icon

Fungovalo by obnovenie vzťahu s bývalým partnerom?

7. dec 2025

Ahojte mám takýto výlev na nedeľu.. S ex mám 11 ročné dieťa, približne 8 rokov nie sme spolu, lebo som sa cítila vo vzťahu s ním veľmi sama..Problém je, že ho mám stále rada a už aj rok a pol sa spolu stretávame..(stále sme mali epizódky)..V štýle, že u mňa prespáva aj 4 krát do týždňa, aj spolu spávame..Pred dieťaťom sa tvaríme len ako kamaráti..Do spoločnosti sami dvaja nechodíme, s dieťaťom zriedkavo..Už mi to dosť prekáža, že to nie je oficiálne, ale predpokladám, že on to ani nebude chcieť posunúť - takto mu to vyhovuje, má benefity a nemôžem mu do ničoho kecať..Zároveň si myslím, že sa cíti stále ublížený, že som sa s ním rozišla, bolo tam aj veľa kritizovania z mojej strany..Aj keď myslím oprávnených, ale mohla som to podávať inak..Chcem to s ním ale už prebrať..Čo mi však vadí aj keď by chcel ísť náhodou do vzťahu, že aj keď pôsobí mužne, tak mi strašne chýbajú tie mužské veci u neho..Buď nevie hospodáriť s peniazmi, alebo má naozaj zle platenú prácu, pričom je podľa mňa šikovný..Býva v obrovskom byte, platí hypo, pričom tam len prespáva a radšej mohol ísť do menšieho a hypo si vyplatiť..Byt jak sme ho spolu kúpila nič tam nespravil a po tých rokoch, no nevyzerá dobre..Na dieťa mi dáva už 6 rokov výživné 150 eur a keď som chcela 200 zdá sa mu to veľa..Ešte aj tá práca ho veľmi zamestnáva..Ja dokážem tzaplatiť dieťaťu 2 dovolenky v zahraničí (nie all inclusive), 2 x tatry a sem tam ešte iné výlety, na dieťa platím určite viac, pričom si aj prácu musím prispôsobovať , on robí do 17 a nepohnem s tým, ja som si musela hladať tak aby som to stíhala..Na jednej strane mi j ho ľúto, nie je to zlý človek, ale strašne tvrdohlavý, držiaci sa vecí čo mu neslúžia..Keby sa dáme dokopy chcela by som ísť spolu na výlet, na dovolenku, aspoň raz za čas na kávu, do reštaurácie, sem tam pozornosť..A strašne ma štve, že ja ako žena si to viem zabezpečiť a pri ňom by som to nemala.. Aj nosenie na krúžky, všetko je v mojej réžii a akoby ma nebaví byť aj mama aj otec..Zároveň ako som písala je mi ho ľúto, mám ho rada, je to otec môjho dieťaťa..Rieším blbosť alebo je to neprekonateľné keďže ja som "bohatšia"a takéto aktivity by som musela ťahať ja? Pre uprestnenie nezarábam vôbec veľa, približne priemernú slovenskú mzdu ale napr.posledné 2 roky si privyrábam druhou prácou, čo vôbec nie je malina, ale proste mám túžbu mať sa lepšie, mať zážitky..Jednoducho ja vidím jeho potenciál, ale realita je iná..Pred dieťaťom sme boli spolu málo a popravde nikdy mi na peniazoch u partnera nezáležalo, bola som mladá..Alebo neviem či som mimo ja a mám prehnané požiadavky alebo nie..

Strana
z3
enmery
7. dec 2025

Gratulujem k strateniu 8 rokov. On má za 150 eur sex a žiadne starosti a výdavky s deckom, k tomu si môže robiť, čo chce a s kým chce sa stretávať, sak ste "rozidení" a ty furt dufaš, že sa niečo zmení. Tu niet čo dodať. 8 rokov Ti ukazuje, že ničoho nie je schopný...ach bože, ženy.🤷‍♀️🤦‍♀️

autor
7. dec 2025
@enmery

Gratulujem k strateniu 8 rokov. On má za 150 eur sex a žiadne starosti a výdavky s deckom, k tomu si môže robiť, čo chce a s kým chce sa stretávať, sak ste "rozidení" a ty furt dufaš, že sa niečo zmení. Tu niet čo dodať. 8 rokov Ti ukazuje, že ničoho nie je schopný...ach bože, ženy.🤷‍♀️🤦‍♀️

@enmery mhm..ale co mam robit ked mam k nemu stale city? Mala som aj ineho partnera, ale tiez to nebolo ruzove a nebola tam z nojej strany az taka laska..ale jasne dakujem za nazor, urcite potrebujem otvorit oci..

enmery
7. dec 2025
@anonym_autor

@enmery mhm..ale co mam robit ked mam k nemu stale city? Mala som aj ineho partnera, ale tiez to nebolo ruzove a nebola tam z nojej strany az taka laska..ale jasne dakujem za nazor, urcite potrebujem otvorit oci..

@anonym_autor Ty ho máš rada zo zvyku, z predstáv o ňom, aké by to mohlo byť, nie realitu. Realitu si pekne opísala v texte. A prečo ho tak vidíš?Lebo aj keď ste rozidení, za 150 eur ma pokoj a sex a nenechá si do ničoho kecať. Skutocne zamilovaný chlap ľubiaci svoju rodinu by sa pod zem prepadol takto prispievať synovi a využívať ex. Až dávno si sa mohla cez neho preniesť. Ako píšem, zbytočne stratených 8 rokov, možno ďalších 8 ti otvorí oči.
A inak, otcom bude vždy, ale teda žiadne terno-150 eur, nevie ho ani vyzdvihnúť, žiadny výlet, otras.

sevrin
7. dec 2025

Pred spoločným dieťaťom sa hráte na kamarátov a on hoci platí hypotéku na obrovský byt, nevie hospodáriť s peniazmi a má naozaj zle platenú prácu?
Takýto variant sme tu ešte nemali.

rozculena
7. dec 2025

@anonym_autor tak neviem,či tie bulíky vešia on na nos tebe alebo ty nám

autor
7. dec 2025
@rozculena

@anonym_autor tak neviem,či tie bulíky vešia on na nos tebe alebo ty nám

@rozculena ake buliky? Co sa ti nezda..opisala som to ako je..

autor
7. dec 2025
@sevrin

Pred spoločným dieťaťom sa hráte na kamarátov a on hoci platí hypotéku na obrovský byt, nevie hospodáriť s peniazmi a má naozaj zle platenú prácu?
Takýto variant sme tu ešte nemali.

@sevrin neviem kolko zaraba nikdy som nevedela, aj ked som mala matersku sme vsetko platili napoly.(rodicovske uz nie) on byva v 5 izbovom, my v dvojizbovom..

sissy27
7. dec 2025

@anonym_autor ty kks, normalne mi ustrelilo dekel teraz 🤯 co ma zlateho vtaka v nohaviciach alebo co ti imponuje na pohodlnom, lakomom neschopakovi ??
Dobre si to vymyslel, hodi ti 150€ vyzivne na decko, pride sa vyspat, najest, osprchovat (doma usetrene), zasulozit a zije si svoj najlepsi zivot. Nechces este pred neho aj s prstenom poklaknut, nech si ta vezme?

bonboniera
7. dec 2025

Autorka prepáč ale ty si strasne sprostá 🤦‍♀️ spávať s chlapom ktorý nie je ochotný dať peniaze na vlastne decko a ešte ti je JEHO ľúto, mne sa snáď sníva … absolútne mrhas životom a namiesto toho aby si sa chovala ako dospela osoba a mala k sebe nejaku úctu, robíš rohozku nejakému chudakovi. A ešte by si mohla mať úctu aspoň k vlastnému dieťaťu, fakt nie je hlúpe aby si myslelo ze medzi vami nič nie. Zobuď sa a daj si život dokopy. Držím palce

beata_k
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Co mas robit? Zrus prespavacky. Zhruba to. Akurat pleties dieta a davas mu nadej.

autor
7. dec 2025
@bonboniera

Autorka prepáč ale ty si strasne sprostá 🤦‍♀️ spávať s chlapom ktorý nie je ochotný dať peniaze na vlastne decko a ešte ti je JEHO ľúto, mne sa snáď sníva … absolútne mrhas životom a namiesto toho aby si sa chovala ako dospela osoba a mala k sebe nejaku úctu, robíš rohozku nejakému chudakovi. A ešte by si mohla mať úctu aspoň k vlastnému dieťaťu, fakt nie je hlúpe aby si myslelo ze medzi vami nič nie. Zobuď sa a daj si život dokopy. Držím palce

@bonboniera v pohode potrebujem to pocut..kamosky mi napr.hovoria ze mu mam dat este cas ze ma ma rad len som mu ublizila.. on je zo skromnych pomerov, ja si myslim ze on veri ze dava na dieta dost, nemyslim ze je lakomy..a popravde citim sa osamela, tak asi toto mininum mi je lepsie ako nic..(mam kamosky, vela zalub, ale proste vecer mi je smutno..)

autor
7. dec 2025
@sissy27

@anonym_autor ty kks, normalne mi ustrelilo dekel teraz 🤯 co ma zlateho vtaka v nohaviciach alebo co ti imponuje na pohodlnom, lakomom neschopakovi ??
Dobre si to vymyslel, hodi ti 150€ vyzivne na decko, pride sa vyspat, najest, osprchovat (doma usetrene), zasulozit a zije si svoj najlepsi zivot. Nechces este pred neho aj s prstenom poklaknut, nech si ta vezme?

@sissy27 mhm..mas pravdu..este ked si aj pizzu objednavame niwkedy platievame aj napoly lebo ze nema..ja som len chcela vediet ci nemam prehnane naroky..

bonboniera
7. dec 2025
@anonym_autor

@bonboniera v pohode potrebujem to pocut..kamosky mi napr.hovoria ze mu mam dat este cas ze ma ma rad len som mu ublizila.. on je zo skromnych pomerov, ja si myslim ze on veri ze dava na dieta dost, nemyslim ze je lakomy..a popravde citim sa osamela, tak asi toto mininum mi je lepsie ako nic..(mam kamosky, vela zalub, ale proste vecer mi je smutno..)

@anonym_autor ja ta chapem, každý chce byt ľúbený, ale toto nie je cesta. “On si mysli ze dáva dosť” lenže to co si in mysli je úplne irelevantné. On žije v jaskyni? Nevidí koľko stoja veci? A vôbec, chceš pri sebe takto nemožného chlapa ktorý nechce dať svojmu dieťaťu co najviac? A prepáč sle kamošky sú tiež divne ked ti radia dať mu čas. Mal 11 rokov. A ty tiež nemladnes. Chceš takto stráviť zvyšok života? Odpovedz si na tuto otázku.

danica2711
7. dec 2025

živiť loosera, poskytovať mu sex a iné služby (ešte k tomu potajomky) len preto, že ti je večer smutno? Otvor oči, lebo ti čoskoro bude ešte smutnejšie, a nielen večer... Radšej by som si kúpila psa

luccija
7. dec 2025

@anonym_autor tu máš odpoveď

""Už mi to dosť prekáža, že to nie je oficiálne, ale predpokladám, že on to ani nebude chcieť posunúť - takto mu to vyhovuje, má benefity a nemôžem mu do ničoho kecať..""

Veľmi si naivná, keď si si ho už na 4 noci zo 7 dotiahla domov aspoň si mohla pre dieťa vybojovať vyššie výživné.Asi chudák nebude, keď platí 5 izbový byt.Niekoho poznáš x rokov, máš s ním dieťa a nevieš koľko zarobí?Ja by som na toto nikdy nepristúpila a ešte vás s prepáčením vyziera a robíte mu rodinu.Aspon nakúpi, postará sa, kúpi dcere oblečenie?mala by si viac, keby si sa starala iba o dcéru a seba.Aspon s ňou má pekný vzťah?

osky
7. dec 2025

Nevies sa od neho odputat,pretoze si nikdy neurobila tu konciacu ciaru.
Presne ako pises.
Tento vztah sa musi posunut.
Pre nieco ste sa rozisli...zabudla si?
Cize posunut sa mozete dvomi smermi-

bud zacnete spolu znova zit,ale SPOLU,normalne,ako rodina-to ti.pripomenie,preco ti kopu veci na nom vadilo a preco si to "ukoncila".....
Alebo mozno motyka vystreli,a budete pekne spolu fungovat.

Alebo teda to nesil,ale konecne to ukonci.urob ciaru za vsetkym-co sa vas 2 tyka.
V prvom rade s nim nespi! Co nemas svoju hrdost???
Dalej ho nepozyvaj vobec k sebe,ani na navstevu a na prespanie uz vobec.stretavaj sa s nim co najmenej...jedine tak mozes prekonat svoju naviazanost na neho.ty si proste zvyknuta byt s nim,lubis ho....
A on to doslova zneuziva!
Keby mal charakter,sam ta poziada,aby ste to spolu este skusili.
Ale na co?
Ked vidi ,ze ty sa pri nom roztapas,ale oficialne nie ste spolu.
Cize on voci tebe absolutne nema zaväzky.
Zije si po svojom a mysli si,aky on je neodolatelny.
V jeho uvahach je v podstate on ten kovboj,co ti robi laskavost,ked ti obcas urobi dobre/suloz/

Do kelu....ked si sa s nim raz rozisla, tak preco preboha 8 rokov...8 ROKOV!!!! To je hrozne dlho...
8 rokov ho este aktivne znasas ako sucast tvojho zivota...
V novom vztahu nebola laska,lebo si jej nedala priestor.
Lebo stale lubis tohoto ex...lenze ty lubis tu peknu prrdstavu o nom...
Lenze treba sa posunut,naozaj.
Neviaz sa na jeho "potencial",ked vidis,ze on ho nevyuzije..
Podla opisu si sebestacna,akcna zena.
Tak do kelu ,daj mu konecne najavo,ze to on bez teba je chudak a moze banovat.
Vytrc prsa a zi!!!

januska12323
7. dec 2025

@anonym_autor zatrhni tie prespávačky dieťa nie je sprosté a bude si myslieť, že toto je správny vzťah. Občas sa navštíviť, nijak si nepomáhať a pre istotu vyrobiť dieťa.

autor
7. dec 2025
@bonboniera

@anonym_autor ja ta chapem, každý chce byt ľúbený, ale toto nie je cesta. “On si mysli ze dáva dosť” lenže to co si in mysli je úplne irelevantné. On žije v jaskyni? Nevidí koľko stoja veci? A vôbec, chceš pri sebe takto nemožného chlapa ktorý nechce dať svojmu dieťaťu co najviac? A prepáč sle kamošky sú tiež divne ked ti radia dať mu čas. Mal 11 rokov. A ty tiež nemladnes. Chceš takto stráviť zvyšok života? Odpovedz si na tuto otázku.

@bonboniera ja vidim ze ti nie je v poroadku, len som hladala chybu vo mne ci nie som narocna..a sama som nemala rodicov spolu, tak mozno preto sa toho tak drzim, lebo je to otec mojho dietata..a nie je najhorsi, zaujima sa..nepaci sa mi ako to je, ale neviem ako sa zbavit tej iluzie..mala som aj rok priatela, ale bolo pre mna narocne obriadit dieta, byt sama na donacnost a este sa mu vecer venovat.. Teraz je pre mna velka pomoc napr.ze ex zavezie dieta do skoly, alebo vecer sa mu povenuje kym napr.poupratujem..Tak ked to porovnam s tym vztahom.zda sa mu to lepsie, ale nie je to cesta samozrejme..inac deadline som si davala minule vianoce a presiel dalsi rok..mas pravdu musim sa proste spamatat..

autor
7. dec 2025
@osky

Nevies sa od neho odputat,pretoze si nikdy neurobila tu konciacu ciaru.
Presne ako pises.
Tento vztah sa musi posunut.
Pre nieco ste sa rozisli...zabudla si?
Cize posunut sa mozete dvomi smermi-

bud zacnete spolu znova zit,ale SPOLU,normalne,ako rodina-to ti.pripomenie,preco ti kopu veci na nom vadilo a preco si to "ukoncila".....
Alebo mozno motyka vystreli,a budete pekne spolu fungovat.

Alebo teda to nesil,ale konecne to ukonci.urob ciaru za vsetkym-co sa vas 2 tyka.
V prvom rade s nim nespi! Co nemas svoju hrdost???
Dalej ho nepozyvaj vobec k sebe,ani na navstevu a na prespanie uz vobec.stretavaj sa s nim co najmenej...jedine tak mozes prekonat svoju naviazanost na neho.ty si proste zvyknuta byt s nim,lubis ho....
A on to doslova zneuziva!
Keby mal charakter,sam ta poziada,aby ste to spolu este skusili.
Ale na co?
Ked vidi ,ze ty sa pri nom roztapas,ale oficialne nie ste spolu.
Cize on voci tebe absolutne nema zaväzky.
Zije si po svojom a mysli si,aky on je neodolatelny.
V jeho uvahach je v podstate on ten kovboj,co ti robi laskavost,ked ti obcas urobi dobre/suloz/

Do kelu....ked si sa s nim raz rozisla, tak preco preboha 8 rokov...8 ROKOV!!!! To je hrozne dlho...
8 rokov ho este aktivne znasas ako sucast tvojho zivota...
V novom vztahu nebola laska,lebo si jej nedala priestor.
Lebo stale lubis tohoto ex...lenze ty lubis tu peknu prrdstavu o nom...
Lenze treba sa posunut,naozaj.
Neviaz sa na jeho "potencial",ked vidis,ze on ho nevyuzije..
Podla opisu si sebestacna,akcna zena.
Tak do kelu ,daj mu konecne najavo,ze to on bez teba je chudak a moze banovat.
Vytrc prsa a zi!!!

@osky dakujem pekne, pomohlo!

pribinak
7. dec 2025

Tebe niet pomoci 🙈🙈🙈🙈 8 rokov života v prdeli

autor
7. dec 2025
@luccija

@anonym_autor tu máš odpoveď

""Už mi to dosť prekáža, že to nie je oficiálne, ale predpokladám, že on to ani nebude chcieť posunúť - takto mu to vyhovuje, má benefity a nemôžem mu do ničoho kecať..""

Veľmi si naivná, keď si si ho už na 4 noci zo 7 dotiahla domov aspoň si mohla pre dieťa vybojovať vyššie výživné.Asi chudák nebude, keď platí 5 izbový byt.Niekoho poznáš x rokov, máš s ním dieťa a nevieš koľko zarobí?Ja by som na toto nikdy nepristúpila a ešte vás s prepáčením vyziera a robíte mu rodinu.Aspon nakúpi, postará sa, kúpi dcere oblečenie?mala by si viac, keby si sa starala iba o dcéru a seba.Aspon s ňou má pekný vzťah?

@luccija dieta ho lubi, aj on dieta..(nechcem tu pisat detailne lebo mam pocit ze ma tu niekto spozna) ale je pohodlny proste..problem je ze som otehotnela na zaciatku vztahu a skoro sme sa rozisli aj ked laska tam bola..nieco dietatu kupi, ale vacsinou je to tak ze mu musim.povedat a citim sa vtedy ako 15 rocna co od rodicov zobre peniaze..ja zmyslam tak zw radsej v mensom byte, ale trosku si ten zivot uzijeme a on tak ze wow mam 5 izbak ale nemam skoro na nic ine..ale mozno zaraba viac jak ja a zbytocne ho lutujem neviem..minule som aj nasla pracovnu ponuku ako situ pre neho a za podla mna fajn peniaze a povedal ze uz je stary, to by bolo narocne, ze chce mat klud 🤷‍♀️ ale.pointa mojho prispevku bola ze som chcela vediet ci nie som moc narocna..

autor
7. dec 2025
@pribinak

Tebe niet pomoci 🙈🙈🙈🙈 8 rokov života v prdeli

@pribinak nemusis byt zla na mna.. ja si zas zijem popri vsetkom svoj zivot..len ano strasne by som sa uz chcela posunut a nejde mi to..

pribinak
7. dec 2025
@anonym_autor

@pribinak nemusis byt zla na mna.. ja si zas zijem popri vsetkom svoj zivot..len ano strasne by som sa uz chcela posunut a nejde mi to..

@anonym_autor nejde ti to z jednoduchého dôvodu: ty si nikdy neukončila vzťah s týmto chlapom, ktorý tá pekne zneužíva

Keď tento vzťah konečne ukoncis, tak tvoja myseľ dá šancu aj niekomu inému. Sama seba sa opýtaj či si nezasluzis v živote niekoho vedla seba, niekoho kto si tá bude vážiť a nie využívať

osky
7. dec 2025
@anonym_autor

@osky dakujem pekne, pomohlo!

@anonym_autor minimalne budes vidiet,ci o teba zabojuje,alebo sa naa to celkom vykasle.

Moj muz bol tiez velmi nerozhodny.ale my sme mali uplne inu situaciu.boli sme spolu velmi kratko a samozrejme ,ze sa nechcel hned zenit.
Nebola som tehotna...
Okolnosti vsak mna tlacili,aby som na neho tlacila...
Velmi sme sa lubili,chceöi sme byt spolu...
On to nechcel unahlit.vahal.
Ja som zasa nechcela zit s nim na kope a bez prace/potrebovala som papiere/..
Jedneho dna som sa teda spakovala s tym,ze nie je jediny na svete...
ked bude vediet,co chce,moze sa ozvat...
To bolo vo februari,v piatok...
V sobotu uz vedel presne,co chce
a v nedelu som sa k nemu vratila.
V auguste sme sa vzali.
Sme spolu 17 rokov-po 7 mesacnej znamosti....
A moj muz sa vytesuje,ze vyhral v loterii/nie,nie som idealna,ani on nie.ale lubime sa a chceme byt spolu/
Niekedy chlapa treba nakopnut.
Ale hlavne TREBA SI VAZIT SAMEJ SEBA!
POZNAT SVOJU HODNOTU!
Drzim ti palce,nech sa rozhodnes akokolvek.🧡

autor
7. dec 2025
@pribinak

@anonym_autor nejde ti to z jednoduchého dôvodu: ty si nikdy neukončila vzťah s týmto chlapom, ktorý tá pekne zneužíva

Keď tento vzťah konečne ukoncis, tak tvoja myseľ dá šancu aj niekomu inému. Sama seba sa opýtaj či si nezasluzis v živote niekoho vedla seba, niekoho kto si tá bude vážiť a nie využívať

@pribinak len ja neviem ako to v sebe useknut..ja akoby ked som od nehonodisla som zistila ze este horsie je to bez neho a teraz ano mi stacia omrvinky..chodim aj na psychoterapiu, ale v twjto veci sa neviem pohnut a jasne ze je to sialene dlho..a ano myslim si ze si zasluzim niekoho kto bude o mna stat, len cely zivot pocuvam ako som prilis, tak uz neviem kde je sever..

autor
7. dec 2025
@osky

@anonym_autor minimalne budes vidiet,ci o teba zabojuje,alebo sa naa to celkom vykasle.

Moj muz bol tiez velmi nerozhodny.ale my sme mali uplne inu situaciu.boli sme spolu velmi kratko a samozrejme ,ze sa nechcel hned zenit.
Nebola som tehotna...
Okolnosti vsak mna tlacili,aby som na neho tlacila...
Velmi sme sa lubili,chceöi sme byt spolu...
On to nechcel unahlit.vahal.
Ja som zasa nechcela zit s nim na kope a bez prace/potrebovala som papiere/..
Jedneho dna som sa teda spakovala s tym,ze nie je jediny na svete...
ked bude vediet,co chce,moze sa ozvat...
To bolo vo februari,v piatok...
V sobotu uz vedel presne,co chce
a v nedelu som sa k nemu vratila.
V auguste sme sa vzali.
Sme spolu 17 rokov-po 7 mesacnej znamosti....
A moj muz sa vytesuje,ze vyhral v loterii/nie,nie som idealna,ani on nie.ale lubime sa a chceme byt spolu/
Niekedy chlapa treba nakopnut.
Ale hlavne TREBA SI VAZIT SAMEJ SEBA!
POZNAT SVOJU HODNOTU!
Drzim ti palce,nech sa rozhodnes akokolvek.🧡

@osky to je krasne 🤩 dakujem naozaj pekne!

pribinak
7. dec 2025
@anonym_autor

@pribinak len ja neviem ako to v sebe useknut..ja akoby ked som od nehonodisla som zistila ze este horsie je to bez neho a teraz ano mi stacia omrvinky..chodim aj na psychoterapiu, ale v twjto veci sa neviem pohnut a jasne ze je to sialene dlho..a ano myslim si ze si zasluzim niekoho kto bude o mna stat, len cely zivot pocuvam ako som prilis, tak uz neviem kde je sever..

@anonym_autor sever je že ho pošleš do prdele: Miso, 8 rokov sa nevieš rozhýbať. Stačilo. Nebudeš tu prespávať. 150 eur je na dieťa malo.
Zober sa s kamoškami von, chod do fitka, , na turistiku, proste tráv čas s inými ľudmi ako s ním

enmery
7. dec 2025
@anonym_autor

@sevrin neviem kolko zaraba nikdy som nevedela, aj ked som mala matersku sme vsetko platili napoly.(rodicovske uz nie) on byva v 5 izbovom, my v dvojizbovom..

@anonym_autor Materská a stále napoly, to mi stačilo a tento VADNÝ kus paródie na chlapa Ti nedával spávať? Ja nemám slov....!!!

enmery
7. dec 2025
@anonym_autor

@luccija dieta ho lubi, aj on dieta..(nechcem tu pisat detailne lebo mam pocit ze ma tu niekto spozna) ale je pohodlny proste..problem je ze som otehotnela na zaciatku vztahu a skoro sme sa rozisli aj ked laska tam bola..nieco dietatu kupi, ale vacsinou je to tak ze mu musim.povedat a citim sa vtedy ako 15 rocna co od rodicov zobre peniaze..ja zmyslam tak zw radsej v mensom byte, ale trosku si ten zivot uzijeme a on tak ze wow mam 5 izbak ale nemam skoro na nic ine..ale mozno zaraba viac jak ja a zbytocne ho lutujem neviem..minule som aj nasla pracovnu ponuku ako situ pre neho a za podla mna fajn peniaze a povedal ze uz je stary, to by bolo narocne, ze chce mat klud 🤷‍♀️ ale.pointa mojho prispevku bola ze som chcela vediet ci nie som moc narocna..

@anonym_autor Nie, chlap, ktorý da 150 eur na dieta, nie je ochotný ho raz vyzdvihnúť, ho nemiluje...presne ako Teba.
Ty si ešte skutočného milujúceho chlapa a otca nestretla...

petronelag
7. dec 2025
@anonym_autor

@osky to je krasne 🤩 dakujem naozaj pekne!

@anonym_autor Ja by som povedala, že nie je taký najhorší, ani s novým priateľom to nešlo len dobre, aj keď začiatky sú ružové. Keď aj dieťa s ním dobre vychádza, tak ja by som s nim zostala, ale zariadiť si to tak, aby naňho nedoplácal, trochu aj usmerniť ,ale nie príliš kritizovať. A keď ste tam písala, že s ním je lepšie, že aj zavezie dieťa do školy, pohrá sa s ním večer, tak aspoň niečo, aj cudzí otcovia by ktoviečo neurobili. Kým nie je lepší muž na obzore, tak aj tento je dobrý. A môžte mu napr. aj teraz povedať nech niečo kúpi dieťaťu na Vianoce, muži nevedia, čo je pre deti potrebné a poteší ich.

Strana
z3