icon

Funguje pauza vo vzťahu?

28. jan 2026

Ahojte
Moja otázka je že ako beriete pauzu vo vzťahu vy. Je tu niekto komu to pomohlo alebo naopak ublížilo?

janinah
28. jan 2026

Je to blbost.Ake ma pauza pravidla? Randit,spať s inym cez pauzu môžeš? Kto kedy ako urči jej koniec a čo potom s takym vzťahom.?Ak jeden bude chciet pokračovat a druhy nie co s tym.? Za mna blbost....

unicornlady
28. jan 2026

Tú pauzu chcete, aby ste zistili, či si chýbate, či aký je presne dôvod?
Lebo ak si nepoviete, kde je problém a neriešite konflikt, tak sa po "prestávke" nič nevyrieši.

keby chceš niečo prečítať, toto je dobrá kniha:
https://www.martinus.sk/3220711-partnerske-duet...

autor
28. jan 2026
@janinah

Je to blbost.Ake ma pauza pravidla? Randit,spať s inym cez pauzu môžeš? Kto kedy ako urči jej koniec a čo potom s takym vzťahom.?Ak jeden bude chciet pokračovat a druhy nie co s tym.? Za mna blbost....

@janinah to je pravda. Asi zdravšie je sa rozísť. Možno rast každý sám a potom niečo riešiť.

anjelicek26
28. jan 2026

Zdravsi je urcite rozchod... taketo ani z voza ani na voz.. tie problemy nejakou pauzou nezmiznu, ludia sa malokedy menia, ak teda si jedna alebo druha strana mysli, ze pauza pomoze k sebareflexiii a zmene nazorov... tak to nie...

viestta
28. jan 2026

Pauza nema ziaden vyznam. Alebo spolu chcete byt alebo nechcete. Ked nechcete, tak na co predlzvat trapenie? Ked chcete, tak pauzu nepotrebujete. Zistovat ci mi ten druhy chyba? A co ked jeden zisti, ze nechyba co ten druhy?

anonym_b82793
28. jan 2026

Áno mali sme. Trvala tri roky. Dnes sme opäť spolu a šťastnejší než kedy predtym

pr85
28. jan 2026

@anonym_autor Mam kamaráta, ktorý si dával "pauzy" vo vzťahoch, ktoré využíval na intímne kontakty s inými osobami. Takže za mňa určite nie.

hopsas
28. jan 2026

@anonym_autor žiadna pauza vo vzťahu neexistuje. Pauzu vo vzťahu navrhuje ten kto chce spať s niekým iným.

zmrzlinka2021
28. jan 2026

@anonym_autor

Co znamena pauza vo vztahu?

Ze teraz tri mesiace spolu uz nechodime a sme single?

simonkaa27
28. jan 2026

nevidela si priatelov? 😀

sisska96
28. jan 2026
@anonym_autor

@janinah to je pravda. Asi zdravšie je sa rozísť. Možno rast každý sám a potom niečo riešiť.

@anonym_autor nemá význam, rozchod bude tak či tak

anonym_287027
28. jan 2026
@anonym_b82793

Áno mali sme. Trvala tri roky. Dnes sme opäť spolu a šťastnejší než kedy predtym

To nie je podla mna pauza ale doslovne rozchod...hlavne ked si každý potom robí čo chce, aj sexualne zije s inými.

@anonym_b82793 to nie je pauza. Ale rozchod.

misanthropicdann
30. jan 2026

@anonym_autor na to není univerzálna odpoveď

Niekomu pauza pomôže, pre niekoho je pauza prechodný stav pred rozchodom.
Vzdy je však dôležité čo je dôvodom pauzy.