icon

Existuje skutočná pravá láska?

5. feb 2024

Myslite si , že existuje niečo ako pravá láska, že na každého z nás čaká ten pravý a žiadny iný? Ja som toho názoru že nie, že keby nestretnem mojho muža, stretnem neskôr niekoho iného. Nie rovnakého, ale možno o niečo lepšieho, v niečom zase horšieho. Proste za mňa vzťah sa ma budovať, formovať, pracovať na ňom a nikto nevie dopredu povedať, či o 20 rokov budeme s tým človekom rovnako šťastní aj ked obaja robia všetko pre to aby bolo. Ja to cele vnímam nie ako nejaký vesmír, osud a neviem čo, ale čisto ako vec rozhodnutia. V každom vzťahu su problémy, ktoré sa nedajú vyriešiť, vykryštalizuju sa povahové črty, ktoré sa nepáčia a nie vždy sa všetko vyrieši k spokojnosti. Často sa treba zmieriť s takými vecami a už je na každom z nás či sa rozhodneme zostať alebo ten vzťah skončiť. Zamilovanie raz skončí a ďalej je to čisto o tom, čo sme na sebe schopní tolerovať a ako sa chceme ďalej posunúť. Lebo každý ma chyby, nikto si nemôže povedať, že svojej polovičke ničím nevadí. Veľa báb okolo 20-30ky ma asi pocit, že motyliky v bruchu budú trvať do konca života, že sa budú stále ňuňkať ako prvé mesiace, kedy hormóny len tak lietali a keď spadnú ružové okuliare zdupkaju, lebo oni sa zaslúžia dokonalosť a nevadí im na ňu počkať. A potom skončia samé a nakoniec si vezmú debila len pre to že im týkajú bio hodiny. Aspoň toto bol často životný postup ludi v mojom okoli 😃 ako to mate vy? Existuje podľa vás taká ta pravá láska ako v tych predsadených románoch?

Strana
z2
monikkatt
6. feb 2024

Neexistuje. Casom vsetko zovsednie. Treba najst niekoho s kym je to znesitelne.. neoplati sa kazdych par rokov menit chlapa len aby boli motyliky v bruchu 😃

bublinka1426
6. feb 2024

@simik411 presne. je to divne. mozno naozaj casom sme viac racionalnejsie. co ja viem. hm

bublinka1426
6. feb 2024

@lubkovaandrejka na take bozky sa nikdy snad nezabudne, s prepacenim lepsie nez sex. neviem to vysvetlit ako moze byt taka silna chemia dvoch ludi.

dominikamacakova
7. feb 2024

Nie ..

lubkovaandrejka
10. feb 2024

@bublinka1426 jooj,uz len drzanie za ruky bol nezabudnutelny zaxitok... O bozkoch nehovorim

Strana
z2