icon

Frajer bol v bordeli: Ako riešiť túto situáciu?

Dnes o 08:09

Mám 22 rokov, toto je môj prvý vážny vzťah, sme spolu 2 roky, aj spolu bývame v prenájme. Minulý týždeň išiel s kamarátmi na pánsku jazdu do BA, aj tam prespali. Ja som sa išla baviť s kamarátkami. Voľný čas trávime väčšinou spolu, občas sa ideme takto zabaviť každý sám so svojou partiou, sme s tým obaja úplne ok. Ale včera som zistila, že bol v bordeli. Písal si včera večer s kamarátom, sedel vedľa mňa a videla som nejaké správy, nie úplne všetko, ale len dačo v zmysle, že tá mala riadnu riť. Nechápala som, ostala som v šoku, nevedela som či sa mám opýtať čo to je, ale počkala som kým zaspal, svoje heslá od mobilu poznáme obaja. Našla som mu správy s tým kamaratom, písali si o striptérkach a o ich ritiach a prsiach. Dosť to tam opisovali, môj priateľ písal o nejakej blondíne, že tá bola naj a nabudúce tam hádam bude zas… správy s inými ženami som mu nenašla. Nikdy som sa mu takto nehrabala v mobile, ale toto som si musela overiť. Mne tvrdil, že v BA boli len na party v bare a potom išli na wellness. Popritom boli v bordeli, netuším čo všetko tam robili. Som strašne smutná, ráno som sa ho opýtala či je ku mne vždy úprimný a nič mi nezatajuje. Povedal, že áno, že úprimnosť vo vzťahu plus dôveru si cení najviac. Som v šoku, on sa mi asi ani neprizná, neviem ako s ním začať túto tému. Vlastne sa aj bojím, že čo všetko ešte zistím :( myslela som si, že on je vždy vo vzťahu verný a úprimný, keď sme sa aj bavili o nejakej neveru vo vzťahu, vždy mal názor, že toto by on nikdy neurobil a nemá na to guráž. A mal vždy zlý názor aj na prostitútky.

autor
Dnes o 09:56
@13uzivatelka11

@viestta od teba úprimne ma inak takýto názor dosť prekvapuje.. lebo to vôbec nie je o tom, že by sa len obzrel za peknou ženou.

@13uzivatelka11 aj mňa od viesty prekvapuje jej názor a veľmi

anonym_03f06e
Dnes o 09:57

Mne by tieto veci jednoznačne vadili. Na toto tolerantní nie sme ani jeden. Čudujem sa každej jednej pre ktorú je v poriadku, že chlap “získa apetít inde a bude večerať doma.” Však úplne v pohode sa navnadiť na nejakej striptérke a pri sexe s partnerkou rozmýšlať ako ju obrába a na tom sa vzrušovať. Takú nízku sebaúctu voči sebe samej nemám aby som to tolerovala.
Lap dance je podľa mňa totálna nevera. Ach chudáčik že ti to nechcel povedať, lebo mu to bolo blbé. Kamoši môjho muža takto šli do bordelu a on nie. Dá sa odmietnuť. Mám nulové pochopenie pre toto a vždy žasnem koľko ženám to príde normálne.

tilly
Dnes o 10:01
@anonym_autor

Porozprávali sme sa, povedala som mu o tých správach. Zaplatil si nejakú striptérku, tancovala na ňom v salóniku. Takzvaný lap dance, vraj o nič iné nešlo, len v salóniku mu urobila striptíz a tancovala na ňom. Lenže boli tam aj nejake dotyky, vraj nie na intímnych miestach. Nechcel mi to povedať, lebo mu to bolo blbé a nechcel byť za debila pred kamošmi. Neviem čo si o tom myslieť.

@anonym_autor hmmm, toto by mi asi už vadilo. Pozerať sa je v pohode, ale súkromný tanec je už príliš. Zas ale na rozchod, ak je to dobrý vzťah by to asi nebolo.

katkazatka
Dnes o 10:03
@anonym_autor

Porozprávali sme sa, povedala som mu o tých správach. Zaplatil si nejakú striptérku, tancovala na ňom v salóniku. Takzvaný lap dance, vraj o nič iné nešlo, len v salóniku mu urobila striptíz a tancovala na ňom. Lenže boli tam aj nejake dotyky, vraj nie na intímnych miestach. Nechcel mi to povedať, lebo mu to bolo blbé a nechcel byť za debila pred kamošmi. Neviem čo si o tom myslieť.

@anonym_autor o nič iné neslo, len nejaká hola k***a na ňom tancovala?? Dievča, ty máš dobre posunute limity. U mňa by skončil, hneď dnes. To má fakt nejaký blbeček potrebu sa zahadzovat s nejakými ku..mi, keď má doma 22-ročné mladé dievča plné života? Neviem si predstavít, co by tento chlap robil po 10 rokoch manželstva s dvomi deťmi na krku.

katkazatka
Dnes o 10:05
@tilly

@anonym_autor hmmm, toto by mi asi už vadilo. Pozerať sa je v pohode, ale súkromný tanec je už príliš. Zas ale na rozchod, ak je to dobrý vzťah by to asi nebolo.

@tilly ak by to bol dobrý vzťah po tých desiatich rokoch manželstva s dvomi deťmi, tak vtedy by to možno na rozchod nebolo. Toto je mladý pár. U mňa neakceptovateľne, aby chlap chodil do hentakých zariadení a vybavoval sa so štetkami.

anonym_f02faf
Dnes o 10:06
@viestta

Naozaj si si myslela, ze uz nikdy sa na ziadnu nepozrie a nikdy ziadnu s kamaratmi neokomentuje, lebo uz je zadany?

@viestta naozaj je podľa teba nornalne chodiť do bordelu ak si vo vztahu a este aj klamať? Podla mňa pointa nebola v tom ze sa pozrel ale že to zatajil .

anonym_f5e0c1
Dnes o 10:08

Vadí ti viac to, že ti nepovedal podrobne všetko , čiže zamlčal nejaké fakty, alebo ti viac vadí, že šiel do bordelu? Prezradím ti, že návšteva bordelu je menšie zlo, než milenka, či priateľka s vyhodami

anonym_f02faf
Dnes o 10:09
@anonym_autor

@anonym_autor toto by bol z mojej strany úplný definitívny koniec. Prekročil by hranice. Ak toto pptrebuje nech sa páči mal by voľnú cestu.

anonym_f02faf
Dnes o 10:10
@tilly

@tilly to naozaj ? Netrápilo by ťa to , prečo to urobil ? Čo ho k tomu viedlo ? Lákala ho cudzia žena? Prečo ? Jednoznačne rozchod takých kktv nájdem na každom rohu.

anonym_41dc2d
Dnes o 10:11

@anonym_autor pre mna by bola navsteva bordelu hranica, na zaklade ktorej by som ten vztah prehodnotila. Vobec by som nepatrala, ci to bolo len tak alebo onak. Ved predsa lap dance potrebuje uz nejaky ventil. Isiel si to urobit sam na zachod? Ci mu slecna pomohla k uspesnej bodke?

muchotrafka298
Dnes o 10:32
@katkazatka

@anonym_autor o nič iné neslo, len nejaká hola k***a na ňom tancovala?? Dievča, ty máš dobre posunute limity. U mňa by skončil, hneď dnes. To má fakt nejaký blbeček potrebu sa zahadzovat s nejakými ku..mi, keď má doma 22-ročné mladé dievča plné života? Neviem si predstavít, co by tento chlap robil po 10 rokoch manželstva s dvomi deťmi na krku.

@katkazatka no to zas ja viem, sukal by prvu ligu a kazdu, co by bola ochotna. A tvaril by sa, ze sa vlastne nic nedeje a nechce vyzerat hlupo pred kamaratmi..zle mi je z takychto chlapov.

tilly
Dnes o 10:34
@anonym_f02faf

@tilly to naozaj ? Netrápilo by ťa to , prečo to urobil ? Čo ho k tomu viedlo ? Lákala ho cudzia žena? Prečo ? Jednoznačne rozchod takých kktv nájdem na každom rohu.

@anonym_f02faf keby boli s kamošmi na striptíze, tí by mi nevadilo, ale ten súkromný tanec by mi už vadil. A prečo to urobil? Zábava, frajerina, chcel inú ženu? Treba sa v tom rýpať?

jogy1984
Dnes o 10:37

Bol naozaj v bordeli ? Podľa opisu by som bol povedal že to bol striptíz. Úprimne by mne viac vadilo keby mi partnerka hrabala tajne v mobile ako to že bola na dámskej jazde na striptize.

anonym_03f06e
Dnes o 10:38
@tilly

@anonym_f02faf keby boli s kamošmi na striptíze, tí by mi nevadilo, ale ten súkromný tanec by mi už vadil. A prečo to urobil? Zábava, frajerina, chcel inú ženu? Treba sa v tom rýpať?

@tilly to fakt stojíte o chudákov pre ktorých je bordel forma zábavy? A to, že chcel inú ženu, ako fakt toto vám príde normálne? Ak chce iné ženy tak nech je slobodný a chodí do bordelu aj každý deň. Rýpať sa v tom treba, lebo potom sa každý jeden po manželstve “záhadne zmení”, čiže inými slovami, robí to isté a pridáva k tomu aj iné veci, lebo to žena tolerovala. A v istom bode jej to začne vadiť, najlepšie v takom kedy má malé dieťa, telo nie je čo bývalo, finančne odkázaná na chlapa. Ale nerýpme sa v ničom fakt.

autor
Dnes o 10:42
@jogy1984

Bol naozaj v bordeli ? Podľa opisu by som bol povedal že to bol striptíz. Úprimne by mne viac vadilo keby mi partnerka hrabala tajne v mobile ako to že bola na dámskej jazde na striptize.

@jogy1984 lenže ona na ňom tancovala a dotýkali sa a keby mu nejdem do mobilu asi by to ani nepriznal

autor
Dnes o 10:43
@tilly

@tilly tak vraj to bola len zábava, nechcel trhať partiu, to sú jeho slová

anonym_aefb89
Dnes o 10:44

@anonym_autor Máš 22 preboha, prečo si neuživaš život, nevenuješ sa sebe ale stracaš čas s nejakym blbcom .... Veď aj ten sa musi teraz vyšantiť ani v 40... Ja by som s nikym v 22 nebyvala.....

anonym_afe608
Dnes o 10:45

@anonym_autor mne sa paci, ako to tu vsetky zlahcujete, ze niekto kde kde bol ci nebol. Este Spravte z autorky stihacku a z chlapa chudáka, ktorý je pod papucou a ona si to ešte aj zasluzi. Toto sa dá naozaj iba na MK.
Autorka, keďže pravdu vieš, môžeš sa ho ešte raz spýtať, čo robili , ako bolo, kde boli. A podla jeho odpovede sa zariadis ako ty uznáš za vhodne. Mňa keby klamal mu poviem nech sa pobali a je koniec. Nie preto, že bol v bordeli, ale preto ze nemá gule povedať ti pravdu

anonym_afe608
Dnes o 10:47
@tilly

@hedviga2 to asi nebolo až také super manželstvo, keď sa rozpadlo kvôli jednej masáži... bol blbec, ale len kvôli jednej chybe sa hneď rozvádzať?

@tilly jaj, takže klamat nestačí, musí tam zapich aby to bolo na rozvod?

fairyy
Dnes o 10:48
@anonym_autor

@tilly tak vraj to bola len zábava, nechcel trhať partiu, to sú jeho slová

@anonym_autor nechcel trhat partiu tak si musel zaplatit sukromny tanec... ehm keby povedal ze isiel dnu lebo nechcel trhat partiu a zvysok chalanov si potom zaplatil sukromne a on tam sedel jak pako sam pri drahom piti to mu zozerem... ale sukromne ked siel tak to snad trhal partiu on nie ? kedze odisiel s babou prec

anonym_ec02d5
Dnes o 10:49
@viestta

Naozaj si si myslela, ze uz nikdy sa na ziadnu nepozrie a nikdy ziadnu s kamaratmi neokomentuje, lebo uz je zadany?

@viestta tak tebe .. Hádam keď ti to urobí mNzel budeš reagovať v pohode 🙂

pikachu999
Dnes o 10:50

Zlatko máš 22..zid z kratšej cesty.. Klamal ti

autor
Dnes o 10:51
@anonym_afe608

@anonym_autor mne sa paci, ako to tu vsetky zlahcujete, ze niekto kde kde bol ci nebol. Este Spravte z autorky stihacku a z chlapa chudáka, ktorý je pod papucou a ona si to ešte aj zasluzi. Toto sa dá naozaj iba na MK.
Autorka, keďže pravdu vieš, môžeš sa ho ešte raz spýtať, čo robili , ako bolo, kde boli. A podla jeho odpovede sa zariadis ako ty uznáš za vhodne. Mňa keby klamal mu poviem nech sa pobali a je koniec. Nie preto, že bol v bordeli, ale preto ze nemá gule povedať ti pravdu

@anonym_afe608 no ja sa čudujem, že tolko žien tu na MK to berie v pohode a ešte aj píšu, že aj oni boli spolu s mužmi na striptíze a komentovali spolu tie ženy. A bol to originál bordel, nie nejaký bar kde mali zrovna striptízové vystúpenie. Najviac ma serie ten lap dance a to, že klamal do očí.

autor
Dnes o 10:53
@fairyy

@anonym_autor nechcel trhat partiu tak si musel zaplatit sukromny tanec... ehm keby povedal ze isiel dnu lebo nechcel trhat partiu a zvysok chalanov si potom zaplatil sukromne a on tam sedel jak pako sam pri drahom piti to mu zozerem... ale sukromne ked siel tak to snad trhal partiu on nie ? kedze odisiel s babou prec

@fairyy no ja mám rovnaký názor, musela som sa ísť prejsť so psom von aby som si to všetko ešte raz prehrala v hlave . A vraj aj tí jeho dvaja kamoši s ktorými bol tak mali lap dance. Nechcel byť za debila pred nimi, ale mňa to naozaj ranilo

autor
Dnes o 10:55
@viestta

@viestta lenže tu nejde len o nejaké pozretie na ženu čo ide napríklad po ulici alebo nejakú ženu na instagrame atď…

januska12323
Dnes o 10:57

No chudáčik nechcel byť za debila pred kamarátmi tak sa musel donútiť zaplatiť a užiť si predstavenie. Musel veľmi trpieť.

sissy27
Dnes o 11:03

@anonym_autor striptiz by mi nevadil, aj ja som bola, aj na panskom, neriesim. Ale platit si za sexualne sluzby - tam uz by som tiez nemala co riesit 🤷‍♀️
Ale kazdy ma hranice nastavene inak, kde su tie tvoje, to si musis urcit sama.
A este jedna vec - ty vies kde bol. A mna zaujima, preco k tomu potrebujes jeho priznanie? Co sa zmeni? Bude ti lepsie? Bude to mensi problem? Nechapem.

katkazatka
Dnes o 11:13
@januska12323

No chudáčik nechcel byť za debila pred kamarátmi tak sa musel donútiť zaplatiť a užiť si predstavenie. Musel veľmi trpieť.

@januska12323 Nabudúce keď budú chlapci v bordeli tr**kat a nebude chcieť byť pred nimi za debila, tak aj on si nejakú objedna? A bohvie ako to v skutočnosti bolo. Ci nebol aj zápich.

katkazuz
Dnes o 11:16

Si taká mladučká, mohla by si mi byt dcérou.
Užívaj si život, cestuj, vzdelávaj sa, zlepši si kvalifikáciu ak sa ti dá- a nezostávaj v tomto vzťahu.
Máš ešte toľko času na vzťah so spoločným byvanim a máš čas aj na vhodnejšieho partnera ako na tohto, ktorý je kompletne nezrelý.
Držím ti palce 🍀

anonym_606ef8
Dnes o 11:23

@anonym_autor nikdy si nedaj nikým inym nahovoriť, ze to, co tebe ubližuje je ok. Ak ti to vadi, rob s tým nieco. To, ze iné ti píšu ako je to normalne je uplne nepodstatné. Podstatne je, ze tebe to vadi. Bola by celkom ina situácia, keby ti povedal pravdu ale on urobil vedome rozhodnutie ta oklamať. Vtedy, kedy by mal byt vzťah este krasny a bezproblemovy. Ja osobne to vnímam ako strašnú neúctu a nerešpekt voči partnerke ist do bordelu, klamať o tom a este v chate s kamarátmi komentovať postavy tych žien. Totálne poníženie. Je tvoja voľba, ci ostaneš s niekým, pri kom nikdy nebudeš mat istotu, v čom ďalšom klame. Ale ver tomu, ze ak nema problem do oci ti klamať, nebude mat problem aj s inými vecami.