Existujú ešte normálni muži vo vzťahoch?
Baby ja už neviem ale.. už žiadny normálny muž nieje do života. Nič. Bola som 10 r vydatá, ex ma 3 x podviedol, nie že podviedol on s každou chcel vymeniť aj nový život za starý…. Nie len bokovka… teda už je ex… prvý muž po rozvide, kamarátsky vzťsh on žije mimo SR, pár pekných chvíľ všetko, ďalší detto, žil mimo SR domov ale chodil, vydrzalo to 4 m. tak ma ľubi ako koňa po 6 mesiacoch ani obraz ani zvuk o mesiac na to vidim fotku na fb s novou jeho ,,laskou,, ze mi oci skoro vypadli… no nič… po čase si ma našiel ďaľí sympatický muž onpár rokov starší vydržali sme rok a pol a nakoniec som zistila ze on chce uplne ine veci ako ja, tzn. slobodu, voľnosť ísť kam on chce s ,,KÝM on chce, pre neho zrazu boli všetky kamarátky… proste to čo robil som ešte nevidela a nezažila, psychicky som sa vyčerpala až k zdrav. problémom a keby som to neukončila skončila by som na psychistrii… pol roka mam pokoj, ešte nie som po tych sklamaniach a oplieskaniach citovych a vztahovych 100% pripravená, ale zapáčil sa mi jeden muž, má prácu slušnú, športovec, nie je najkrajši ale má charizmu, .. no zaregistrovali sme jeden druheho posledny mesiac, viac krat, z jeho pohľadu, spravania som jasne ze vycitila, ze zo mňa nespustí oči… riesila som s nim jednu vec akurat vcera vecer, drzala som sa v uzadi, a on ze pekny vecer smajlika atď…dal mi tel. č…. Ja este nie…. no a teraz dnes som bola u neteri a ta mi začne o nom hovorit ako sa spolu stretli na party minuly tyzden a posielal on ziadost jej kamoske , a ze si potykali, on ma okolo 35-38 , moja neter 19 … aj jej kamoska… a ja som len ocami prekrutila.. ci je toto vobec mozne… odradilo ma to…
@gribka1 🙏🙂
Preco vkuse potrebujes mat chlapa? Ved daj si cas bez chlapa, naozaj hrrrr. Mam pocit, ze fungujes stylom len aby nejaky bol a potom si prekvapena. Zbytocne tlacis na pilu
@mircalla hmmm nemyslim ak by som bola tak nastavena tak si zivot uzivam beriem vsetko ako ine a nic ma nezaujima… no asi preto lebo vo dvojici je zivot lepsi? Mozno preto lebo clovek je nastavený aj na intimitu? Teraz nechcem byť 5 -10 rokov mniska .. asi mi veci chybaju ako kazdemu… skor som toho nazoru ako vyssie, venovat sa sebe najsť v sebe pokoj, istotu, sebalasku, upevniť veci ktore potrebujem a potom sa uvidí.. tebe sa nikdy nezapacil muž? Kolko casu podla tvojho nazoru , ze hrrr… je dostačujuce, ? Lebo ja to neviem ohranicit.. niekto sa spozna s novym mužom mesiac po rozchode .. a je to fajn funguju..aj ked neviem ako to dokazu, lebo treba na vsetko sklamanie cas, ja som pol roka sama.. tak jasne ze mi to chyba, ako normalne otvorene..
Mozno zle hladas...
Existuju, mam ho doma. Ako píšu baby, su väčšinou zadaní.
Tak ale vidíš aký životný štýl niektorí preferujú. Nezostáva nič iné, len sa obrniť trpezlivosťou a pokúsiť sa tento typ, ktorý ťa asi nejakým spôsobom najviac priťahuje odfiltrovať.
Tak evidentne ti tato strategia vkuse mat chlapa nevychdaza...treba byt obcas aj sam a utriedit si myslienky, kazdy neuspesny vztah ta dava viac dole
A mozno si pockat na toho praveho ako sa vrhat zo vztahu do vztahu

Urcite je aj pre teba ten pravý, len si dávaj viac pozor, aby prichadzali tí spravni, nie čuda, ktori ťa len vyuzijú 👍