Ex si zrušil telefónne číslo a potrebujem sa s ním skontaktovať
Ahojte baby poradíte mi ako sa skontaktovať s mojim ex, s ktorým čakám dieťatko? Na facebooku ma zrejme zablokoval a asi si zmenil číslo. Prišli mi výsledky z krvi. Je tam Rh -. Viete mi poradiť spôsob ako sa s ním skontaktovať? Len s ním. S jeho rodinou nič nechcem. Ani od neho. Len potrebujem aby šiel na testy aj on. Mám ho osobne vyhľadať? Čo by ste prosím robili? Nie som nejaká zúfalá ale je to pre mňa dosť dôležité. Ďakuje. Babky a pekný večer.
chaba vyhovorka ako sa s nim znova stretnut . on ti s tym nema akopomoct a doktor musi postupovat ako v pripade ked je otec neznamy .. vzdy je aj ina moznost ako zapojit spermodarcu .. lenze to by si nebola ty ze ano ... posli tam neaku znamu alebo doporucene list ako bolo spomenute .. hlavne ho nestolkuj pred pracou ... btw naposledy si pisala ako si si ho vsade zablokovala okrem telefonneho cisla a uz zrazu blokuje on teba ... ty sa nestracas v tych klamstvach uz?
@luscious on to asi zmylil s hiv+ ? 🙈
každý deň tu riešime nejaký problém s tvojím ex. Od toho je fórum, aby sme sa tu my ženy radili a diskutovali, ale to máš ozaj každý boží deň s tvojim ex nejaký problém?
@syslik81 viete čo baby tak toto som si nezaslúžila ...
@zoro9836 veď ja viem čo to je 🤣🤣🤣🤌
@sima338 ale toto je fakt dôležité ...
@micinkacicinka_815 v čom je dôležité? Nepreháňaj
@zoro9836 on drží z rodinou a hlavne jeho matka to je harpia sa robí nejakou dôležitou ...
@micinkacicinka_815 jáj no vitaj čo máš zase nové? Tie tvoje témy to sú jedna perla za druhou. Vy ste obidvaja rovnaký, jeden blb aj druhý blb.
@micinkacicinka_815 asi som mimo, ale co s tym ma tvoj ex?? Som tehotna 3x a nikdy nikoho nezaujimala krvna skupina muza ani RH faktor
Nehladas len dovody, preco sa s nim stretnut???
Pri prvom tehotenstve je to jedno. Pri druhom sa to az riesi...
@micinkacicinka_815 ty hlavne počúvaj lekára, tvoj ex ti s Rh bábätka nič nepomôže. Rh- nie je nič, čo by lekári neboli zvyknutí riešiť. Aj ja som Rh-.

Presne, väčšina ľudí je rh+, tak by som to tak brala, že aj on