icon

Flirtovanie bez komunikácie: Je to možné?

12. dec 2023

Ahojte , riešime zo ženou takú situáciu z minulosti, nechce uveriť tomu že som na základe svojho domyslania a myslenia si o sebe že som boh, by som dokázal len z flirtovania pohľadom zbaliť koleginu tak že by bolo niečo viac keby chcem. V tom období som nevedel ešte dobré po anglicky ale veril som si tak že by to išlo len keby chcem. Ona tvrdí že by tam muselo byť nejaké písanie alebo iná komunikácia pred tým inak by to nebolo možné . Pri jednej hádke som jej povedal dosť sebaisto že by to šlo spraviť na prikyvnutie a odvtedy mi neverí že som nebol v kontakte s ňou alebo nejakou inou ženou keď som jej to tak sebaisto podal . Čo si o Tom myslíte ? Ja som si zo žiadnou nepísal a ani sa nesnažil zlabit inú , len som flirtoval a dokazoval som si ego . Poprosil by som názor .... Ďakujem 🙂

Strana
z2
moonlight1210
13. dec 2023

Mne ta tvoja viera, ako zenu dotiahnes do postele pohladmi, pripomina okridlenu vetu, ktorou jeden cesky komik zhrnal jednu z hlavnych vlastnosti cechov: Ja by som to dokazal bez problemov… keby sa mi chcelo… ale sa mi nechce.

Je fakt, ze isto by si pohladmi raz dostal nejaku do postele. To sa realne da. Ibaze to by bola taka, co by bola pripravena ist uz i bez pohladov, pripadne ta zdrapit za golier a odvliect do postele, i keby si sa ocnemu kontaktu s nou s obavami cielene vyhybal.

Strana
z2