Fungujú vzťahy so ženami z Ukrajiny?
Pekne popoludnie. Poznate nejaky konkretny parik kde Slovak si nasiel Ukrajinku, alebo Slovenka Ukrajinca a klape im to? Pripadne su uz zobrati? Zaujimaju ma iba tie pozitivne pripady. Ci to vobec funguje, kedze navokol sa s takymi parikmi casto stretavam, no nepoznam osobne.
@anonym_autor môj bratranec má za manželku ukrajinku, majú spolu dieťa, sú spolu cca 10 rokov, vyzerajú, že sú šťastní.
Poznam 2 pary, dlhe roky spolu.
@patrike dlhe roky, myslis viac ako 4? do kedy zacala vojna? Alebo sa jedna uz o zeny ktore prisli ked vona zacala?
Poznam, niektorym funguju vztahy, inym nie. Nejde o narodnost ale o konkretnych ludi. Tvoja otazka je na urovni poznate kedy si nasiel slovak slovenku (alebo akukolvek inu narodnost)? Vsade su rozvody aj rozchody. Proste nezmyselna otazka.
@anonym_autor ano poznam jeden par, dali sa do kopy, ked ona prisla na Slovensko, ked zacala vojna, su spolu do dnes, ci je to kratko, alebo dlho, to uz rozhodni ty.
Skoda,ze ta nezaujimaju aj tie negativne.Tych je v okoli u nas dost.
Skoda,ze ta nezaujimaju aj tie negativne.Tych je v okoli u nas dost.
@anonym_2d7326 tak skus, ale slusne.
Môj kamarát si našiel ženu ukrajinku. Uz su zobrati, maju male babatko. Myslím, ze su stastni
u nás v rodine, ale pomerne dávno. Sesternici odišiel manž. na monáže do Ruska. Domov sa vrátil s mladou Ukrajinkou, sesternica čumela spolu s deťmi.
zostala sama.
Vztah nie je o narodnosti zucastnenych ale o ich osobach
@anonym_2d7326 tak skus, ale slusne.
@anonym_autor manzelov kamarat prisiel o byt ale je to jeho sprostost.Zoznamili sa v robote,nastahovala sa k nemu,postupne odstrihla od vsetkych,rodina na ukrajine potrebuje to a hento a tamto ucet o pol roka prazdny este na nu prepisal byt a uz ho nema,lebo ona potrebuje oficialne nieco vlastnit (a on veril)aby tu mohla ostat.Tak mu ostali oci pre plac a ona sem dotiahla manzela a dve deti.Dalsi co sa nam len dostalo do usi prisiel len o par tisic,byt chvalabohu neprepisal.V nasom okoli si chlapi s nimi uziju a poslu do prdele po skusenostiach tych dvoch.Kamaratku balil ukrajinec,ked zistil,ze ma len garzonku (nevedel,ze stavia dom a docasne v nej byva a ma dalsie dva byty)tak jej povedal,ze skoda ze nema vacsie aby mohla prist rodina jeho sem,ze on potrebuje zenu s domom.
@anonym_autor manzelov kamarat prisiel o byt ale je to jeho sprostost.Zoznamili sa v robote,nastahovala sa k nemu,postupne odstrihla od vsetkych,rodina na ukrajine potrebuje to a hento a tamto ucet o pol roka prazdny este na nu prepisal byt a uz ho nema,lebo ona potrebuje oficialne nieco vlastnit (a on veril)aby tu mohla ostat.Tak mu ostali oci pre plac a ona sem dotiahla manzela a dve deti.Dalsi co sa nam len dostalo do usi prisiel len o par tisic,byt chvalabohu neprepisal.V nasom okoli si chlapi s nimi uziju a poslu do prdele po skusenostiach tych dvoch.Kamaratku balil ukrajinec,ked zistil,ze ma len garzonku (nevedel,ze stavia dom a docasne v nej byva a ma dalsie dva byty)tak jej povedal,ze skoda ze nema vacsie aby mohla prist rodina jeho sem,ze on potrebuje zenu s domom.
@anonym_2d7326 fúúúj, si bude ešte aj vyberať. Ženu s domom.
@anonym_2d7326 fúúúj, si bude ešte aj vyberať. Ženu s domom.
@anonym_a576c9 lebo ma tri sestry aby prisli s rodinami sem.Akoze neviem no,ja im neverim.Kamoska mi je to dobra pozname sa roky bola mi svedkom na svadbe nemam jej dovod neverit.
Ani ja im neverím. Môže tu písať kto čo chce a neviem aké ódy na nich.
autor, skús otázku napísať do skupín ktoré sú blízko s ukrajinou. Trebišov, Michalovce...
Môj muž mal predo mnou vzťah s Ukrajinkou, ktorá tu študovala. Vtedy sme sa ešte nepoznali.
Chodili 2 roky, keď zistil, že začala tlačiť extrémne do svadby, ale až tak, že mu to bolo divné. Chcela sa čím skôr vydať, ale nie z lásky. Chcela tu mať výhody, občianstvo a nepriamo ho nútila, aby kúpil byt, ktorý by dal na ňu. On vtedy už zarábal. Po skončení s ňou bol 2 roky sám, a vyjadril sa, že si už dáva poriadne bacha. Mne dal prsteň sám od seba z lásky. Ďalšia známa je z Ukrajiny, fajn baba, ale vyberá si vyslovene len za partnerov Slovákov, ideálne programátorov, ktorí majú prachy. Už s ňou veľmi nie sme v kontakte, ona rada rozhadzuje a žial sa jej každý vzťah rozpadol keď začala vyciciavať. Tak neviem. Mám dojem, že ženy z UA sa lepia na takých mužov len kvôli peniazom.
Poznám slovenku, ktorá si zobrala ukrajinca, majú spolu dospelých synov,už sú pár rokov rozvedení, on je riadne svihnuty
Vela Ukrajiniek je takych, ze podas malicek a zoberu celu ruku. Su velmi prospecharske a vyuzivacne. Mne pridu falosne. Ale urcite sa najdu aj svetle vynimky.
som čítala článok ako s nimi v slov. nemocniciach naše ženy nechceli pracovať.
som čítala článok ako s nimi v slov. nemocniciach naše ženy nechceli pracovať.
@anonym_autor co je ti za hlupa otazka? Fungovat/nefungovat to bude tak isto ako pri akejkolvek narodnosti, alebo slovak+slovenka.
@anonym_2d7326 to bol idiot?
@anonym_a576c9 u nas ich pracuje dost. Aj rusaci. Keby odisli sanitarky z Ukrajiny, mozu zatvarat oddelenia. Su pracovite, slusne.
@anonym_autor co je ti za hlupa otazka? Fungovat/nefungovat to bude tak isto ako pri akejkolvek narodnosti, alebo slovak+slovenka.
@anonym_a576c9 u nas ich pracuje dost. Aj rusaci. Keby odisli sanitarky z Ukrajiny, mozu zatvarat oddelenia. Su pracovite, slusne.
@anonym_501e67 ale kdeže.
Je to uz sice skoro 30 rokov, ale jedna ukrajinka sa k nam nastahovala. Nabalila si stareho prachateho slovaka, ktoremu sa zjavne zaziadalo mladeho maska. Ten to teda riadne olutoval, kazdy den sa spolu akurat tak hadali a obcas aj facka padla (raz on jej, raz ona jemu...) . Bola to sebecka mrcha nielen v partnerskom vztahu, ale zneuzivala aj kamaratov a ludi z okolia. Nebolo by fer sudit narod podla jednej osoby, ale tuto som fakt z duse neznasala.
Mám susedu ukrajinku, ona má veľmi dobré vzťahy s mužmi 😁😁😁 a aj super povesť v meste, dá každému 😁 4 deti, každé od iného, ale muži si ju vychvaľujú 🤷♀️😁
Bála by som sa. Vedia sa vyhrážať ich rodnými a škodiť. V kritickej situácii, keď už je holub v hrsti už ukážu pravú tvár.
@anonym_501e67 nie,len zamilovany chlap po 40tke tuziaci po rodine,mysliac si,ze mu uz utiekol vlak.
my mame v okoli skor negativne pripady dve manzelstva pobrali co sa dalo a rozvod (chlapi Slovaci, zeny Ukrajinky)
ale urcite su niekde aj pozitivne pripady
Celkovo su ako typy take no narocne by som povedala
@anonym_autor rusky a Ukrajinky sú vo všeobecnosti strašne flirtovačné. Keď začala vojna, uvažovali sme, že ponúkneme ubytovanie nejakej mamičke s dieťatom, no sama jedna Ukrajinka(už tu zoje dlho) ma upozornila a povedala, že ona by to nikdy neurobila práve z tohto dôvodu.
@anonym_autor ahah))) ja som ukrajinka, môj muž je slovak. sme spolu 10 rokov. za mna voooobec neide o štátnu príslušnosť ale o cloveka. poznam zlych ludi aj slovakov aj ukrajincov. tak isto aj zien aj muzov ktore su "strašne prefikane". za mna UA a SK ma velmi podobnu mentalitu, životný štýl, zvyky.... niet čo riešiť) aj hudba mladosti ci filmy su v tom cca rovnako ze mame o com spomínať))) za mna dobre. ale ja hodnotimkonkretneho svojho manžela, nie slovaka ako takeho.

Poznam 2 pary, dlhe roky spolu.