icon

Existuje verný a milujúci manžel aj po rokoch?

9. apr 2025

Dobrý večer,zamýšľam sa.Neverím mužom a zaujíma ma,či niektorá máte doma takého,čo Vás ľúbi,správa sa k Vám s úctou a je verný.Aj po rokoch.Ďakujem.

bessie12
9. apr 2025

Áno, existujú aj takí muži, ktorí sú verní a milujú a vážia si svoje manželky/partnerky aj po rokoch.

misterunderhill
9. apr 2025

samozrejme, rovnako ako existuju verne ženy

janettdamian
9. apr 2025

Áno, tento rok oslávime 30 výročie svadby.

petamich
9. apr 2025

Verim, ze takeho mam doma 🙂

vanilkovazmrzka
9. apr 2025

Existuje verna zena?

belle_vie
9. apr 2025

Ja sa hlasim.

michaela789
10. apr 2025

To čo je za zvláštnu otázku.
Samozrejme, že takí sú. A dúfam, že väčšina, prepána. Ak žena tvrdí že má nešťastie na chlapov, problémom je väčšinou ona. Takže treba si vedieť vybrať a ani verný muž nebude problém.

moonlight1210
10. apr 2025

Co si predstavujes pod vernostou?

Staci telesna?
Ze sice myslel pocas vztahu/manzelstva nejaku dobu lubostne aj na inu, ale nikdy nezasiel tak daleko, aby flirtoval, ci skusal nenapadne nahodne dotyky, ci dokonca s nou bol intimne (drzanie sa za ruky, objimanie, bozky az sex)? Ze sa vzdy opanoval, zdrzal a iba tajne ju lubil a zboznoval v mysienkach a pohladoch?

Ci je podmienkou aj to, ze aj v myslienkach bol vzdy verny?

0silvia0
10. apr 2025

Tak ked neveris muzom, tak si radsej ziadneho nehladaj. A k otazke: samozrejme ze su aj verni muzi

simsalabim
10. apr 2025

Ano. Aj verne zeny existuju.

marhulka13
10. apr 2025

To je otázka, keby môj nebol verný, tak som rozvedená a sme spolu 18 rokov

marianarem
10. apr 2025

Tak o mojom nebudem hovorit. Som sice presvedcena na 100% o jeho vernosti, ma ma rad a sprava sa ku mne s uctou. Ale sme zatial spolu len cca 10 rokov.
Ale taky moj otec...Boli s mamou susedia, a tak sa spolu hrali na ulici od utleho detstva. Stali sa z nich postupne najlepsi kamosi. Od asi 12 rokov otec zistil, ze by ju chcel, aj sa kvoli nej pobil. Ona mala nejakych kratkodobejsich frajerov, ale od 17 uz boli spolu. Otec ine zeny neriesil a neriesi, je celkovo introvert, nejako sa nezoznamuje. Ale keby aj nie, tak proste ina nema sancu. Mame este aj teraz v 70 povie, aka je pekna 🙂 Raz sa stalo, ze po nom vystartovala nejaka zena na oslave, tak dostala facku. Je naozaj verny.

sima234
10. apr 2025

Áno, mám doma takého 🙏😉

zuzinabila
10. apr 2025

Za 20 rokov manzelstva ho uz tak poznam(aj on mna),ze neveru by neutajil😀ani na nu nema cas,kedze robi z domu uz cca 5-6 rokov a viem skoro o kazdom jeho kroku.ale aj keby to tak nebolo,tak ako mi raz povedal, ze si ani nevie predstavit dotykat sa inej zeny okrem mna. Aj v opacnom garde je to pre mna nerealna predstava. Ale zaroven som aj realistka,ludom aj v 50-ke alebo 60-ke preskoci,tak mam len nadej,ze sa nam vyhne take zatmenie mysle😆

cimage
10. apr 2025

Ano, su verni a pozorni muzi. To iste, ale plati aj o zenach, lebo nie vsetky su svate. Poznam par zien v okoli, ktore do tej kategorie nepatria a doma funguju ako svatice. Az mi je luto ich muzov.

kiki68
10. apr 2025

Ano, preco by chodil inde, ked ma doma to, co chce. Trosku nechapem tu potrebu nevery u ludi, ale tak chapem, pri vanillas je to asi ine. Cize moj muz verny je, ja tiez.

minenkaa
10. apr 2025

Mám doma takého čo ma miluje,vážili ma a či je verný netuším ,nekontrolujem ho
Všetko je to u ľuďoch ,nie o pohlaví

nika23t
10. apr 2025

Môj oco je ukážkovy manžel a aj po 46 rokoch s mojou mamou jej je vždy oporou, nikdy som mamu nevidela trápiť sa kvôli nemu. A to mám takmer 40. A okrem toho je aj úžasný otec. Aj moj manžel je úžasný, a sme spolu 20 rokov. Snáď to takto aj ostane.

kiki68
10. apr 2025

@nika23t u mojich rodicov rovnako, svokor to uz je level svatec, ten co ma doma, sice sa predtym raz rozviedol ( ale nepodvadzal tam on), s druhou zenou ma hotovu kalvariu ( ona ma psych ochorenie a alkoholicka) a teda ked od nej neodisiel… Muz je tiez taka povaha, co nepojde na zalety.

mandzula
10. apr 2025

Nebavme sa len o mužoch, ja napriklad taka manželka som, aj po 13 rokoch toho svojho lubim ako kona a on mi nedava dovod pochybovat, ze je to rovnake aj z jeho strany. Podotykam vsak, ze ani jeden z nas nemal v rodine dobry priklad a obaja sme do tohto stavu museli dozriet.

domkakvet
10. apr 2025

Urcite ich je menej.

momusik
10. apr 2025

Ano, u mna doma, uz 24 rokov

autor
10. apr 2025

@0silvia0 no,veď si nehľadám.Lebo im neverím.No nebolo to tak vždy,len skúsenosti vlastne a aj odpozerane z blízkeho okolia mi nútia tento stereotyp.

bessie12
10. apr 2025

Ale to je už problém asi skôr v tebe, keď im neveríš. Nie každý muž je neverný debil, ktorý si neváži svoju ženu. U nás v rodine sú niečo vyše 20-30 ročné manželstvá a sú šťastní. Nikto nikoho nepodvádza a láska medzi nimi je stále.

aams
11. apr 2025

Nie , neexistuje. Tolko zien sa nechava oklamat,alebo radsej sa nechavaju oklamat pre vyhody v manzelstve. Aj ten najväčší svatec bol nevernik..

personality
13. apr 2025

Sú takí, ale určite musia mať aj ženy také, pre ktoré sa im to oplatí. Vieš ako, nie pri každej by takí boli… Ta žena musí mať pre nich hodnotu, ktorú iná žena pre nich nepredstavuje.