icon

Funguje pauza vo vzťahu?

Dnes o 07:32

Ahojte
Moja otázka je že ako beriete pauzu vo vzťahu vy. Je tu niekto komu to pomohlo alebo naopak ublížilo?

janinah
Dnes o 07:35

Je to blbost.Ake ma pauza pravidla? Randit,spať s inym cez pauzu môžeš? Kto kedy ako urči jej koniec a čo potom s takym vzťahom.?Ak jeden bude chciet pokračovat a druhy nie co s tym.? Za mna blbost....

unicornlady
Dnes o 07:42

Tú pauzu chcete, aby ste zistili, či si chýbate, či aký je presne dôvod?
Lebo ak si nepoviete, kde je problém a neriešite konflikt, tak sa po "prestávke" nič nevyrieši.

keby chceš niečo prečítať, toto je dobrá kniha:
https://www.martinus.sk/3220711-partnerske-duet...

autor
Dnes o 07:43
@janinah

Je to blbost.Ake ma pauza pravidla? Randit,spať s inym cez pauzu môžeš? Kto kedy ako urči jej koniec a čo potom s takym vzťahom.?Ak jeden bude chciet pokračovat a druhy nie co s tym.? Za mna blbost....

@janinah to je pravda. Asi zdravšie je sa rozísť. Možno rast každý sám a potom niečo riešiť.

anjelicek26
Dnes o 07:49

Zdravsi je urcite rozchod... taketo ani z voza ani na voz.. tie problemy nejakou pauzou nezmiznu, ludia sa malokedy menia, ak teda si jedna alebo druha strana mysli, ze pauza pomoze k sebareflexiii a zmene nazorov... tak to nie...

viestta
Dnes o 07:52

Pauza nema ziaden vyznam. Alebo spolu chcete byt alebo nechcete. Ked nechcete, tak na co predlzvat trapenie? Ked chcete, tak pauzu nepotrebujete. Zistovat ci mi ten druhy chyba? A co ked jeden zisti, ze nechyba co ten druhy?

anonym_b82793
Dnes o 07:55

Áno mali sme. Trvala tri roky. Dnes sme opäť spolu a šťastnejší než kedy predtym

pr85
Dnes o 08:02

@anonym_autor Mam kamaráta, ktorý si dával "pauzy" vo vzťahoch, ktoré využíval na intímne kontakty s inými osobami. Takže za mňa určite nie.

hopsas
Dnes o 08:06

@anonym_autor žiadna pauza vo vzťahu neexistuje. Pauzu vo vzťahu navrhuje ten kto chce spať s niekým iným.

zmrzlinka2021
Dnes o 08:15

@anonym_autor

Co znamena pauza vo vztahu?

Ze teraz tri mesiace spolu uz nechodime a sme single?

simonkaa27
Dnes o 08:21

nevidela si priatelov? 😀

sisska96
Dnes o 08:48
@anonym_autor

@janinah to je pravda. Asi zdravšie je sa rozísť. Možno rast každý sám a potom niečo riešiť.

@anonym_autor nemá význam, rozchod bude tak či tak

anonym_287027
Dnes o 12:09
@anonym_b82793

Áno mali sme. Trvala tri roky. Dnes sme opäť spolu a šťastnejší než kedy predtym

To nie je podla mna pauza ale doslovne rozchod...hlavne ked si každý potom robí čo chce, aj sexualne zije s inými.

@anonym_b82793 to nie je pauza. Ale rozchod.