Frajer bol v bordeli: Ako riešiť túto situáciu?
Mám 22 rokov, toto je môj prvý vážny vzťah, sme spolu 2 roky, aj spolu bývame v prenájme. Minulý týždeň išiel s kamarátmi na pánsku jazdu do BA, aj tam prespali. Ja som sa išla baviť s kamarátkami. Voľný čas trávime väčšinou spolu, občas sa ideme takto zabaviť každý sám so svojou partiou, sme s tým obaja úplne ok. Ale včera som zistila, že bol v bordeli. Písal si včera večer s kamarátom, sedel vedľa mňa a videla som nejaké správy, nie úplne všetko, ale len dačo v zmysle, že tá mala riadnu riť. Nechápala som, ostala som v šoku, nevedela som či sa mám opýtať čo to je, ale počkala som kým zaspal, svoje heslá od mobilu poznáme obaja. Našla som mu správy s tým kamaratom, písali si o striptérkach a o ich ritiach a prsiach. Dosť to tam opisovali, môj priateľ písal o nejakej blondíne, že tá bola naj a nabudúce tam hádam bude zas… správy s inými ženami som mu nenašla. Nikdy som sa mu takto nehrabala v mobile, ale toto som si musela overiť. Mne tvrdil, že v BA boli len na party v bare a potom išli na wellness. Popritom boli v bordeli, netuším čo všetko tam robili. Som strašne smutná, ráno som sa ho opýtala či je ku mne vždy úprimný a nič mi nezatajuje. Povedal, že áno, že úprimnosť vo vzťahu plus dôveru si cení najviac. Som v šoku, on sa mi asi ani neprizná, neviem ako s ním začať túto tému. Vlastne sa aj bojím, že čo všetko ešte zistím :( myslela som si, že on je vždy vo vzťahu verný a úprimný, keď sme sa aj bavili o nejakej neveru vo vzťahu, vždy mal názor, že toto by on nikdy neurobil a nemá na to guráž. A mal vždy zlý názor aj na prostitútky.
@viestta od teba úprimne ma inak takýto názor dosť prekvapuje.. lebo to vôbec nie je o tom, že by sa len obzrel za peknou ženou.
@13uzivatelka11 rovnako. Myslela som, ze to hned odsúdi. Ale tak mozno jej to naozaj nevadi🤷🏼♀️
@tilly tak vraj to bola len zábava, nechcel trhať partiu, to sú jeho slová
@anonym_autor poseries si život ked s ním ostaneš. Myslím to uplne vazne. A navrhovala by som ti aj psychoterapiu aby si prisla na pôvod toho, preco mas taku malu sebaúctu. Nejaka kur.va ti tancuje na frajerovi preboha. Ako vies ci s nou nespal? Ci ti neodniesol domov nejaku pliagu? Uz dávno by som ho kopla do zadku
Našich známych syn, otec dvoch teen…v bol na nejakej intímnej masáži s kamošom. Horko zaplakal keď sa manželka dozvedela. Dlho sa rozvádzali, on prosíkal uplácal sľuboval. Mali super manželstvo. Nakoniec sa rozviedli. Somár bol.
@hedviga2 že super manželstvo
Okamžite rozchod, keby sa to stane mne. Fuj prízemný chlap a ešte aj klame do očí. Stavím sa, že ešte nevieš o veľa veciach, čo urobil poza tvoj chrbát.
Našich známych syn, otec dvoch teen…v bol na nejakej intímnej masáži s kamošom. Horko zaplakal keď sa manželka dozvedela. Dlho sa rozvádzali, on prosíkal uplácal sľuboval. Mali super manželstvo. Nakoniec sa rozviedli. Somár bol.
@hedviga2 tal mu treba..
@tilly jaj, takže klamat nestačí, musí tam zapich aby to bolo na rozvod?
@anonym_afe608 ja píšem o tom, že to asi nebolo dobré manželstvo, keď to po jednej chybe hneď skončilo rozvodom... keďže Hedviga píše, že to bolo super manželstvo a po jednej masáži to skončilo, tak to zas tak super manželstvo nebolo. To je všetko. Ty by si opustila perfektného muža, s ktorým máš dokonalý vzťah kvôli JEDNEJ masáži? Ja teda nie. Aké opustila by som muža, s ktorým si už nerozumiem, alebo mi klame často
@anonym_autor sak ani ti neklamal welness a bordel je pre chlapa to isté 😂 ale hrabat sa v mobile mu budes ze ano😂
Pýtala som sa ho na tú blondínu, tak to ona mu tancovala a ešte som sa ho spýtala, že prečo akože dúfa, že tam nabudúce bude… jeho odpoveď, že plánovali s chalanmi aj budúci mesiac ísť do BA a zas sa takto zabaviť. Vraj o nič nejde, len o pekné ženy, ale nemal s nikým nič. Jasne som mu povedala, že toto je pre mňa moc a ubližuje mi to a nebudem to tolerovať. Ešte ja som zla, vraj som žiarlivá a od nevery má toto ďaleko… on sa chce vraj len pokochať a zabaviť sa s chalanmi.
@tilly to fakt stojíte o chudákov pre ktorých je bordel forma zábavy? A to, že chcel inú ženu, ako fakt toto vám príde normálne? Ak chce iné ženy tak nech je slobodný a chodí do bordelu aj každý deň. Rýpať sa v tom treba, lebo potom sa každý jeden po manželstve “záhadne zmení”, čiže inými slovami, robí to isté a pridáva k tomu aj iné veci, lebo to žena tolerovala. A v istom bode jej to začne vadiť, najlepšie v takom kedy má malé dieťa, telo nie je čo bývalo, finančne odkázaná na chlapa. Ale nerýpme sa v ničom fakt.
@anonym_03f06e ja som vyššie pisala, že by mi to vadilo a bolo by to cez a dôvod by ma už asi nezaujímal. Asi by som s nim nezostala, nie ako 22 ročné dievča...
Ak by môj muž išiel do bordelu, zaplatil si erotický tanec, obchytkával nahé telo cudzej ženy a následne mi o tom klamal, stratil by všetku úctu, ktorú k nemu prechovávam. A to si ho vážim neskutočne. Či by som sa s ním hneď rozviedla ti povedať nejdem, lebo neviem, ale už by som si ho nevážila. Ale ak by som mala 22 a on bol len priateľ, neváhala by som. Záleží na tebe či sa na neho po tom pozeráš rovnako, alebo sa ti protiví. A nech sa takto chodí kochať ako slobodný muž.
@tilly tak vraj to bola len zábava, nechcel trhať partiu, to sú jeho slová
@anonym_autor ak má tiež okolo 22, tak to sa celkom dá pochopiť. Ale neviem, či by som toto rozdychala, asi by som mu už neverila a stále to mala niekde v hlave a skor ci neskor by sme sa asi aj tak rozišli. Hlavne to, že klamal. Asi by záležalo od viacerých faktorov. Keby bol len na striptíze, ok, ale načo si platil ten lap dance? 🤦♀️
Pýtala som sa ho na tú blondínu, tak to ona mu tancovala a ešte som sa ho spýtala, že prečo akože dúfa, že tam nabudúce bude… jeho odpoveď, že plánovali s chalanmi aj budúci mesiac ísť do BA a zas sa takto zabaviť. Vraj o nič nejde, len o pekné ženy, ale nemal s nikým nič. Jasne som mu povedala, že toto je pre mňa moc a ubližuje mi to a nebudem to tolerovať. Ešte ja som zla, vraj som žiarlivá a od nevery má toto ďaleko… on sa chce vraj len pokochať a zabaviť sa s chalanmi.
@anonym_autor sa s ním rozid a môže sa zabávať koľko chce 🤢
@anonym_autor jaj, no keď si ju plánuje zaplatiť znova a ešte si ty ta žiarlivá a zlá... dobre si to rozmysli.
Nabudúce si dá pzo9r aby si o tom nevedela a možno ti donesie aj suvenír v podobe pohlavnej choroby..
@anonym_autor ukonci vztah
@anonym_autor ako sa poznám toto keby mi povie tak dostane facku
@anonym_autor bez debaty rozchod.
@anonym_autor a od teba nechcel, aby si mu zatancovala " lap dance"?že na to musí cestovať do BA a platiť cudziu ženu? Asi nemáš také hlboké oči, ako tá tanečnica.🤔čo k tomu dodať??🤦zas ďalší so silným charakterom, zrelý muž. 🥹
Čiže on ti vlastne povedal, že za mesiac urobí to isté aj po tom ako si mu dala najavo, že ťa to ranilo a nie si s tým ok. Zobuď sa 😅 on by ti o tom nepovedal a ani dalsi mesiac, ked by tam isiel, by ti o tom nepovedal. Vravim - ten uz ma toho na rovasi ovela viac nez si myslis
Rozid sa s nim, prosim ta. Uz z teba spravil blbku a este sa tvari, ze je to ok, a ze nabuduce pojde zas, uzas😃. Budes pri nom trpet. Mas na vyber, bud budes stastna s niekym inym alebo si doseries zivot / par rokov zivota. Pamataj, teraz si mlada a krasna a tvoj vydareny chalanko uz riesi ine…!!!!!! Najdi si ineho, co si ta bude vazit.
@anonym_autor ako sa poznám toto keby mi povie tak dostane facku
@anonym_ec02d5 aj odo mňa v 22 rokoch. A keby mi toto povedala moja 22 ročná dcéra, tak by dostal aj teraz 😅
Zadaný chlap a nechava sa osuchavat od nahej cudzej ženy
Ked je to striptérka je to ok ale keby naha kolegyňa robila na ňom striptíz už to ok nieje?
A je jedno či tam boli kamoši
O to horšie, že sa vyhovára na iných
Hneď by som to ukončila
@anonym_afe608 ja píšem o tom, že to asi nebolo dobré manželstvo, keď to po jednej chybe hneď skončilo rozvodom... keďže Hedviga píše, že to bolo super manželstvo a po jednej masáži to skončilo, tak to zas tak super manželstvo nebolo. To je všetko. Ty by si opustila perfektného muža, s ktorým máš dokonalý vzťah kvôli JEDNEJ masáži? Ja teda nie. Aké opustila by som muža, s ktorým si už nerozumiem, alebo mi klame často
@tilly keď ma potrebu jej klamat, tak asi to manzestvo až také perfektne nebude, či? Možno tebe nevadí, že ťa muz klame, ale u mňa je dôvera základom vzťahu.
@jogy1984 lenže ona na ňom tancovala a dotýkali sa a keby mu nejdem do mobilu asi by to ani nepriznal
@anonym_autor pokiaľ tam nesuložia nie je to bordel. A najprv si sa ho mala opýtať a pokiaľ nedokážete byť navzájom úprimní a ste odkázaný na tajnaša si prezerať mobili máte oveľa vážnejší problém ako polonahé ženské tancujúce na tvojom frajerovi.
Akože pokiaľ by mu bolo ozaj ľúto a pochopil, že ti to prekáža, tak by som mu dala šancu. Ale ak na tom nič zlé nevidí, tak kašli naňho.
@anonym_03f06e ja som vyššie pisala, že by mi to vadilo a bolo by to cez a dôvod by ma už asi nezaujímal. Asi by som s nim nezostala, nie ako 22 ročné dievča...
@tilly aha tak. Rozumiem 👍
Povedz mu, že budúci mesiac si už môže robiť čo chce, bude slobodný. A každému kto sa bude pýtať na rozchod by som povedala pravdu.

Kto nepozná Lap dance https://www.youtube.com/results?search_query=La...