Frajer mojej kamarátky

6. nov 2023

Sú spolu 9 mesiacov z toho je 6 mesiacov tehotná
Zoznamila nas že sme si podali ruku a to bolo všetko
Volala ma na jeho oslavu na ktoru som nešla cítila by som sa divne keď že ona príde za mnou von so svojím fr a on sa mi nevie ani pozdraviť ani ozdraviť. Hľadí čudne na mňa stále a cítim sa v jeho prítomnosti zle. On mi nie je sympaticky lebo ona mi o ňom hovorila nepekne ako sa ku nej správa keď ma vypité a podobne tak že mam o ňom svoj obraz ale kamoška chce aby som s nim vychádzala no okey snažila som sa nadviazať tému ale on nič len na mňa vkuse pozerá a to nehovorím o tom že keď mal vypité balil moju sestru a jej kamarátky podotýkam že majú od 13 do 16 rokov ... tak neviem čo si mám o ňom myslieť a ani čo robiť teda keď dôjdu spolu so mnou .
Ja jej vždy nenápadne naznačujem keď ideme niekam my dve a ona ťahá aj jeho s nami tak ja nakoniec ani nejdem
Však stále má byť všade s nami načo
On ju medzi svojich kamarátov neťahá ale necháva ju doma s jeho starkou

jaond19
6. nov 2023

A otazka znie ako?

martinkatinka
6. nov 2023

A co mate 15 rokov?

vladkalattova
6. nov 2023

No tak poviem kamoške vyber si, ja abo on, ked on ok chod do ... Vybavené

jana_eyre_2
6. nov 2023

Tak môžeš povedať kamarátke svoj pocit a postoj (nie nenapadne ale priamo a úprimne) ale ak je zaľúbená (a navyše tehotná 😳) tak toho moc asi zmeniť nebude chcieť.. ak je tvoja intuícia správna a chalan nie je dobrý človek, tak bohužiaľ bude musieť asi kamarátka precitnut časom skúsenosťami.. podľa mňa tam veľa nezmozes..

luccija
6. nov 2023

Nestaraj sa do nich nedávaj jej nevyžiadanej rady.Za chvíľu budú mať dieťa a iné starosti

autor
6. nov 2023

@jaond19 no neviem nevidím riešenie aby som nemusela byť tam kde on

autor
6. nov 2023

@luccija to ano je to jej život ona si vybrala ale ja sa nedokážem pretvarovať však on je hrozný proste
Ten charakter ktory jej kričí aj jej sestra a rodičia

luccija
6. nov 2023

Tak sa s nimi nestretávaj.Tebe nemusí sedieť a, že si zle vybrala zisti

jaskolka
6. nov 2023

Toto je tak zvláštne napísaný príspevok, ze ani po 3x prečítaní nerozumiem ani slovo.
Podali ste si ruky,tebe sa to nepáči...
Ako vás teda mala zoznámiť? Urobiť bujary večierok, aby ste sa zoznámili?
Frajer necháva tvoju kamarátku u svojej babky? A on ide s kamarátmi? To co je?
Charakter, ktorý jej kričí? Tejto vete už totálne nechápem.
Autorka, ty si Slovenka? Lebo toto, ako píšeš, nemá hlavu ani pätu, nehovoriac o tom, ze to pôsobí, akoby ste mali 10 rokov všetci.

jaond19
6. nov 2023

Povedz kamaratke ze vzdy tu pre nu budes, ale nedokazes sa pozerat na to ako sa on sprava a co je zač. Preto sa od nich odmlcís. Ona si svoj (ne)stastny vyber partnera musi "vyzrat" sama.... ty s tym nic nespravis. Mozno to bude aj koniec vasho kamaratstva.... take veci sa dejú bezne...

kornelies
6. nov 2023

Pochop, ze vase cesty sa rozchadzaju. Ona je tehotna, porodi, bude sa venovat rodine. To, ze sa k nej nepekne sprava, ked je opity, je jej vec. Akeho partnera si vybrala, takeho ma.
Pozvali ta na oslavu, neprisla si. Podla teba ho vsade taha so sebou. A co je na tom zle? Pochopis, ked budes tehotna. Skus si hladat novu kamosku.

autor
6. nov 2023

@jaskolka Maďarka... ospravedlňujem sa
No však jej rodine sa jej frajer nepáči
Ne podali sme si ruky nepredstavila nas ani a taha ho medzi nas on nechce byt so mnou von zjavne a ja s nim neviem vôbec

jaskolka
6. nov 2023

Tak ona už bude mať vlastnú rodinu, to znamená ze "odíde" do istej miery z partie, akou ste boli predtým. Čoskoro porodí, bude mať celkom iné starosti,ako to, ci ťahať frajera medzi vás.
To, ako sa on k nej správa, tak s tym bohužiaľ tirz už veľa neurobite
Ak to ona nechce, nijakym spôsobom ju neprinutite, aby sa s ním rozišla ci obmedzila stretávanie
Ona je dospelá, svojoravna a keď si nasla priateľa "blbca" to môže zmeniť len ona.

cimage
6. nov 2023

Ty sa zaujimaj max o nu a mozes jej pomoct s dietatom, prechadzka a tak, ale vztah si musi sama poriesit. Kludne jej povedz, ze sa s nou chces stretavat, ale bez neho. Ja sa tiez rada stretavam s kamaratkami sama, hoci nasi partneri nemaju problem medzi sebou, ale ked sme same, tak si vieme viac veci povedat.

pochod
8. nov 2023

Nerob si z neho ťažkú hlavu. podľa Toho co píšeš bude tvoja kamarátka do roka a do dna slobodná mamička a on pravdepodobne neplatic alimentov 😅

kornelies
8. nov 2023

@pochod Vypoculi sme ohrdnutu kamaratku, takze by som nesudila. Proste jej dotycny vadi, lebo ju uz nema pre seba.

pochod
8. nov 2023

@kornelies po 2 ci 3 mesiacoch "vzťahu" ostalo dievča neplanovane tehotné s chalaniskom ktoré chlasce a zle sa k nej správa a balí dievčatá za ktoré by mu hrozila basa.. tipujem ze maju kolo 18r tie dve hrdlicky ktoré nevedia co je kondóm 😄 Ak taky "vztah" vydrží na veky vekov tak zozeriem všetky klobuky okolo idúcich starších gentlemanov ktorí ich s noblesou stále nosia 😂

kornelies
8. nov 2023

@pochod Ono 13 rocnym povies, ze su pekne oblecene a povazuju to za balenie. Jedno, dve piva, neznamena chlastanie. Co by tehotna robila v zafajcenom prostredi? V konecnom dosledku si treba vypocut vsetky strany a sudit. Nic na tom nemeni, ze autorka sa citi odstrcena. Holt, ona s nou rodinu tvorit nebude.

minimie
9. nov 2023

@pochod @kornelies beriem vás ako dve rôzne predpovede budúcnosti, teda tá od kornelies je že párik je ok a problém je žiarlivá kamarátka. Ja pridám tretiu. Že o taký rok dva budú stále spolu, ona furt doma pri dieťati, on chlastať s kamošmi a baliť všetky čo sa nechajú ale jej bude vyčítať aj ďakujem pre pokladníka v Tescu. Prachy domov donesie, síce žiadna sláva ale dosť na to aby sa tváril že sa stará o rodinu. A este pridávam možnosť násilia v rodine. Oukej, nejaké ďalšie predpovede budúceho vývoja na základe uvedených informácií 😊? Ono to asi aj tak nezistíme keďže ich nepoznáme.

kornelies
9. nov 2023

@minimie Moznosti je vela a este chyba americky happy end. 🪷 Stastne zili, az kym nepomreli.