icon

Ex si zrušil telefónne číslo a potrebujem sa s ním skontaktovať

micinkacicinka_815
23. nov 2022

Ahojte baby poradíte mi ako sa skontaktovať s mojim ex, s ktorým čakám dieťatko? Na facebooku ma zrejme zablokoval a asi si zmenil číslo. Prišli mi výsledky z krvi. Je tam Rh -. Viete mi poradiť spôsob ako sa s ním skontaktovať? Len s ním. S jeho rodinou nič nechcem. Ani od neho. Len potrebujem aby šiel na testy aj on. Mám ho osobne vyhľadať? Čo by ste prosím robili? Nie som nejaká zúfalá ale je to pre mňa dosť dôležité. Ďakuje. Babky a pekný večer.

bluka2
23. nov 2022

Presne, väčšina ľudí je rh+, tak by som to tak brala, že aj on

jeanne14
23. nov 2022

@zoro9836 ide jej o zistenie krvnej skupiny. Ak ma žena RH negativ, zisťuje sa aj mužovi. Aj môj muž šiel na krv. Lebo sme nevedeli jeho krvnú skupinu.

luccija
23. nov 2022

@zoro9836 vy 2 ste sa nasli🙂

luscious
Autor odpoveď zmazal
syslik81
23. nov 2022

chaba vyhovorka ako sa s nim znova stretnut . on ti s tym nema akopomoct a doktor musi postupovat ako v pripade ked je otec neznamy .. vzdy je aj ina moznost ako zapojit spermodarcu .. lenze to by si nebola ty ze ano ... posli tam neaku znamu alebo doporucene list ako bolo spomenute .. hlavne ho nestolkuj pred pracou ... btw naposledy si pisala ako si si ho vsade zablokovala okrem telefonneho cisla a uz zrazu blokuje on teba ... ty sa nestracas v tych klamstvach uz?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
stellarstar
23. nov 2022

@luscious on to asi zmylil s hiv+ ? 🙈

luscious
Autor odpoveď zmazal
pribinak
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jeanne14
23. nov 2022

@zoro9836 ale keď ma žena mínus a muž plus, môže telo vytvárať protilátky.
Skôr mám pocit, že si tu robíš srandu.

luscious
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
luscious
Autor odpoveď zmazal
sima338
23. nov 2022

každý deň tu riešime nejaký problém s tvojím ex. Od toho je fórum, aby sme sa tu my ženy radili a diskutovali, ale to máš ozaj každý boží deň s tvojim ex nejaký problém?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
micinkacicinka_815
autor
23. nov 2022

@syslik81 viete čo baby tak toto som si nezaslúžila ...

stellarstar
23. nov 2022

@zoro9836 veď ja viem čo to je 🤣🤣🤣🤌

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
micinkacicinka_815
autor
23. nov 2022

@sima338 ale toto je fakt dôležité ...

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
23. nov 2022

@micinkacicinka_815 v čom je dôležité? Nepreháňaj

micinkacicinka_815
autor
23. nov 2022

@zoro9836 on drží z rodinou a hlavne jeho matka to je harpia sa robí nejakou dôležitou ...

martul
23. nov 2022

@micinkacicinka_815 jáj no vitaj čo máš zase nové? Tie tvoje témy to sú jedna perla za druhou. Vy ste obidvaja rovnaký, jeden blb aj druhý blb.

luscious
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
23. nov 2022

@micinkacicinka_815 asi som mimo, ale co s tym ma tvoj ex?? Som tehotna 3x a nikdy nikoho nezaujimala krvna skupina muza ani RH faktor
Nehladas len dovody, preco sa s nim stretnut???

basska_b
23. nov 2022

Pri prvom tehotenstve je to jedno. Pri druhom sa to az riesi...

sima338
23. nov 2022

@micinkacicinka_815 ty hlavne počúvaj lekára, tvoj ex ti s Rh bábätka nič nepomôže. Rh- nie je nič, čo by lekári neboli zvyknutí riešiť. Aj ja som Rh-.