Frajerky priateľových kamarátov

13. júl 2023

Dobrý večer,rozumiete si s frajerkami,ktoré majú vášho muža kamaráti ? My sme spolu už tri roky,má troch kamarátov ktorí majú priateľky,asi dokopy sme spolu boli na dvoch svadbách a pár krát von,ale nejak sa nikto neozýva ani sa medzi sebou nebavia,keďže manžel pracuje v zahraničí tak ja by som nemala problém sa s nejakou z nich stretnúť lenže ja som sa každej párkrát ozvala odpisu,ale oni už neodpisu,ale nestretávajú sa ani ony medzi sebou,čo je škoda lebo mohli by sme sa niekedy stretnúť lenže ich frajeri sú tiež takí že nič nenavrhnu ,tak som povedala priateľovi že nech ani on nenavrhuje že to je také jednostranne..Snaha fakt bola ale ony sa ani medzi sebou nebavia ,máte to podobné alebo je to iba podľa vás nejaké nanútené kamarátstvo ? Oplatí sa vôbec niekedy ešte ísť von keď sa neozyvaju ? Viete predsa nemá si čo človek s nimi povedať ak ich nestretáva často .

vanilkovazmrzka
13. júl 2023

A nemas svoje kamaratky? Ono sa v dospelosti uz tazsie nadvazuju kamaratstva…

januska12323
13. júl 2023

No tak si nerozumiete a?

autor
13. júl 2023

@januska12323 praveže mám svoje kamarátky len mi to je ľúto

zmrzlinka2021
13. júl 2023

Pozri, keby ste si padli do oka vzajomne, tak by sa aj ony potesili.
Netreba to silit.

viestta
13. júl 2023

Ja mam svojich ludi, s ktorymi si rozumiem a mam si s nimi co povedat, chlap ma svoju mnozinu ludi. Niektori jedinci su v prieniku obidvoch mnozin, niektori nie a vobec v tom nevidime ziaden problem. Nastastie nikto nie je taky, za by som s nim nevydrzala v jednej miestnosti, takze nie je problem s nimi byt na jednom mieste, ale nevyhladavam ich ani ma netrapi, ze sa nestretavame. Ja nepovazujem za povinnost vychadzat s kazdym.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninusa221
13. júl 2023

Nepoznám frajerky priatelovych kamosou a je mi to úplne jedno pretože ani on nemá až takú potrebu sa a nimi stretávať. A napríklad ma aj kolegov kamarátov tiež majú frajerky a vždy majú stretko iba oni ako kamaráti bez frajeriek. Máme 1 známych z mojej strany a to nám stačí 🙂

h2
13. júl 2023

Frajerky/manželky partnerových kamarátov sú v podstate cudzie osoby. Môžete si porozumieť a začať sa kamarátiť, ale myslím, že to sa nestáva často.

lula313
13. júl 2023

Vieš, ono je to tak, že priateľstva vznikaju na základe nejakeho spojovacieho prvku (napr. Spoluziaci, deti z jedného bloku, kolegovia v praci, mamicky na ihrisku, rodinni príslušníci). Vzdy je tam niečo, čo tých ludi spája, spolocne zazitky a témy, o ktorých sa môžu rozprávať. Keď tam ten spojovací prvok nie je, tazko sa nadväzujú nejaké hlbšie vzťahy, sú to viac menej medzi ludmi len všeobecne kecy na vyčerpateľné témy. Na tvojom mieste by som z toho nebola smutna, takto vo svete funguje. Mozes vyvinúť nejakú aktivitu, napriklad spolocna grilovačka, opekacka, aby si tie spolocne zazitky vytvorila, ale dnes veľa partnerstiev funguje tak, že partneri chcú byt skôr sami, ako tráviť voľný čas v partii. Skôr investuj čas a energiu do budovania už jestvujúcich vztahov s kamarátkami.

danica2711
14. júl 2023

a prečo by ste sa mali stretávať? Kamarátstvo nevzniká povinne preto, že dotyčná je frajerka kamaráta môjho priateľa (to je vzťah ako "môj pes preskočil váš plot"). Tráv čas s vlastnými kamarátkami, toto sú len známe

kvetinka75
14. júl 2023

a prečo by ste sa mali stretávať? My s mužom máme aj spoločných kamarátov, rodiny a aj každý zvlášť a nemám potrebu sa kamarátiť s manželkami jeho kamarátov, kolegov a pod.

marca12
14. júl 2023

Co ti je na tom luto? Nejako nechapem. Vsak ked sa stretnete ako partia a viete spolu pokecat,to uplne staci. Naco by som sa stretavala. Ja mam svojich kamosiek a ani s tymi sa nemam cas stretavat. Nemam casovu kapacitu stretavat sa este s dalsimi

domkakvet
14. júl 2023

Najdi si svoje kamaratky.