icon

Frajer si vypýtal peniaze na pizzu: Využil ma?

22. feb 2024

Frajer si odo mňa vypýtal peniaze, že on nemá hotovosť. Išlo len o 20€, lebo si chcel objednať pizzu. Nevadí mi to, sme vo vzťahu a aj on míňa na mňa peniaze. Zarazilo ma však, že keď si z peňaženky vyberal ku tomu ešte drobné, tak tam normálne papierové peniaze mal a viac ako 20€. Dobre, uznávam, nemuseli byť jeho. Alebo ich mohol súrne na druhý deň potrebovať, preto z nich nechcel brať. Ale neviem, prišlo mi to divné. Nepýtala som sa na to, nechcela som, aby vedel, že mu čumím do peňaženky, hneď ako ju otvorí. A aj kebyže mu to poviem, tak by určite povedal, že to nie sú jeho peniaze, alebo, že ich potrebuje na niečo, aj keď by to nebola pravda. Mohla by som nabudúce pýtať peniaze ja od neho, lenže ja nemám takú povahu. Myslíte, že ma využil? Alebo to mám hodiť za hlavu?

autor
22. feb 2024

@diewcatqoo nie, ja málokedy chodím nakupovať. Snažím sa, čo najviac šetriť. Akurát mi to asi niekto chce prekaziť

ernesternst
22. feb 2024

@autorka, raz budeš s úsmevom spomínať na túto skúsenosť od života. Viaceré sme si takými pacientami prešli. Každopádne to nevyzerá na vhodný typ do vzťahu všeobecne, časom by som ho vrátila do obehu

marseillefan
22. feb 2024

"hneď som mu povedala, že to mám jedinú dvacku, že nabudúce mu už nebude vedieť dať a on, že veď si pôjdeš vybrať "
Vôbec tu nejde o blbých 20€, ale toto som v živote žiadnej žene nepovedal, ani keď som bol chudobný študent...
A platiť pol na pol so študentkou?
Zleee, zleeee, zleeeee....

autor
22. feb 2024

@marseillefan kebyže to je pol na pol, tak to neriešim. Ale aby som mu ja platila večeru, resp. dokonca jedlo na pár dní, aby on zjavne ušetril, mi príde divné

marseillefan
22. feb 2024

Nehnevaj sa, ale pre mňa je ten chlap obyčajný parazit...
Ak s ním zostaneš a vydáš sa za neho, už vidím tie témy, čo tu vzniknú ako ti nedá žiadne peniaze počas materskej a podobne.

mladena
22. feb 2024

no HAHA! tak za mojej doby si chalani na sídlisku pýtali na cigarety ale teraz vidím že to už je extrém , akože asi že keď nebudeš platiť tak si zlatokopka 😀 😀

autor
22. feb 2024

@marseillefan vydávať sa nechystám, ale ak by som niekedy v budúcnosti mala s nejakým chlapom bývať, tak by som veci riešila na polovicu

rubik1234
22. feb 2024

Keď píšeš, že mal 20ku a cca len zahlásil daj mi tak pravdaže využil. Kebyže vráti žiadny problém. Takýto systém ani nepoznám, že si vypýtam takto drzo peniaze od niekoho

tana85
22. feb 2024

nechcela si, aby vedel, ze mu cumis do penazenky? asi budes este dost mlada, mne az od isteho veku a dlzky vztahu prislo ok bavit sa o peniazoch. peniaze su sucast zivota a je uplne v poriadku sa o nich rozpravat. najma ked ich nemas tolko, ze by si platila pizzu za 20 EUR. hodit za hlavu nie, ale spozorniet a nabuduce sa narovinu opytat - "pockaj, ale ved mas v penazenke 20 EUR. ci mas s nimi ine plany?ake? mne budu tieto peniaze chybat ked to teraz zaplatim cele". a je to. uprimnost je vzdy lepsia ako potom taketo domyslanie

drahomirrra
22. feb 2024

Autorka, toto je ďalší z tej novodobej generácie chalaňkov, za ktorých by mamička určite aj dýchala a následne nehľadajú ženu, ale druhú mamičku. Na ktorej sa len priživia. Robiť to nebude, budovať rodinu to nebude, len cicať.
Pustiť späť do obehu, toto nie je adept na vážny vzťah. Že nabudúce vyberieš. 😀 Dement 😀 By som mu hneď povedala. Nie, ja platím len kartou. Vždy.

cimage
22. feb 2024

A pizzu objednal len pre seba? Mohol ta aspon ponuknut. My si objednavame spolu pre vsetkych. Bolo by mi cudne objednat si sama. Asi spolu este nezijete dlho.
Mohla si sa ho hned opytat, ze preco pyta od teba ked ma v penazenke 20€. Bol by ti nieco povedal, ci uz pravdu, alebo nejaky vymysel. To uz musis ty zhodnotit. Najblizsie budes vediet.

autor
22. feb 2024

@tana85 no nabudúce už pri sebe toľko v hotovosti nebudem mať. To som mu už oznámila rovno. A nepôjdem si ich vyberať z bankomatu len kvôli tomu, že on chce

autor
22. feb 2024

@cimage no on sa potom opýtal, že či z toho chcem. Lenže ja automaticky odmietam. Ja som tak asi vychovaná. Ja odmietnem aj keď mi núka vodu. Potom mi po chvíli došlo, že som jebnutá, že reálne tie pizze boli moje, ale tak už som od neho nič nechcela

dobkovci
22. feb 2024

Jednu pizzu by som zjedla aj nasilu 🤣🤣 alebo zobrala domov 🤣🤣🤣 už len z trucu.aké požičaj také vráť ....ale ....
Myslím že tento vzťah dlho nevydrží.

marseillefan
22. feb 2024

Autorka: v prvom rade sa musíš naučiť byť asertívnejšia... musíš vedieť povedať nie. Nejde tu len o toho dementa, ale aj do života sa to potrebuješ naučiť.
A druhá vec - prečo si s týmto chlapom vlastne?

autor
22. feb 2024

@dobkovci išla som ráno okolo nich v kuchyni, možno by si nevšimol kebyže si zoberiem aspoň trojuholník 🤣

autor
22. feb 2024

@marseillefan keď pýtal viac ako 20, povedala som mu, že mu nedám. Keď mi vravel, či kúpim kondómy, že sa už míňajú, som mu povedala, že určite nie. Zase si nemysli, že skáčem ako on píska. Väčšinou mu oponujem.
Lebo inak je normálny. Ale zjavne buď míňa peniaze na blbosti a preto nemá na zvyš, alebo sa naopak snaží šetriť. Živiť ho ale nebudem. Nemám z čoho

dobkovci
22. feb 2024

A možno ich mal napočítane ...🤣srandujem ....
Je to smutné takýto prístup .

danica2711
22. feb 2024

dievča zlaté, on nie je jediný chlap na svete. Začni sa obzerať okolo seba, pretože s týmto lakomým, vychcaným exotom to na šťastný vzťah nevyzerá. Navyše aj teba už tak zblbol, že si ochotná oceňovať, že míňa na teba peniaze, keď natankuje do auta, ktorým za tebou chodí!!! Keď nemá na pizzu, nech používa MHD!

dobkovci
22. feb 2024

Autorka hlúpa nie je 🙂 vidím ako a čo píše .len niektoré veci treba spracovať a rozhodne sa správne .

autor
22. feb 2024

@dobkovci vieš, že mal. Dal si po dve z oboch. Čiže by mu to potom nesedelo 🤣 Nabudúce mu z nej odhryznem aj sama, aj keď vôbec nejem také srandy ako on

autor
22. feb 2024

@danica2711 to, že “oceňujem”, že míňa peniaze do auta, nemám kvôli nemu. Ja mám taký problém od malička. Aj keď ma napr. sestra pozvala k sebe domov a dala mi obed, tak som z toho mala výčitky, že ju vyžieram a že som to neplatila. Nedokážem prijímať ani darčeky. Čiže exot som aj ja

fiafia
22. feb 2024

Bože dnešní niektorí muži nemajú kúska hrdosti o chrbtovej kosti ani nevravím. Nechať si bez hanby platiť študentkou, pýtať na kondómy a nabudúce mu budeš mat tankovať? Omg

autor
22. feb 2024

@fiafia to sa ma už pýtal tiež. Som mu povedala, nech chodí pešo. Bývame v tom istom meste, neubudlo by z neho

januska12323
22. feb 2024

Jednu pizzu by som rovno ráno zobrala a keby sa pýtal povieš, že si dostala chuť a aj tak si ju platila ty. Jeho prístup je celkovo divný. Keď na pizzu nemám tak si ju nekúpim a natriem si chleba paštétou. A jesť pizzu niekoľko dní?? Veď už ráno je zvláštna, neviem aká hnusná musí byť po pár dňoch.

melanta
22. feb 2024

Ak nemá na pizzu, nech si dá rožky s maslom. Načo ti je do života partner, ktorý si objednáva pizzu, na ktorú si musí vypýtať peniaze? Načo ti je chlap do života, ktorý bude niekoľko dní jesť obschnutú pizzu? Bože žena, maj trochu hrdosti, neulakom sa na hocijakého chudáka.

hentaianal
22. feb 2024

Mam podozrenie že ťa podvádza ja by som na tvojom mieste mu skontrolovala mobil, a opýtala sa poprípade jeho kamarátov ako? Lebo 20€ je veľký peniaz.

hentaianal
22. feb 2024

@melanta podľa mňa si slobodná s takýmto prístupom

melanta
22. feb 2024

@hentaianal nie, nie som, predstav si. A čo je divné na mojom prístupe? Že si myslím, že chlap, ktorý si kupuje pizzu za peniaze požičané od partnerky nie je ideálny partner do života? No nie je. Takého si zoberie len chudera. Tie, ktoré si to myslíme, nemusíme byť slobodné. Len máme vyššie nároky a predstav si, existujú aj normálni chlapi, nielen takýto trpáci.

autor
22. feb 2024

@hentaianal prečo by ma mal podvádzať? Zato, že asi nevie hospodáriť s peniazmi, to znamená, že ich investuje do inej ženy?

dobkovci
22. feb 2024

@dobkovci tak ak toto vedel že také nepapas chlapec riadne vypočítavy 🙂🙈🤣