Existujú ešte zrelí dospelí ľudia?
Ahojte. Odmalička si veľmi tvrdo musím presadzovať svoje hranice bojovať za seba. Musela som sa obrnit aby som vydržala v tomto svete medzi ľuďmi. Pochopila som ze deti sú kruté a smejú sa zo vzhľadu či už pre kila alebo okuliare. Verila som ze keď príde dospelosť príde aj zrelosť a ľudia už takéto ubohosti robiť nebudú. Dlho som si vizualizovala prácu ktorú som nakoniec aj dostala. Milujem ju ide mi od ruky baví ma aj plat je úžasný. No kolektív je jedna hrôza. Robíme na smene 4 ženy z toho jedna je pn a dvaja "chlapi" ak sa to dá nazvať chlapom. Jeden ma 26 druhý 30 ale zasekli sa niekde na ZŠ. Kým robíme všetci je to super. Posledný týždeň som s nimi dvoma ostala sama a nečakala som že to bude také peklo lebo inak som si myslela ze sa rozumieme. Vedeli sme sa zasmiať atď a teraz samé blbé poznámky na môj vzhľad. Že mám široké boky hrubé kotniky krivý nos malé kozy. Spočiatku som sa na tom zasmiala. Je to úbohé ale dakto ma potrebu riešiť vlastne komplexy takto. No 8 hodín denne toto počúvať celý týždeň... Prišla som domov a vyrevala som sa. Musela som vziať 2 dní dovolenky na zotavenie. Dialo sa to v škole a ja som naivne verila že dospelí si toto nerobia v takej miere ze 8 hodín denne sa vysmievajú z kolegyne. Robili celý čas napriek aj co sa týka pracovnej oblasti. Ovplyvňovalo to aj môj výkon a pridalo mi to 2x tak dlho urobiť jednu vec. Zajtra sme znova všetci bude to "OK". O týždeň idem na dovolenku oddýchnem. Nerozumiem čím si toto zaslúžim. Správam sa k ľuďom slušne neprídem a nerypem do nich
Som ohladuplna viem pomôcť a za odmenu toto? Existujú vôbec dospelí ľudia ktorí toto nerobia? Kde sú
@mane01 áno robia. 🤦🏼♀️ Proste taki sú. Vedúca vie ale nevie co ma robiť
preco si myslis, ze taketo reci musis pocuvat? Nemas usta, ja by som kolegov dala tak dole, ze by si hladeli svoju pracu a nie moje boky. A raz by spomenuli moje kozy, tak by som to riesila kludne aj s personalnym, ze ma obtazuju kecami a miesto prace im viditelne preskakuje, nech s nimi daco robia. Ak toto u vas nejde, tak je na case sa s kolegynami prestat skryvat a plakat doma ale otvorene to normalne zacali preberat, medzi sebou - aj pred nimi, aj nadriadenymi a mozete kludne dat tych hulvatov dole, okomentovat ich zadky, pupky, ksichty, malych ***ov....atd (to by bol ale pre mna extrem, aby sa to potom neotocilo proti vam, proste skusila by som vylucne profesionalne vystupovat)... primerane ich posielat do teplych krajin, a co najmenej s nimi spolupracovat, bavit sa a neviem co. Normalne sa postavim a poziadam ich aby riesili vylucne pracu, s kludom si na narazky zapnem nahravanie v telefone.. ponahravam..
urcite aj googel vyhodi, ako riesit takychto exotov v praci https://najmama.aktuality.sk/clanok/234111/obta... a vas je tam nespokojnych viac.. to sa radsej rozlucia so vsketymi pracovnickami ako riesit, tychto chlapcekov?
A nezabudni, slova maju len taku vahu aku im ty prikladas. Ak ich reci das na nulu, nebudu mat pre teba ziadnu vahu, nedotknu sa ta... videla som super video tieto dni na FB, prost eak ti niekto nadava v cudzom jazyku, dotkne sa ta to? NIE. Netusis co ti hovori, aj sa zasmejes, moze si vrieskat a nadavat na teba kolko chce. Takuto vahu treba dat aj slovam takychto tupcov.
a ze veduca nevie co ma robit je velmi smutne... normalne napise napomenutie/pokarhanie, siahne na odmeny, nepolepsia sa, kludne znovu a potom zbohom. Taketo spravania a opakovane je nepripustne na pracovisku. Keby toto povedia sefovi, mozu dostat okamziteho padaka (a to nie je bachorka, riesili sme to v praxi so zamestnancom co sa rozohnil - aj s pravnikom)
Nevie, co ma robit? Napriklad pisomne napomenutie? A ak sa to zopakuje, tak vypoved z dovodu porusovania pracovnej discipliny?
ked ti nadava, pozri mu do očí a predstavi si, že je delfín, že prekračuješ delfina...kto čital podobnu diskusiu, vie na čo narážam..*kto si pamätá, prekračuj delfína? 😀

Prepac, ale toto si vazne nechas? Ako, ja by som po prvej poznamke oznamila, ze to povazujem za sexualne obtazovanie a ked s tym ihned neprestanu, nahlasim to vedeniu! Akoze to je vrchol! Ja si neviem ani len predstavit, ze by si taketo nieco voci mne dovolil nejaky kolega! To aj medzi sebou si robia srandu z toho, kto ma akeho vtaka?