icon

Ukrajinské ženy: Sú silná konkurencia pre Slovenky?

Dnes o 06:22

Včera sa mi stala zaujímavá vec. Popoludní sme sa vybrali do mesta do cukrárne a sedeli sme vonku na terase. Boli sme tam štyri páriky, dva s dieťaťom a dva bez detí.
Zrazu sme si všimli, že dva páriky o kúsok ďalej sa začali medzi sebou rozprávať. Ženy hovorili po slovensky, ale s ukrajinským prízvukom a rozprávali sa o tom, aká je to náhoda, že obe sú z rovnakého mesta na ukrajine a že si našli slovákov. Jedna vravela, že sú spolu už dva roky, druhá, že rok. Partneri sa zapojili do debaty, takže ich bolo čoraz viac počuť, o čom sa rozprávajú. Zrazu sa pridala aj žena z tretieho párika. Tiež hovorila po slovensky s ukrajinským prízvukom, že síce nie je z rovnakého mesta, ale že je práve s chalanom na druhom rande a dúfa, že jej to vyjde. Poviem vám, mne sa to veľmi páčilo. Bolo to veľmi milé, najmä to, že celú komunikáciu viedli po slovensky, aj keď jedna mala tú slovenčinu slabšiu a že aj chlapi vyzerali spokojní. Viackrát bolo počuť o Ukrajinkách zlé veci, ale podľa mňa to môže povedať alebo napísať iba hlupák, ktorý zovšeobecňuje. A chlapi boli fešáci všetci traja. V každom prípade je tu tvrdá konkurencia,.. ako vidím, prevažne ide o pekné ženy ,so vzhľadom ktorý akoby na slovensku sa strácal.

Strana
z2
anonym_584505
Dnes o 06:30

Áno, sú väčšinou pekné aj pracovité. Taká pravá Ukrajinka navarí, poupratuje, o deti a muža 😉 sa postará, aj drevo narúbe. No ktorá Slovenka, bez reptania, bude toto všetko sama robiť?

anonym_59a7e3
Dnes o 06:31

Tak určiteeee, tie Ukrajinky sa rozprávali pred frajermi aké je to super, že si našli Slovákov frajerov.

anonym_d771f4
Dnes o 06:32

To je len take tvoje zamyslenie alebo o com je tato tema? Konkurencia vzdy bola aj bude, vobec nemam pocit ze by sa pekne slovenske zeny vytracali, vzdy su aj budu take aj onake, skarede aj pekne, chude i tlste, zle aj dobre.. bez ohladu na to akej su narodnosti.. ak by sme to mali vsetky tak brat, ze nam sem chodia zeny inych narodnosti kradnut chlapov, tak neviem kam by sme dosli. Sme v 21 storoci a lovit chlapov uz nie je otazkou prezitia.

anonym_01d371
Dnes o 06:34

Nemám proti nim ako tak nič, keď chodím na kozmetiku obočie riady atď tak chodím k ukrajinkam. Viac im dôverujem a čo si budeme ta práca je naozaj precízna. Nevšimla som si zatiaľ mix páry slovenskí muži vs ukrajinky. Sama som sa zamyslela nad tým ze možno by som sa nebránila keby prejaví záujem chlap Ukrajinec ale tí tu žiaľ nie sú. Len študenti a starí chlapi

anonym_01d371
Dnes o 06:35
@anonym_01d371

Nemám proti nim ako tak nič, keď chodím na kozmetiku obočie riady atď tak chodím k ukrajinkam. Viac im dôverujem a čo si budeme ta práca je naozaj precízna. Nevšimla som si zatiaľ mix páry slovenskí muži vs ukrajinky. Sama som sa zamyslela nad tým ze možno by som sa nebránila keby prejaví záujem chlap Ukrajinec ale tí tu žiaľ nie sú. Len študenti a starí chlapi

@anonym_01d371 riasy *

ika02
Dnes o 06:36
@anonym_584505

Áno, sú väčšinou pekné aj pracovité. Taká pravá Ukrajinka navarí, poupratuje, o deti a muža 😉 sa postará, aj drevo narúbe. No ktorá Slovenka, bez reptania, bude toto všetko sama robiť?

@anonym_584505 a ešte ako dokážu držať krok s chlapmi pri pití vodky? Stelesnená dokonalosť.

anonym_b98c2a
Dnes o 06:41

No ja mam zas opacne informacie od mojich znamych.. a to tiez nechcem davat vsetkych do jedného vreca. Ale "vraj" Ukrajinky ocakavaju od muza, ze sa o nich na kompletku postara.. je to tak v ich kulture.. ale ano oni pracuju, do casu.. potom uz nechcu, extremne si davaju zalezat o starostlivost o seba a svoj zovnajsok.. aj ked niekedy velmi lacnym sposobom.. ale jednoducho cez to vlak nejde... a pracovite su rozhodne menej ako Slovenky.. a preco Slovenskí muzi chcu Ukrajinky? Lebo su aspon zo zaciatku extremne poddajne a oddane - lenze tym len manipuluju aby dosiahli svojho. Su viac drave, idu aj cez mrtvoli.. ich zivotny ciel je sa dobre vydat a mat deti.. aby mali zaistenu buducnost. Inac, toto chce aj vela inych zien.. aj Sloveniek, vlastne aj ja to chcem, len nie za kazdu cenu.. oni za kazdu cenu

autor
Dnes o 06:47
@anonym_b98c2a

No ja mam zas opacne informacie od mojich znamych.. a to tiez nechcem davat vsetkych do jedného vreca. Ale "vraj" Ukrajinky ocakavaju od muza, ze sa o nich na kompletku postara.. je to tak v ich kulture.. ale ano oni pracuju, do casu.. potom uz nechcu, extremne si davaju zalezat o starostlivost o seba a svoj zovnajsok.. aj ked niekedy velmi lacnym sposobom.. ale jednoducho cez to vlak nejde... a pracovite su rozhodne menej ako Slovenky.. a preco Slovenskí muzi chcu Ukrajinky? Lebo su aspon zo zaciatku extremne poddajne a oddane - lenze tym len manipuluju aby dosiahli svojho. Su viac drave, idu aj cez mrtvoli.. ich zivotny ciel je sa dobre vydat a mat deti.. aby mali zaistenu buducnost. Inac, toto chce aj vela inych zien.. aj Sloveniek, vlastne aj ja to chcem, len nie za kazdu cenu.. oni za kazdu cenu

@anonym_b98c2a pri čitani tvojho komentára mi až voda vyprskla z úst.

anonym_272022
Dnes o 06:49
@anonym_b98c2a

@anonym_b98c2a absolútne súhlasím. čo poznám Ukrajinky, tak tie veľmi pracovité nie sú, chcú, aby bolo o ne postarané a aby boli pekné. A čo sme mali aj v práci, tak sa len zašívali a šéfstvo ich už odmieta zamestnať. čo sa týka sk-mužov, v mojom okolí sú s Ukrajinkami prevažne tí, ktorí sa dlhodobo "neminuli".

anonym_6d7192
Dnes o 06:55

@anonym_autor k tejto téme len jedno: ako môžte všetky ženy z jednej krajiny napchať do jedného vreca a písať, že sú také a onaké… to sa ako dá, prosím vás? Akože keby niekto napchal všetky Slovenky do jedného vreca, boli by ste v rovnakej kategórii ako vaša svokra, ta zlá kolegyňa alebo vychcana svagrina… však čo človek to unikát preboha!

autor
Dnes o 07:05
@anonym_272022

@anonym_b98c2a absolútne súhlasím. čo poznám Ukrajinky, tak tie veľmi pracovité nie sú, chcú, aby bolo o ne postarané a aby boli pekné. A čo sme mali aj v práci, tak sa len zašívali a šéfstvo ich už odmieta zamestnať. čo sa týka sk-mužov, v mojom okolí sú s Ukrajinkami prevažne tí, ktorí sa dlhodobo "neminuli".

@anonym_272022 neje náhodou "neminutých chlapov" vždy toľko ako neminutých žien? a ak z nich veľa si začne vzťah s ukrajinkami ktoré pribudnú. niesu opät iba nezadané ženy tie nad ktorými by bolo treba sa zamyslieť?

anonym_2b5df1
Dnes o 07:12

Snad nam nepreberu tych muzov co chceme vsetky, lebo zase tolko ich nemame.

autor
Dnes o 07:17
@anonym_2b5df1

Snad nam nepreberu tych muzov co chceme vsetky, lebo zase tolko ich nemame.

@anonym_2b5df1 Veď o tom práve píšem. Chalani, všetci traja , boli vysokí fešáci, dvaja viac svalnatí, jeden menej, ale aj ten vyzeral veľmi dobre. A boli k nim pozorní. A baby im to opätovali.

fajnova
Dnes o 07:19

Nič plytkejsie som už dlho nečítala.

aperolcek
Dnes o 07:24

To sa nedá zovšeobecniť, no nie raz sa mi stalo, že som sa otočila za ozaj nádhernou ženou a počula som ju hovoriť po ukrajinsky. Nemyslím žiadne umeliny, ale étericky krásne ženy. Ja sa tým chlapom vôbec nečudujem, veď aj mne ako žene sa na chvíľu zatmelo pred očami 😁. Na druhej strane, pochybujem, že také ženy sa budú nejako podieľať na financovaní domácnosti (skúsenosti kamarátov). Ale tak rozumný chlap si to uvedomuje.

michaela329
Dnes o 07:25

A potom si sa zobudila...

anonym_2b5df1
Dnes o 07:36
@anonym_autor

@anonym_2b5df1 Veď o tom práve píšem. Chalani, všetci traja , boli vysokí fešáci, dvaja viac svalnatí, jeden menej, ale aj ten vyzeral veľmi dobre. A boli k nim pozorní. A baby im to opätovali.

@anonym_autor v amerike maju hispanky a my ukrajinky 🙄

sara07
Dnes o 07:36

uplne ma fascinuje aku kravinu vieš / viete riešit 😂😂😂😂😂
a čo také by ste napisali ked slovensku žena "ulovi" českého muža 😂😂😂 , v čechách je dost takto vydatých sloveniek

tenerifka
Dnes o 07:39

Ale ved krizenie sa mezi narodmi tu vzdy bolo a vzdy bude, ale nemyslim si, ze jeden narod pre druhy znamena konkurenciu. V com ako? Je to predsa vec preferencii. Ja a moje kamosky sme ako Slovenky konkurencia pre Spanielky? V com? Ze sme krajsie? Vobec to tak nemusi byt, sme skratka ine, a rovnako aj muzi su rozni a maju ine preferencie pri vybere partnerky. Poznam Spaniela, ktory ma za zenu Ukrajinku, su spolu uz cez 15 rokov..... Nechcem jej krivdit a napisat, ze je skareda, tak napisem, ze je obycajna a hocijaka priemerna Spanielka ju vyzorom strci do vrecka....ale tomu muzovi neslo o vyzor, len sa do seba zalubili a vybavene.
Skratka kazdy hlada pre vztah ine hodnoty a ze je nejaka cajka vymalovana a vyfintena ako obrazok este neznamena, ze je to zena pre zivot a konkurencia pre narod, hodnoty su uplne niekde inde

anonym_6383da
Dnes o 07:48
@ika02

@anonym_584505 a ešte ako dokážu držať krok s chlapmi pri pití vodky? Stelesnená dokonalosť.

@anonym_b98c2a
@anonym_272022 akoby som citala o zenach z MK.😂😂
@ika02 myslis, ze slopu tak ako vychodnarky?😀

anonym_fb834f
Dnes o 07:50

ANo, pracujem s ukrajincami a ukrajinkami už viac ako 20r, lebo táto komunita tu bola už dávno. Ženy si dajú na sebe záležať veľmi a očakávajú od muža, že sa plne o nich postará. Chcú full servis a sú finančne náročné. Áno, pekné, milé, do určitej miery aj pracovité. Do určitej miery. Finančne mať ukrajinku je pre bežného rádového slováka náročné.

anonym_d5e66e
Dnes o 07:51
@anonym_b98c2a

@anonym_b98c2a to si jak dobre vystihla 👏👍

ika02
Dnes o 07:52
@anonym_6383da

@anonym_b98c2a
@anonym_272022 akoby som citala o zenach z MK.😂😂
@ika02 myslis, ze slopu tak ako vychodnarky?😀

@anonym_6383da ešte o trochu viac. Koľko ony zvládnu, ja nechápem.

anonym_2027f6
Dnes o 07:53

Poznam len ukrajinky ktorych zivotna existencia zavisela len na nacicani sa na nejakeho chlapa a rodenie deti, Nedokoncene studia, ziadna praca, nic, len rodenie deti a doma. A nezijem na SK, takze aj tu je to tak.

anonym_9b53e5
Dnes o 07:54
@anonym_fb834f

ANo, pracujem s ukrajincami a ukrajinkami už viac ako 20r, lebo táto komunita tu bola už dávno. Ženy si dajú na sebe záležať veľmi a očakávajú od muža, že sa plne o nich postará. Chcú full servis a sú finančne náročné. Áno, pekné, milé, do určitej miery aj pracovité. Do určitej miery. Finančne mať ukrajinku je pre bežného rádového slováka náročné.

@anonym_fb834f slovenky snad najradsej necakaju, ze sa o ne na kompletku niekto nepostara ...? vobec nechcu full servis a nie su financne narocne. To plati asi o vychodoeuropankach ako o celku ... Velke oci a zijem dnes, neriesim, co bude zajtra ...

anonym_f984a3
Dnes o 07:59
@anonym_2027f6

Poznam len ukrajinky ktorych zivotna existencia zavisela len na nacicani sa na nejakeho chlapa a rodenie deti, Nedokoncene studia, ziadna praca, nic, len rodenie deti a doma. A nezijem na SK, takze aj tu je to tak.

@anonym_2027f6 toto paušalizovanie.. modrý kôň je plný rovnakých žien a sú to hrdé Slovenky 😄

anonym_5f6be0
Dnes o 07:59

Nemam s nimi skusenosti, len mi to teraz pripomenulo situaciu, ktoru som zazila u kamosky. 3 bratia, najmladsi tutko nepouzitelny, tak prave tohto ulovila Ukrajinka s dietatom, ktora utiekla pred vojnou. Vsak preco nie.. Ale ona bola do mesiaca nakvartyrovana v rod.dome a ten maly nam ukazoval, ze on tu teraz zije a je to ich, doslova vypratali priestory ostatnych bratov 🙂). Samozrejme mlada nepracuje. Ten chlap ziadne terno, ale lepsie ako zivot pred tym.

kiki68
Dnes o 08:03

@anonym_autor nie su, som ja konkurencia pre rakuske zeny? Lebo som 10 rokov s Rakusanom… the same shit

anonym_ed026e
Dnes o 08:07
@kiki68

@anonym_autor nie su, som ja konkurencia pre rakuske zeny? Lebo som 10 rokov s Rakusanom… the same shit

@kiki68 Rakúšania majú ostblock za niečo menej, takže si svetla výnimka. Čo mám skúsenosti tak pozrú, že pekná, ale nie je to Rakúšanka…a keď majú cudzinky, tak zo západu.

anonym_f96cfd
Dnes o 08:09

Stretávam pekné, vzdelané Ukrajinky, ale aj priemerné ženy.Pamatam si však z obdobia pred začiatkom vojny na Ukrajine, že ako sa správala väčšina tých, ktoré prichádzali za prácou na Sk a do Čr.Vacsinou si našli sponzora, ktorý pracoval mimo bydliska a aj keď ženatý s rodinou, ale mal ešte partnerku na ubytovni Tieto ženy neboli väčšinou ani vzdelané, ani pekné, boli len "šikovné,,

Strana
z2