Frajer bol v bordeli: Ako riešiť túto situáciu?
Mám 22 rokov, toto je môj prvý vážny vzťah, sme spolu 2 roky, aj spolu bývame v prenájme. Minulý týždeň išiel s kamarátmi na pánsku jazdu do BA, aj tam prespali. Ja som sa išla baviť s kamarátkami. Voľný čas trávime väčšinou spolu, občas sa ideme takto zabaviť každý sám so svojou partiou, sme s tým obaja úplne ok. Ale včera som zistila, že bol v bordeli. Písal si včera večer s kamarátom, sedel vedľa mňa a videla som nejaké správy, nie úplne všetko, ale len dačo v zmysle, že tá mala riadnu riť. Nechápala som, ostala som v šoku, nevedela som či sa mám opýtať čo to je, ale počkala som kým zaspal, svoje heslá od mobilu poznáme obaja. Našla som mu správy s tým kamaratom, písali si o striptérkach a o ich ritiach a prsiach. Dosť to tam opisovali, môj priateľ písal o nejakej blondíne, že tá bola naj a nabudúce tam hádam bude zas… správy s inými ženami som mu nenašla. Nikdy som sa mu takto nehrabala v mobile, ale toto som si musela overiť. Mne tvrdil, že v BA boli len na party v bare a potom išli na wellness. Popritom boli v bordeli, netuším čo všetko tam robili. Som strašne smutná, ráno som sa ho opýtala či je ku mne vždy úprimný a nič mi nezatajuje. Povedal, že áno, že úprimnosť vo vzťahu plus dôveru si cení najviac. Som v šoku, on sa mi asi ani neprizná, neviem ako s ním začať túto tému. Vlastne sa aj bojím, že čo všetko ešte zistím :( myslela som si, že on je vždy vo vzťahu verný a úprimný, keď sme sa aj bavili o nejakej neveru vo vzťahu, vždy mal názor, že toto by on nikdy neurobil a nemá na to guráž. A mal vždy zlý názor aj na prostitútky.

Niektorým komentárom sa fakt čudujem. Naozaj by vám nevadilo kebyže vaši muži chodia pravidelne do bordelu a vypisujú si ešte aj potom o striptérkach s kamarátmi a ešte vám o tom aj klamú?
Môj muž bol na chate na rozlúčke so slobodou a hneď mi písal že tam je aj striptérka. 🤷♀️ Nie že by som to potrebovala vedieť alebo by som bola daka stíhačka, alebo on pod papučou, napísal mi to sám od seba, asi by mu to bolo blbé tajiť mi takúto vec.
@13uzivatelka11 tak vieš, papier znesie všetko. By som chcela vidieť ich ksichty, keby sa ich chlap zalizoval nad nejakými inými ceckami a ritami. Baví ma, aké sú tu všetky prajne a tolerantné, pricom presne tieto ženy sú väčšinou najväčšie furie a babu v minisukni na ulici vrazdia pohľadom.