Fungujú muži takto? Odhalenie pravdy o vzťahoch
Spoznavala som sa s jednym muzom. Zo zaciatku velmi prijemny,sialene po mne isiel. Mne sa velmi nepacil a bol taky velmi hrrr do vsetkeho. Casom sme sa zacali stretavat,najskor kava,potom kratke stretko. Odvtedy sa uz vobec nesnazil,uz len sex vyzaduje. Prerusila som s nim kontakt,ale stale mi vrta hlavou,co je to za typ chlapa. Od zaciatku mu islo iba o sex. Ked som nejavila zaujem bol ako posadnuty mnou,tolko pozornosti som nikdy nemala. Akonahle som prejavila zaujem,koniec vsetkej pozornosti a uz len sex ho zaujimal. Este mi povedal,ze on sa nemusi snazit,ked uz mam zaujem. To ozaj chlapi takto funguju? Ked maju zenu v hrsti viac ich nezaujima. Toto bolo moje rande do dlhych rokoch. 15 rokov som bola vo vztahu. Som v soku,to uz len taketo individua budem stretavat? Znechutil mi vsetkych chlapov. Jedine pozitivum,ze som mi nedala. Som stara skola a aj ked som si velmi chcela uzit,takemuto by som nikdy nedala.
Tak dobrý špekulant a manipulátor potom aj
Nie všetci chlapi. To on tak funguje. Nechápem toto hádzanie do jedného vreca.
Veľmi veľa chlapov si myslí, že keď žena nemá obrúčku, tak hneď s každým skočí do postele. Mne sa to niekoľko krát stalo. A keď takých žena odignoruje , tak si myslia, že sme na ženy. Pochopiť mužské myslenie je veľmi ťažké. Z niektorých sa mi koľkokrát zdvihol žalúdok.

@zanka777 Nie,nespoznali sme sa na zoznamke.