Frajer bol v bordeli: Ako riešiť túto situáciu?
Mám 22 rokov, toto je môj prvý vážny vzťah, sme spolu 2 roky, aj spolu bývame v prenájme. Minulý týždeň išiel s kamarátmi na pánsku jazdu do BA, aj tam prespali. Ja som sa išla baviť s kamarátkami. Voľný čas trávime väčšinou spolu, občas sa ideme takto zabaviť každý sám so svojou partiou, sme s tým obaja úplne ok. Ale včera som zistila, že bol v bordeli. Písal si včera večer s kamarátom, sedel vedľa mňa a videla som nejaké správy, nie úplne všetko, ale len dačo v zmysle, že tá mala riadnu riť. Nechápala som, ostala som v šoku, nevedela som či sa mám opýtať čo to je, ale počkala som kým zaspal, svoje heslá od mobilu poznáme obaja. Našla som mu správy s tým kamaratom, písali si o striptérkach a o ich ritiach a prsiach. Dosť to tam opisovali, môj priateľ písal o nejakej blondíne, že tá bola naj a nabudúce tam hádam bude zas… správy s inými ženami som mu nenašla. Nikdy som sa mu takto nehrabala v mobile, ale toto som si musela overiť. Mne tvrdil, že v BA boli len na party v bare a potom išli na wellness. Popritom boli v bordeli, netuším čo všetko tam robili. Som strašne smutná, ráno som sa ho opýtala či je ku mne vždy úprimný a nič mi nezatajuje. Povedal, že áno, že úprimnosť vo vzťahu plus dôveru si cení najviac. Som v šoku, on sa mi asi ani neprizná, neviem ako s ním začať túto tému. Vlastne sa aj bojím, že čo všetko ešte zistím :( myslela som si, že on je vždy vo vzťahu verný a úprimný, keď sme sa aj bavili o nejakej neveru vo vzťahu, vždy mal názor, že toto by on nikdy neurobil a nemá na to guráž. A mal vždy zlý názor aj na prostitútky.
@januska12323 Nabudúce keď budú chlapci v bordeli tr**kat a nebude chcieť byť pred nimi za debila, tak aj on si nejakú objedna? A bohvie ako to v skutočnosti bolo. Ci nebol aj zápich.
@katkazatka To vie len on. Jasne, ze frajerke nevyklopi vsetko. Len to, co musi.
@tilly tak vraj to bola len zábava, nechcel trhať partiu, to sú jeho slová
@anonym_autor
Jooooj to na kamarátov sa najlepšie vyhovára....
No chudáčik nechcel byť za debila pred kamarátmi tak sa musel donútiť zaplatiť a užiť si predstavenie. Musel veľmi trpieť.
@januska12323
a ešte musí pretrpieť aj to komentovanie v správach a chudák aj si nabudúce plánuje ďalší výlet.No tí kamaráti ho načisto pokazia ach jaj...
Pýtala som sa ho na tú blondínu, tak to ona mu tancovala a ešte som sa ho spýtala, že prečo akože dúfa, že tam nabudúce bude… jeho odpoveď, že plánovali s chalanmi aj budúci mesiac ísť do BA a zas sa takto zabaviť. Vraj o nič nejde, len o pekné ženy, ale nemal s nikým nič. Jasne som mu povedala, že toto je pre mňa moc a ubližuje mi to a nebudem to tolerovať. Ešte ja som zla, vraj som žiarlivá a od nevery má toto ďaleko… on sa chce vraj len pokochať a zabaviť sa s chalanmi.
@anonym_autor
No keď už teraz to takto zľahčuje že o nič nejde tak super.On už plánuje ďalší výlet,teší sa.To sa len bude stupňovať.Nabudúce ťa bude presviedčať že fajka nieje nevera....Už by ma nebolo,tašky by boli zbalené. A peňazí čo takto rozhádže to ani nejdem rozpisovať
Pýtala som sa ho na tú blondínu, tak to ona mu tancovala a ešte som sa ho spýtala, že prečo akože dúfa, že tam nabudúce bude… jeho odpoveď, že plánovali s chalanmi aj budúci mesiac ísť do BA a zas sa takto zabaviť. Vraj o nič nejde, len o pekné ženy, ale nemal s nikým nič. Jasne som mu povedala, že toto je pre mňa moc a ubližuje mi to a nebudem to tolerovať. Ešte ja som zla, vraj som žiarlivá a od nevery má toto ďaleko… on sa chce vraj len pokochať a zabaviť sa s chalanmi.
@anonym_autor dobru chuderu zo seba robis. Na jednej strane mu povies, ze to nebudeš tolerovať ale zároveň ostavas s niekym, kto si nechá na sebe suchat sa holú k.urvu. Aj ti to dochádza? A este ti šplechne do ksichtu, ze o mesiac ide znova a dúfa, ze tam bude ta jeho 🤦🏼♀️😂 no tak ked to takto fajn berieš, nebude ti vadiť ani sa liečiť na kvapavku ze
Ja len rozmyslam, co bude robit po 10, 15 rokoch vztahu, ked uz po 2 rokoch chodi po striptizoch a plati si za lap dance. No nechcem si to ani predstavit.
Za mna je to akt zufalosti… Vela bab ti tu napise, aby si neriesila/nechala to tak a este ta zhodi, ze si smiesna (som zvedava, ci by oni boli take nad vecou, keby nad ich chlapom tancuju cudzie k.rvy, ak ano, tak ich fakt uprimne lutujem). No ja to chapem, sklame ta, ze bol schopny tam nad sebou nechat tancovat nejaku spinavu zenu (pre mna su tieto zeny vsetky chudery, peace), este ti aj klamal do oci (to by ma zabolelo najviac), a teraz sa to snazi otocit voci tebe. Niekedy sa nad situaciou treba zamysliet v hlbsom kontexte - ste mladi, ale uz ma potrebu ist do bordelu, klamat ti… Fakt? Takemu chces verit na cely zivot? Takemu chces raz porodit deti? Pre mna je to nevyspely jedinec, ktory nedorastol na vazny vztah. Este by som rozdychala, ze bol pozriet v strip klube v ramci rozlucky, ale ze s nou mal nejaky kontakt.. u mna by ten chlap skoncil, je to pod uroven …
@anonym_autor tento MK, to fakt treba brať s veľkou rezervou. Mne sa zdá, že niektoré zámerne reagujú vždy spôsobom, aby zhodili autora príspevku. V tomto prípade sa zdá kope uzivateliek v pohode, že chlap oklame priateľku, ide do bordelu, s kamošmi sa nad tým vzrušujú a keď ho ona vymakne, dozvie sa, že nabudúce tam pôjde zase. Vlastne plno uzivateliek chodí do toho bordelu alebo na striptiz tiež a všetky komentujú cudzie tela ostošesť:D Keby bol príspevok napísaný v štýle, že máme dve deti a muž chodí raz za mesiac do bordelu, tie isté ženy tu budú nakladať, že načo si s ním robila deti, vydávala sa atď, že to jej malo byť hneď jasné, že sa nezmení. Prípadne keby tu príspevok napísal muž, že šiel som do bordelu a priateľka mi dala kopačky, nechápem, nič zle som nespravil-samozrejme by dostal naložené opäť, že si to zaslúžil, že je úbohý atď. a že priateľka urobila dobre, keď sa na neho vykašľala. Autorka, si mladá, utekaj. Dá sa nájsť aj chlap s charakterom.
Keď už by som dáko predychala že preberá iné ženy ako tovar v obchode mala by som obavu čo s tou ženou , ženami mal hpv pohlavné choroby to nie je sranda. On nechcel byť za debila pred kamošmi. Že ako debil lezie so striptérkou niekam a obchytkáva ju že bude pred tebou za debila je v poriadku. Dobrý názor. Záleží mu na tom ako ho budú vnímať kamoši nie jeho partnerka. Tiež som zistila že ak niekto niečo robí nejak žije nepotrebuje o tom hovorit. Ak je niekto verný doveryhodny neklame skratka tak žije vidíš to na jeho správani nepotrebuje k tomu reci. Klamár často hovorí ja nikdy neklamem ja som úprimny neznášam klamstvo kto najviac nadáva na prostitútky toho také niečo láka kto chorobne ziarli sám uhana ženy a podvádza kto hlučne odsudzuje nejakú skupinu ľudí sám s tým má problém. Ja by som mu už neverila. Mne by takéto spravanie prekážalo.
Za mna je to akt zufalosti… Vela bab ti tu napise, aby si neriesila/nechala to tak a este ta zhodi, ze si smiesna (som zvedava, ci by oni boli take nad vecou, keby nad ich chlapom tancuju cudzie k.rvy, ak ano, tak ich fakt uprimne lutujem). No ja to chapem, sklame ta, ze bol schopny tam nad sebou nechat tancovat nejaku spinavu zenu (pre mna su tieto zeny vsetky chudery, peace), este ti aj klamal do oci (to by ma zabolelo najviac), a teraz sa to snazi otocit voci tebe. Niekedy sa nad situaciou treba zamysliet v hlbsom kontexte - ste mladi, ale uz ma potrebu ist do bordelu, klamat ti… Fakt? Takemu chces verit na cely zivot? Takemu chces raz porodit deti? Pre mna je to nevyspely jedinec, ktory nedorastol na vazny vztah. Este by som rozdychala, ze bol pozriet v strip klube v ramci rozlucky, ale ze s nou mal nejaky kontakt.. u mna by ten chlap skoncil, je to pod uroven …
@anonym_5069f5 ešte sa vyhovára že nechcel byť pred kamošmi za debila a je mu fuk že ublíži partnerke. Potom nemá chrbtovú kost.
Dievčatko - autorka 🙂
toto nie je chlapec do života, žiaľ. Máš iba 22 rokov - všetko je pred tebou . Užívaj si život, nebývaj len tak s niekým...
Tento chalanko má hranice niekde posunuté - nevidí vo svojom správaní nič zlé a toto ma desí. Žiadna sebareflexia, pocit hanby, viny... NIČ ?
Šúchal sa o nahú štetku....chystá sa znova... všetko v POHO ?
Taký trošku pribrzdený je...či ?
Skús mu zrkadlo nastaviť - či sa ty môžeš obtierať o niekoho cudzieho ?
Keby sa len pozeral - ešte by som možno očko privrela - ale lap dance ?
Zamávaj mu ...a nájdi si niekoho normálneho 🙂
A teraz mu mas verit?
Zakazat mu nemozes... doverovať už tiež nie...
na tu poslednu otazku... co dalej... si odpovedz sama.
Dievčatko - autorka 🙂
toto nie je chlapec do života, žiaľ. Máš iba 22 rokov - všetko je pred tebou . Užívaj si život, nebývaj len tak s niekým...
Tento chalanko má hranice niekde posunuté - nevidí vo svojom správaní nič zlé a toto ma desí. Žiadna sebareflexia, pocit hanby, viny... NIČ ?
Šúchal sa o nahú štetku....chystá sa znova... všetko v POHO ?
Taký trošku pribrzdený je...či ?
Skús mu zrkadlo nastaviť - či sa ty môžeš obtierať o niekoho cudzieho ?
Keby sa len pozeral - ešte by som možno očko privrela - ale lap dance ?
Zamávaj mu ...a nájdi si niekoho normálneho 🙂
@anonym_a84e18 mne sa nezdá, že je pribrzdeny, 🤣práve naopak, ten sa rozbehol, šliapol na plyn riadne, užíva si o 100 šesť. 🤢Tak ho nechaj ísť tam, kde mu srdce ( alebo je to vták ? ) káže. 🤣
Pýtať sa ho všeobecne, či je úprimný, je v tejto chvíli len kŕmením jeho klamstva. On vám nedal pravdivú odpoveď preto, aby ochránil seba a svoj status „toho dobrého“ vo vašich očiach. Ak budete pokračovať v nepriamych otázkach, len prehlbujete svoju vlastnú úzkosť a dávate mu čas na to, aby si vymyslel lepšie výhovorky. Vy ste to cítili, niečo vám nesedelo, preto ste išli hľadať. To nie je slabosť, to je signál, že vaše hranice sa práve dotkli niečoho citlivého. Potrebujete ísť priamo k jadru, nie „čo presne robil v tom podniku“, ale „prečo mi o tom klamal a čo to znamená pre nás“. Keď s ním budete hovoriť, nechoďte okolo toho. Pomenujte konkrétne, čo ste videli, ako to na vás pôsobí, a sledujte nie jeho slová, ale jeho schopnosť niesť zodpovednosť. Ak začne zľahčovať, otočiť to na vás alebo utekať z rozhovoru, to je pre vás rovnako dôležitá informácia ako samotný čin. Ak by ste vedeli s istotou, že vám nehovorí celú pravdu, čo by ste urobili inak, než robíte teraz? Musíte sa pozrieť na tohto „nového“ muža, ktorého ste doteraz odmietali vidieť, a rozhodnúť sa, či dokážete žiť s človekom, ktorého činy sú v takom extrémnom rozpore s jeho slovami.
@anonym_autor Bože, Ty si tak naivná a hlupucka... Nedivím sa Tvojmu frajerovi, že sa takto k Tebe správa. Rozumná žena, ktorá si váži samu seba, by už bola preč. Tebe evidentne niet pomoci.
@anonym_autor Bože, Ty si tak naivná a hlupucka... Nedivím sa Tvojmu frajerovi, že sa takto k Tebe správa. Rozumná žena, ktorá si váži samu seba, by už bola preč. Tebe evidentne niet pomoci.
@ankare
Pane bože veď to zistila len včera.Ešte to spracováva,je to jej prvý vážny vzťah.A hneď je už hlúpučká? Sa treba uvedomiť trochu.
Porozprávali sme sa, povedala som mu o tých správach. Zaplatil si nejakú striptérku, tancovala na ňom v salóniku. Takzvaný lap dance, vraj o nič iné nešlo, len v salóniku mu urobila striptíz a tancovala na ňom. Lenže boli tam aj nejake dotyky, vraj nie na intímnych miestach. Nechcel mi to povedať, lebo mu to bolo blbé a nechcel byť za debila pred kamošmi. Neviem čo si o tom myslieť.
@anonym_autor tak toto by mi vadilo a az tak, ze by som sa rozisla! Vazne...

@fairyy no ja mám rovnaký názor, musela som sa ísť prejsť so psom von aby som si to všetko ešte raz prehrala v hlave . A vraj aj tí jeho dvaja kamoši s ktorými bol tak mali lap dance. Nechcel byť za debila pred nimi, ale mňa to naozaj ranilo
@anonym_autor Aha, takze bol vlastne donuteny!! Chudacik🙄🤦♀️