icon

Frustrácia z nerovnosti vo vzťahu

22. sep 2025

Ahojte. Asi tri mesiace byvam s priatelom, ktory je o dost starsi a ma deti,ja mam tiez deti z predchadzajuceho vztahu. Predtým som sa s priatelom vidavala asi rok. Odkedy sme v jednej domacnosti, vacsinu prac ostalo na mne. Dnes rano mi povedal, ze je posledny den a mohla by som umyt okna. Zda sa mi, ze som lacna pracovna sila, navarim, operiem, upracem, nakupim, obcas mu odveziem deti do skoly... Vsetko by som to rada urobila, rada sa staram o rodinu, ale moj partner toho pre mna vela neurobi, ziadne prekvapko, kino, vylet... kvety dvakrat do roka a tym to hasne. Som narocna? Mama mi vravi, ze mam byt vdacna, ze ma niekto chce s detmi 🙄 Nemyslim si to, lebo sportujem, staram sa o seba... Zacinam byt frustrovana a radsej by som bola asi sama, ako niekomu robit sluzku.... Co si o tom myslite?

Strana
z6
autor
22. sep 2025
@ahhola

@anonym_autor predala🏠 si, tak rychlo nieco kup, lebo z teba aj prachy vytrieska🤔🤧

@ahhola tak to nie, to by som mu naozaj krivdila. My sme obidvaja taki skor skromni, ze kupime svojim detom... Ale tedane by mohol raz za cas kvetinku alebo cokoladu 🤣

luccija
22. sep 2025
@majlo1234

@anonym_ea9683 to si jedina, ktoru poznam, z mojho okolia vswtky moje kamaratky to maju doma nerovnym dielom. A este take to, ze muz po praci stihne aj posilku, aj pivko s kamosmi, a zena musi aj preventivku k lekarovi planovat ako misiu do nasa🤣 lebo ved je na materskej
Ako uz spominala autorka, zivi sa sama, byvat by mohla inde, chce s nim byvat, lebo ho ma rada. Moze samozrejme ponuknut nejake sluzby na oplatku, ale nepride mi fer, ze sa stara o cidzie deti a mukluje na vsetkom.
Ja osobne by som v takom nastaveni nezila, radsej by som zvolila oddelene domacnosti, ved randit mozu aj tak. Odpadnu ti roboty a ostane len radost. Pripadne zistis, ze ti mevyhovuje ani ako randiaci partner

@majlo1234 súhlasím s tebou.Take ženy čo nevedia, nechcú vedieť atď si vždy nájdu takého dobráka.Asi to je tak v živote zariadené inak by ten druhý obrastol machom😜

anonym_cb824f
22. sep 2025
@anonym_autor

@majlo1234 boze, uplne presne a este aj viem, ze na to doplatim 🤦‍♀️ ale ja v tom.vidim aj vyvhovu, cely zivot ma len ucili drz hubu a krok a v zivote mi to na nic dobre nebolo

@anonym_autor podľa reakcie tvojej mamy to vyzerá tak, že máš byť vďačná a pokorná.Este, že moja mama mala vždy mužov za debilov a čo si nespravím sama to nemám.Ale to tiež nie je výhra mať taký postoj k chlapom.

sense
22. sep 2025

Za peniaze z predaja domu, by som si kúpila byť a odsťahovala sa .. ešte si mladá na to aby si strávila zvysok života s človekom takmer o 20rokov starším ktorý ťa nemá za rovnocenného partnera

mizoko
22. sep 2025
@anonym_autor

@mizoko dom by som predala tak ci onak, s partnerom ci bez, toto nie je tema dna 🤦‍♀️ mam este jednu nehnutelnost... aj osamostatnit sa mozem, kedy chcem, nie som na nikom financne zavisla...

@anonym_autor no tak to je niečo iné. Pokiaľ máš kam ísť je to fajn. Potom nie je nad čím premýšľať. Buď sa chlap spamätá alebo môžeš odist

majlo1234
22. sep 2025
@anonym_cb824f

@anonym_autor podľa reakcie tvojej mamy to vyzerá tak, že máš byť vďačná a pokorná.Este, že moja mama mala vždy mužov za debilov a čo si nespravím sama to nemám.Ale to tiež nie je výhra mať taký postoj k chlapom.

@anonym_cb824f presne, ja mam otca takeho debila, co v zivote nic poriadne nespravil a taky mam naprogramovany postoj k muzom. Moj muz ma velke ego, on to zvlada, ale ako mastavenie do vztahu to neni nic moc. A nakoniec je mi to aj na skodu, ako bolo spomenute. Ja aj na dofcu som isla sama s detmi🤣 to by si niektore zeny, co nedokazu ost same ani na nakup, nevedeli ani predstavit. Ale na co je to dobre, to asi zistim, az ked sa rozvediem🤣

luccija
22. sep 2025
@majlo1234

@anonym_cb824f presne, ja mam otca takeho debila, co v zivote nic poriadne nespravil a taky mam naprogramovany postoj k muzom. Moj muz ma velke ego, on to zvlada, ale ako mastavenie do vztahu to neni nic moc. A nakoniec je mi to aj na skodu, ako bolo spomenute. Ja aj na dofcu som isla sama s detmi🤣 to by si niektore zeny, co nedokazu ost same ani na nakup, nevedeli ani predstavit. Ale na co je to dobre, to asi zistim, az ked sa rozvediem🤣

@majlo1234 nikdy nie je na škodu byť samostatná a poradiť si nikdy nevieš kedy to vyuzijes.Taka žena čo je zvyknutá sa postarať má menšiu šancu sa zrútiť po rozvode😉.Ja mám tiež takú mamu čo ešte aj auto vyberala a plánovala, keď stavali dom.Tiez niekedy drzkujem, že som ako mama, ale teda nezniesla by som, keby mi muž dirigoval čo a ako🤣u muža doma velila mama, takže on sa neburi strašne je to dôležité kto v akej rodine vyrastal a aká tam bola dynamika.Ale, keď niekedy počujem a čo povedala mama, choď sa spýtať mam , tak mi cuka okom.A moja dcéra tá bude ešte horšia ako ja, keď ju niekedy vidím ako vie zarypnut do muža.Ale ona je potvora na oko drží s mužom a potom na neho žaluje🤪keď tak rozmýšľam ja som nikdy nepočula, že by mama otca za niečo pochválila, bola mu vďačná a som taká istá

modratrixie
22. sep 2025

Tiež som si myslela že som náročná, kým som nestretla súčasného partnera ktorý sa drží presvedčenia že na zaujme toho druhého treba celý život pracovať a to je teda úplne úplne iný život ❤️

zanka777
22. sep 2025

@anonym_autor ja nerozumiem vete treba umyť okná lebo je POSLEDNÝ DEŇ akože posledný a keď sa to neurobí dnes tak čo?vybuchne dom či čo ako?😂

anonym_bcac3a
22. sep 2025
@anonym_autor

@tenerifka Toto sme vobec neriesili, myslela som, ze bude napomocny, predtym odo mna nic nechcel. Vravel, ze jeho ex skoro nic nerobila a bolo to na nom. Asi som mala nespravne domnienky. Dom je jeho, ja som moj predala, aby sme mohli byt spolu.

@anonym_autor To akože vážne toyo niekto kto má uz deti a pozná niekoho rok si predá dom..hmmm aja že to sa deje len v telenovelách...

autor
22. sep 2025
@zanka777

@anonym_autor ja nerozumiem vete treba umyť okná lebo je POSLEDNÝ DEŇ akože posledný a keď sa to neurobí dnes tak čo?vybuchne dom či čo ako?😂

@zanka777 necitala som po sebe, zial... Lebo od zajtra sa ochladi a ma prsat

anonym_9d4e93
22. sep 2025
@majlo1234

@anonym_ea9683 to si jedina, ktoru poznam, z mojho okolia vswtky moje kamaratky to maju doma nerovnym dielom. A este take to, ze muz po praci stihne aj posilku, aj pivko s kamosmi, a zena musi aj preventivku k lekarovi planovat ako misiu do nasa🤣 lebo ved je na materskej
Ako uz spominala autorka, zivi sa sama, byvat by mohla inde, chce s nim byvat, lebo ho ma rada. Moze samozrejme ponuknut nejake sluzby na oplatku, ale nepride mi fer, ze sa stara o cidzie deti a mukluje na vsetkom.
Ja osobne by som v takom nastaveni nezila, radsej by som zvolila oddelene domacnosti, ved randit mozu aj tak. Odpadnu ti roboty a ostane len radost. Pripadne zistis, ze ti mevyhovuje ani ako randiaci partner

@majlo1234 ty asi žiješ v nejakom inom svete, ale v mojej rodine a medzi známymi je úplne normálne, že sa o deti a domácnosť starajú obaja, samozrejme, že ak je žena na MD, alebo muž stavia pre nich dom, tak je väčšia časť na žene, ale ináč s tým muži nemajú problém, viacerí boli aj na MD a nečakali, kým príde žena z práce, aby navarila a oprala. V mojej rodine vedia muži variť rovnako dobre, ako ženy, môj muž žil nejakú dobu po rozvode sám, čiže si aj všetky domáce práce robil sám. A to sme 50+, možno mladší muži sú lenivší, neviem to posúdiť

zmrzlinka2021
22. sep 2025

@anonym_autor

Tvoj kamarát:
- má ťa na sex
- si mu slúžka
- staráš sa aj o jeho deti
- financujes sa sama...

... A za päť minút ťa môže vyhodiť z domu, keď sa tak rozhodne.

On získal, ty si stratila.

zmrzlinka2021
22. sep 2025
@majlo1234

@majlo1234
Je úplne ok vzájomne sa potrebovať a dopĺňať. Ja tiež som nikdy v živote nebola sama na veľkom nákupe. A považujem to za prirodzené.

majlo1234
22. sep 2025
@zmrzlinka2021

@majlo1234
Je úplne ok vzájomne sa potrebovať a dopĺňať. Ja tiež som nikdy v živote nebola sama na veľkom nákupe. A považujem to za prirodzené.

@anonym_9d4e93 pre mna zijes v inom svete ty. Nepoznam jedineho chlapa, ktory ostal s detmi na md a nepoznam ani chlapa, ktory by sa naozaj(mimo svojej prscovnej doby) podielal 50 na 50 na chode domacnosti. A to byvam v bratislave, nie niekde na lazoch, kde by som mozno predpokladala nejaku mieru “zaostalosti”
Ale nechce sa mi zbytocne o tom dohadovat, a chcela by som, aby to bolo vsade tak, ako ty hovoris.

@zmrzlinka2021 to je pekne, ja som naopak bola s muzom na velkom nakupe len ked bola prva vlna covidu, a cakali sme, ze pre hajzlak sa bude zabijat🤣 my ale celkovo maloco z domacich prac robime spolu

osky
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_285 ja 40 on 58. Byvame unho.

@anonym_autor
Pane Boze
Ty si este mlada baba,on oproti tebe uz dedko...
Netvrdim,ze v tom veku uz nic nemoze podniknut...
Alw v tvojom veku tahat toto vsetko a nic si neuzit...
Moj muz je odo mna o 8 r.starsi a vidim to,xim starsi sme.
Aj ked aj mne uz energia opada,stale som diva kopa,mamsialene napada,potrebujem zit...
Moj muz okrem footbalu by uz uprednistnil pokojnejsi zivot...
Smola.ma mladu zenu/proti nemu mladu/,musi sa prisposobit.
Nejak urobime kompromis...vzdy
Aj ja tahamdomacnost ako ty,dokonca porobim aj chlapskych veci kopu,moj sa v praci namaka...
Ale zase,ze ja vsetko a on nic...to iste nie.
Aby mi pripominal,co mamrobit....to nie.

Si ale v jeho dome.
Povedal to slusne...
Treba komunikovat.
O chode domacnosti,o vydavkoch,o nastaveniach
Ale uprimne....nebola by som s takym starym
chlapom.
Ani keby bol slobodny,bez zaväzkov...
On uz smeruje k pokojnejsiemu zivotu.
Ty si c najlepsich rokoch,estelen zacinas zit
Neblazni
Najdi si mladsieho!

mk22
23. sep 2025
@osky

@anonym_autor
Pane Boze
Ty si este mlada baba,on oproti tebe uz dedko...
Netvrdim,ze v tom veku uz nic nemoze podniknut...
Alw v tvojom veku tahat toto vsetko a nic si neuzit...
Moj muz je odo mna o 8 r.starsi a vidim to,xim starsi sme.
Aj ked aj mne uz energia opada,stale som diva kopa,mamsialene napada,potrebujem zit...
Moj muz okrem footbalu by uz uprednistnil pokojnejsi zivot...
Smola.ma mladu zenu/proti nemu mladu/,musi sa prisposobit.
Nejak urobime kompromis...vzdy
Aj ja tahamdomacnost ako ty,dokonca porobim aj chlapskych veci kopu,moj sa v praci namaka...
Ale zase,ze ja vsetko a on nic...to iste nie.
Aby mi pripominal,co mamrobit....to nie.

Si ale v jeho dome.
Povedal to slusne...
Treba komunikovat.
O chode domacnosti,o vydavkoch,o nastaveniach
Ale uprimne....nebola by som s takym starym
chlapom.
Ani keby bol slobodny,bez zaväzkov...
On uz smeruje k pokojnejsiemu zivotu.
Ty si c najlepsich rokoch,estelen zacinas zit
Neblazni
Najdi si mladsieho!

@osky ani zadarmo 58r pána a to mám viac ako autorka.

anonym_375cbf
23. sep 2025

A tento starec ti bol prideleny? Ci nic ine sa ti neponuklo? Ten rozdiel bude coraz viac markantnejsi.Od 60+ uvidis, ako rapidne bude upadat, aj muzi majú andropauzu.Keby si z neho mala vyhody, prachy a bezstarostny zivot este pochopim, no u vas je to otocene, tie vyhody ma on z teba😁ma ta za gazdinú a slúžku.Nemalo by to byt opacne, keď uz si o toľko rokov mladsia,zamysli sa nad sebou, co z neho mas okrem jeho staroby

mk22
23. sep 2025
@anonym_375cbf

A tento starec ti bol prideleny? Ci nic ine sa ti neponuklo? Ten rozdiel bude coraz viac markantnejsi.Od 60+ uvidis, ako rapidne bude upadat, aj muzi majú andropauzu.Keby si z neho mala vyhody, prachy a bezstarostny zivot este pochopim, no u vas je to otocene, tie vyhody ma on z teba😁ma ta za gazdinú a slúžku.Nemalo by to byt opacne, keď uz si o toľko rokov mladsia,zamysli sa nad sebou, co z neho mas okrem jeho staroby

@anonym_375cbf starec by mal mladú dobíjať, hýckst, pestovať.
Tešiť sa ze taka mladá o neho zakopla
A nič ani čokoláda ani kvietok.. umy okná.. by ma nebolo a vbc 58r chlap je staryyyyyyy

margotka17
23. sep 2025

@anonym_autor mohla umyť okná? Hmmm, mala si mu povedať, nech zvesi záclony, dá ich oprať a potom ak umyjes, nech vyvesi záclony späť. A nech kľudne pridá ruku k dielu v domácnosti aj on. Ja ak dám prať a môj manžel vidí, že práčka doprala, vyberie a vyvesi. Musíš mu dať inštrukcie, čo bude robiť on doma. Nie si slúžka, ste rovnocenný partneri.

betulinka1
23. sep 2025

@anonym_autor mamu nepocuvaj. Sadni si s nim, ze teda ako to nastavíte aby to bolo spravodlivé a ty spojokna. Ked chodis do prace, potom domacnost a deti. Co teda dava do spolubývania on? Robi vonku okolo domu? Alebo naozaj chodi z prace, kde je 10 hodin? Navrhni mu, ze raz za tyzden bude chodit upratovacka, rozdelíte si naklady na polovicu. Raz za 2 mesiace date umyt okna. Potom budes mat cas aj na seba a odpadne ti robota okolo upratovania. Uvidis jeho reakciu.

drobcek100
23. sep 2025
@anonym_autor

@tenerifka Toto sme vobec neriesili, myslela som, ze bude napomocny, predtym odo mna nic nechcel. Vravel, ze jeho ex skoro nic nerobila a bolo to na nom. Asi som mala nespravne domnienky. Dom je jeho, ja som moj predala, aby sme mohli byt spolu.

@anonym_autor celé zle

anonym_9d4e93
23. sep 2025
@majlo1234

@anonym_9d4e93 pre mna zijes v inom svete ty. Nepoznam jedineho chlapa, ktory ostal s detmi na md a nepoznam ani chlapa, ktory by sa naozaj(mimo svojej prscovnej doby) podielal 50 na 50 na chode domacnosti. A to byvam v bratislave, nie niekde na lazoch, kde by som mozno predpokladala nejaku mieru “zaostalosti”
Ale nechce sa mi zbytocne o tom dohadovat, a chcela by som, aby to bolo vsade tak, ako ty hovoris.

@zmrzlinka2021 to je pekne, ja som naopak bola s muzom na velkom nakupe len ked bola prva vlna covidu, a cakali sme, ze pre hajzlak sa bude zabijat🤣 my ale celkovo maloco z domacich prac robime spolu

@majlo1234 teraz si zo mňa strieľaš? Nepoznáš jedného chlapa, ktorý bol na MD? To fakt? V roku 2024 to bolo 32000 mužov. Bez problémov si tieto info dohľadáš. Aj my máme v rodine zopár, žijem na západnom Slovensku. Môj dedko bez problémov čistil zeleninu, či zemiaky k obedu, môj otec umýval obloky, lebo mama mala závraty, nebol mu cudzí ani vysávač, či prachovka, varil perfektne. Ani jeden z nich už nežije, čiže to nebolo minulý rok. Možno preto som si nehľadala tĺka, čo očakáva od ženy full servis, lebo v mojej rodine varia takmer všetci muži a nemajú problém ani zapnúť pračku a povešať bielizeň. Môj muž žil nejakú dobú sám, kým sme sa spoznali, čo myslíš, kto mu upratoval, pral a varil? Deti už máme dospelé, samostatné, obaja pracujeme, nevidím najmenší dôvod, prečo by som mala mať domácnosť na starosti sama, alebo väčším dielom. Jasné, že si to nestopujeme, koľko kto vysáva, a koľkokrát umyl kúpeľňu. A tiež sú práce, ktoré jeden alebo druhý z nás neznáša, tak toho druhého od nich odbremeníme. Mimochodom naše synovia sa vedia o seba postarať od varenia, cez upratovanie, pranie až po upečenie jednoduchého koláča. Rozumný muž vie, že keď priloží ruku k dielu aj on a tým nemyslím vynesenie smetí, tak budú mať ako pár viac času na spoločné aktivity. My sme deti mali v dobe, keď ešte nebolo bežné, aby muž išiel na MD, asi to ani nebolo možné, neviem, ale môj to dodnes ľutuje. Nemal nikdy problém s okúpaním, prebalením, kočíkovaním, mne sa až nechce veriť, že si z toho taký paf.

anonym_9d4e93
23. sep 2025
@majlo1234

@majlo1234 a ešte je tu jedna vec, muž veľmi rýchlo pochopí, že ak makajú obaja, tak žena nie je večer vyšťavená z detí a domácnosti tak, že padá na hubu, ale naopak, teší sa na intímne chvíle. A ruku na srdce, keď sa poriadok udržiava a deti sú staršie ako päť rokov, zase to až taká makačka nie je, najmä v byte, že by sa obaja išli strhať

alickapusinka
23. sep 2025

bože prečo si si predal dom dúfam že peniaze si nedala do jeho domu.Bože načisto si stratila hlavu.A teraz ak by ste rozišli kam pôjdeš s detmi.Snad aspoň peniaze s predaja domu máš že si nedala do jeho domu.

majlo1234
23. sep 2025
@anonym_9d4e93

@majlo1234 teraz si zo mňa strieľaš? Nepoznáš jedného chlapa, ktorý bol na MD? To fakt? V roku 2024 to bolo 32000 mužov. Bez problémov si tieto info dohľadáš. Aj my máme v rodine zopár, žijem na západnom Slovensku. Môj dedko bez problémov čistil zeleninu, či zemiaky k obedu, môj otec umýval obloky, lebo mama mala závraty, nebol mu cudzí ani vysávač, či prachovka, varil perfektne. Ani jeden z nich už nežije, čiže to nebolo minulý rok. Možno preto som si nehľadala tĺka, čo očakáva od ženy full servis, lebo v mojej rodine varia takmer všetci muži a nemajú problém ani zapnúť pračku a povešať bielizeň. Môj muž žil nejakú dobú sám, kým sme sa spoznali, čo myslíš, kto mu upratoval, pral a varil? Deti už máme dospelé, samostatné, obaja pracujeme, nevidím najmenší dôvod, prečo by som mala mať domácnosť na starosti sama, alebo väčším dielom. Jasné, že si to nestopujeme, koľko kto vysáva, a koľkokrát umyl kúpeľňu. A tiež sú práce, ktoré jeden alebo druhý z nás neznáša, tak toho druhého od nich odbremeníme. Mimochodom naše synovia sa vedia o seba postarať od varenia, cez upratovanie, pranie až po upečenie jednoduchého koláča. Rozumný muž vie, že keď priloží ruku k dielu aj on a tým nemyslím vynesenie smetí, tak budú mať ako pár viac času na spoločné aktivity. My sme deti mali v dobe, keď ešte nebolo bežné, aby muž išiel na MD, asi to ani nebolo možné, neviem, ale môj to dodnes ľutuje. Nemal nikdy problém s okúpaním, prebalením, kočíkovaním, mne sa až nechce veriť, že si z toho taký paf.

@anonym_9d4e93 som zena 🙂 a nepoznam, tiez zijem na zapade, vsetky moje kamosky su s detmi na MD, netvrdim ze ziaden muz neni, ale je to u nas stale skor vynimka ako pravidlo. A moj muz tiez zil predtym sam, a vie umyt hajzel, ale aj zak to ostane vacsinou na mne. Ako aj dlazky. Ako aj spominane okna, on ich maximalne zvonku vystrieka wapkou, co ma vies aky efekt🤣 a verim, ze keby som ho poprosila a pockala 20 svetelnych rokov, nemusim to robit sama, ale spravil by to on. Proste vo vavsine domacnosti tak nejak prebera vacsinu povinnosti a mentalnu zataz chodu domacnosti zena

anonym_9d4e93
23. sep 2025
@majlo1234

@anonym_9d4e93 som zena 🙂 a nepoznam, tiez zijem na zapade, vsetky moje kamosky su s detmi na MD, netvrdim ze ziaden muz neni, ale je to u nas stale skor vynimka ako pravidlo. A moj muz tiez zil predtym sam, a vie umyt hajzel, ale aj zak to ostane vacsinou na mne. Ako aj dlazky. Ako aj spominane okna, on ich maximalne zvonku vystrieka wapkou, co ma vies aky efekt🤣 a verim, ze keby som ho poprosila a pockala 20 svetelnych rokov, nemusim to robit sama, ale spravil by to on. Proste vo vavsine domacnosti tak nejak prebera vacsinu povinnosti a mentalnu zataz chodu domacnosti zena

@majlo1234 prepáč, nečítala som všetky tvje príspevky, fakt som si myslela, že si muž. Ako vidím, veľa robí prostredie, v ktorom žena vyrastá, viac, ako som si myslela.

majlo1234
23. sep 2025
@anonym_9d4e93

@majlo1234 prepáč, nečítala som všetky tvje príspevky, fakt som si myslela, že si muž. Ako vidím, veľa robí prostredie, v ktorom žena vyrastá, viac, ako som si myslela.

@anonym_9d4e93 ano, ale urcite aj to, v ktorom vyrasta muz. Proste rodime sa a vychovavaju nas do urcitej “role”. A rola muza a zeny je vo bavsine domacnosti stale rovnaka ako pred dvesto rokmi. Pan tvorstva dojde z roboty a vylozi nohy, on uz ma odrobene. A zena dojde z roboty a ma druhu sichtu.

princezna_bosorka
25. sep 2025
@kokkyska

Rozhodne nie si náročná. Partnerstvo by malo byť o vzájomnosti a úcte, nie o tom, že jeden len berie a druhý stále dáva. To, že sa staráš o seba aj o rodinu, je skvelé, a zaslúžiš si, aby si to niekto vážil, nie aby si sa cítila ako slúžka. Mama to možno myslí dobre, ale vďačnosť za vzťah neznamená zmieriť sa s neúctou alebo nerovnováhou. Tvoje pocity sú úplne oprávnené. To, že uvažuješ nad tým, čo je pre teba zdravé, je znak sily, nie slabosti. A hlavne je to o tom, ako sa cítiš ty, nie, čo ti povedia a poradia ostatní.

@kokkyska jj, ale podla mna uz pozna odpoved.... autorka, chod prec z toho vztahu.

sashulla
25. sep 2025

Si samostatna, úspešná žena, pracu v AT a stracas čas s človekom, ktorý sa uz nezmení. To generálne upratovanie nebol dobry nápad. Ja by som sa odstahovala. Pre svoje vlastné dobro a pre tu hrdu zenu co este v tebe ostala. Odstahuj sa. A ked chces vedieť ako sa to zmení ked budeš v práci. Nijako. Budes ťahat za celu rodinu svoju aj jeho a este a na rovnako v práci ako on.

Strana
z6