7 ja úplne rozumiem, len mi príde troška divné si začať zrovna s mojou sestrou ktorú "pozná" cezomňa

@anonym_autor Myslíš, že by ste boli prvý prípad?

lentakyterapeut
4. dec 2025

Sestra by mala mat rozum uz len kvoli tebe. Chlapov su plne vrecia mohla by riesit ineho