Cítili ste sa lepšie, keď ste povedali svojej kamarátke svoje pocity o nej?

3. feb 2022

Ahojte. Cítili ste sa lepšie keď ste povedali svojej kamoške ci si o nej myslíte? Uľavilo sa vám alebo ste to potom lutovali? Ďalej ste sa spolu kamarátili akoby nič alebo sa to medzi vami pokazilo a ledva sa pozdravite? Mne sa normálne uľavilo vám poviem a je mi to jedno ci sa budeme kamaratit alebo nie. Existuje kopec iných a lepších ľudí, isto to poznáte. Diky za všetky komentáre ☺

monka105
3. feb 2022

Presne tak isto som sa cítila aj ja. Zbaviť sa toxických ľudí je jeden z najlepších pocitov, aký poznám.

cervenaruza123
3. feb 2022

S kamoskami si hovorime veci viac menej uprimne. Ak si to s nejakou nehovorim, tak ju nepokladam za kamosku.

diewcatqoo
3. feb 2022

Nekamaratim sa s ludmi, o ktorych si myslim zle veci. Ak si o niekom myslim, ze je idiot, nie je moj kamarat a nemrzi ma, ak mu to poviem. A ano, ulavi sa mi, ak mu to poviem.
Ak ide o blizkeho cloveka (rodinu) snazim sa zachovat nejake dekorum tak, aby sme dokazali koexistovat bez urazania a pod.

acrobaleno
3. feb 2022

Keď cítiš úľavu, že ten človek nie je s tebou v kontakte alebo nie je v tvojom živote, tak to nebol pravý priateľ.

clori
3. feb 2022

ja som si nazor povedala, zaroven som od toho momentu kontakt ukoncila. nepotrebujem si v zivote drzat ludi, ktori mi nic nedavaju a stracam pri nich zbytocne energiu.

mima1
3. feb 2022

Jasne ulavilo. Pravdu? Nebavime sa uz rok. Ani pozdrav.

mima1
3. feb 2022

Ale dopisem ze ak nahodou pridam nieco na instagram do pribehu tak vzdy si to pozrie cize sleduje ma stale 😂 ja som ju uplne vypla

h2
3. feb 2022

Jasné, ja som napríklad mojej kamoške dnes napísala, že je skvelá a že ju veľmi obdivujem a áno, cítim sa po tom lepšie a neoľutovala som to. 😃

autor
3. feb 2022

@h2 tak to je super potom. Závidím ti takú úžasnú kamošku 😊

autor
3. feb 2022

@mima1 aj sa vyhýbate jedna druhej?

flimelka
3. feb 2022

vies co, u mna to bolo tak, ze sa kamoska riadne zmenila a zacala sa ku mne spravat hrozne, povedala som jej co mam na srdci a dovidenia uz sme radsej neni v kontakte lebo ona bola aj ten typ, ze vysavala velmi energiu z tela, ze ked som bola s nou tak som domov prisla uplne vyflusnuta.

autor
3. feb 2022

@acrobaleno s týmto naplno súhlasím

autor
3. feb 2022

@flimelka u mňa sa ani nezmenila ale som prišla nato aká je v skutočnosti, sama pretvárka.

mima1
3. feb 2022

Nestretavam ju moc. Par krat som ju videla aj sme sa obisli ale tvarim sa ze ju nevidim.

anonym0001
3. feb 2022

Ulavit by sa mi neulavilo, najskor by som to lutovala, pretoze nechcem niekomu ublizit (karma...). Mam jednu fakt otravnu kamaratku, nezamestnana, znudena zivotom, nema ine kamaratky, tak mi stale pise a vola. Som z nej na nervy. Vacsinou ju ignorujem, lebo by som sa zblaznila. Najradsej by som ju poslala do puce, ale nepoviem nic, lebo viem, ze by ju to zranilo. Snad jej to raz dojde.

tabakmirka
3. feb 2022

Mne sa uľavilo, ale teda tým naše kamarátstvo aj skončilo. Ono je to ťažko, keď máš obavu niekomu niečo povedať len preto, že ako to vezme a tak podobne. Viem to proste podľa seba, nemám rada, keď sa s niekým musím baviť ozaj opatrne.

7lenka11
3. feb 2022

áno, buďte k sebe úprimní a čestní.. v súčasnosti je veľa vzťahov falošných, ľudia sa na seba usmievajú a za chrbtom na seba neuveriteľne nakydajú.. takéto správanie mi extrémne vadí, a preto mám problém začleniť sa do niektorých kolektívov, keďže ja tak fungovať neviem..

bororka
3. feb 2022

Mám kamošku skoro ako segru. Mala svoje toxické obdobia plné rozhodnutí, ktoré ju posúvali na dno a nechcela ich riešiť, len sa opúšťať. Zvládla som to asi 2 roky, byť oporou a potom som nám dala pauzu asi rok. S tým, že som jej všetko vysvetlila a pochopila. Vždy si všetko hovoríme do očí.
Inak v živote vypúšťam ľudí, ktorí sú mi príťažou. Som ten typ večného optimistu, tak sa na mňa lepia a snažia sa dostať ku sebe dole. Keď vidím, že to je opäť tento príbeh, strihám. Ak ich mám úprimne rada, po čase dávam opäť šancu. Niekedy to býva len obdobie, v ktorom sa žiaľ zacyklia.

barborachors
4. feb 2022

V prvej chvili ano, ale potom to malo este dohru, strasne sa urazila a ja sprosta som jej ofukovala jej ctenu rit este dva roky po hadke, medzitym sa infiltrovala do mojej rodiny, rozbila par mojich vztahov s inymi ludmi a dokonale manipulovala moju mienku o mne samotnej, cista dusevna kreatura to bola, az ma dodnes mrazi. Tato toxicka osoba mala na mna vplyv do doby, az kym mi oci neotvorila upne ina udalost v zivote a vymazala tu osobu navzdy z mojho zivota.
Myslim, ze na tvojom mieste by som bola velmi opatrna, hoc aj keby slo len o banalitu medzi vami - zeny vedia byt neuveritelne podle a zakerne, svine su to ( teda aj chlapi su, ale zeny viac hahaha), teda ja som mala vtedy malo rokov a este menej rozumu, teraz by som si s takou svinou poradila raz dva.