icon

Existuje vakcína proti nevere vo vzťahu?

dora281
13. jún 2025

Existuje vakcína proti nevere ? Vraj áno , a nazýva sa flirt. Nemám to z vlastnej hlavy , nie som žiadny sexuológ ani Freud , tvrdil to , nie tak dávno , v českej TV odborník na vzťahy . Čo si o tom myslíte ?

Strana
z3
julinka65
13. jún 2025

ako prosim? 😀

glade22
13. jún 2025

akoze ked flirtujes tak nebudes neverny? ved uz flirtovanie je v istom zmysle nevera

zuzanita1609
13. jún 2025

Tiež som nepochopila 😆. Čiže flirtovať je povolené,dokonca odborníkom schválené?

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
thereisabear
13. jún 2025

A čo tak neflirtovať a nebyť neverný?

zuzanita1609
13. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 a to má byť akože "vakcina" na neveru? Veď sa dávno vraví,že s jedlom rastie chuť a toto sa potvrdilo vždy 😏

deedol
13. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 zrejme to ten "odbornik" myslel tak, ze sa clovek vyburi pri nevinnom flirte (ktory nezajde dalej) a potom nebude podvadzat. netusim, ci to tak je, len sa snazim pochopit, co asi autor/ka myslel/a...

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
vanilkovazmrzka
13. jún 2025

Pred. Interpunkciou. Sa. Nepise. Medzera.

falbala132
13. jún 2025

ked tak flirt s tym, s kym si vo vztahu, ne?

casavina
13. jún 2025

Pravopis.0. slovkom.nula.bodov. Radšej.sa.nauč.písať.a.nezamýšľaj.sa.nad.vakcínou.proti.nevere.lebo.čítať.po.tebe.je.brutál.
@dora281

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
13. jún 2025

@dora281 toto nemoze platit pausalne, flirtovanie maju radi urcite skupiny ludi. Ja napriklad flirtovanie neznasam ani nepouzivam.

casavina
13. jún 2025

"Existuje vakcína proti nevere? Vraj áno, a nazýva sa flirt. Nemám to z vlastnej hlavy, nie som žiadny sexuológ ani Freud. Tvrdil to (nie tak dávno) v českej TV odborník na vzťahy. Čo si o tom myslíte ?"

Nie som žiadny odborník ani učiteľka, a ozaj neviem či takto tam nie je chyba. Mne to takto vyzerá lepšie.
A k otázke len toľko, že vakcína dôvery existuje v každom z nás. Je to len o hodnote človeka.
Pekný deň 🙂

julinka65
13. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 a odkial pokial je to podla teba v poriadku?

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
13. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 to nie je flirt,asi to máš trošku popletené 😁. Flirt je prejavený záujem vo forme koketovania, gestami.

0silvia0
13. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 tak na flirtovanie musia byt dvaja, jeden, co flirtuje a druhemu to robi dobre a flirt vracia. Ked to niekoho bavi, nech si takto riesia svoje hormony, ked im to pomoze.
Netusim co Sip riesil vo svojom programe, ja toto nepozeram.

soldi
13. jún 2025

ja by som to trosku pozmenila na to, ze vo vztahu ma panovat aj urcita sloboda, nie byt ako strazne psy na seba. ale naozaj je to v prvom rade vzdy o dvoch ludoch, co im vyhovuje, hlavne to treba mat odkomunikovane.

a teda, rozlisovala by som dlhodobe flirtovanie napr na pracovisku, kde sa to ozaj moze zvrtnut ani nevies ako a medzi flirtom jednorazovym s cudzou osobou.

ja som ten typ, co rad flirtuje, ale hranice mam nastavene jasne a mam to odkomunikovane s partnerom. a na druhu stranu, ked s nim flirtuje nejaka zena, tak sa mi tiez pride pochvalit a ja sa potesim, akeho mam ziadaneho chlapa 😀

nyusika
13. jún 2025

@dora281
no mudra zena ma take financne naroky na svojno muza, ze mu uz potom neostanu prachy na stetky 😀

ifava
13. jún 2025

Flirt je vakcina na neveru? A nezacina sa to prave takto? Praveze to je podla mna len zaciatok konca 😉

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
13. jún 2025

Ahaaa, čiže ty hľadáš akýsi recept na obhajobu flirtu 🤭. Správny a múdry chlap by hľadal návod na flirtovanie so svojou polovičkou po x/y rokoch a deťoch. "Pekne" 🙄

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
13. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 a kolkoze mas ty rokov?😃 realnych 75 ako to mas v profile?

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
nyusika
13. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 skomolenina, ale ano

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
dora281