icon

Fungujú muži takto? Odhalenie pravdy o vzťahoch

20. mar 2024

Spoznavala som sa s jednym muzom. Zo zaciatku velmi prijemny,sialene po mne isiel. Mne sa velmi nepacil a bol taky velmi hrrr do vsetkeho. Casom sme sa zacali stretavat,najskor kava,potom kratke stretko. Odvtedy sa uz vobec nesnazil,uz len sex vyzaduje. Prerusila som s nim kontakt,ale stale mi vrta hlavou,co je to za typ chlapa. Od zaciatku mu islo iba o sex. Ked som nejavila zaujem bol ako posadnuty mnou,tolko pozornosti som nikdy nemala. Akonahle som prejavila zaujem,koniec vsetkej pozornosti a uz len sex ho zaujimal. Este mi povedal,ze on sa nemusi snazit,ked uz mam zaujem. To ozaj chlapi takto funguju? Ked maju zenu v hrsti viac ich nezaujima. Toto bolo moje rande do dlhych rokoch. 15 rokov som bola vo vztahu. Som v soku,to uz len taketo individua budem stretavat? Znechutil mi vsetkych chlapov. Jedine pozitivum,ze som mi nedala. Som stara skola a aj ked som si velmi chcela uzit,takemuto by som nikdy nedala.

Strana
z2
autor
21. mar 2024

@zanka777 Nie,nespoznali sme sa na zoznamke.

laurika999
21. mar 2024

Tak dobrý špekulant a manipulátor potom aj

mikadooo
21. mar 2024

Nie všetci chlapi. To on tak funguje. Nechápem toto hádzanie do jedného vreca.

jana0412
27. aug 2024

Veľmi veľa chlapov si myslí, že keď žena nemá obrúčku, tak hneď s každým skočí do postele. Mne sa to niekoľko krát stalo. A keď takých žena odignoruje , tak si myslia, že sme na ženy. Pochopiť mužské myslenie je veľmi ťažké. Z niektorých sa mi koľkokrát zdvihol žalúdok.

Strana
z2