icon

Ghosting nemusí byť vždy len o nezáujme a ľahostajnosti

31. mar 2025

Vysvetlenie ghostingu, ktoré by ma vtedy ani nenapadlo. Je tu veľa diskusií o tom ako sa jeden muž, ci žena prestane zrazu ozývať a vždy sa len tápa čo sa asi stalo, prečo stratil záujem .. čo kto kedy zle urobil. Neviem ako Vám ale mne sa toto nestáva často, ale stalo sa mi raz a vtedy som si pokladala rovnaké otázky, nerozumela som tomu, dokonca som ho zaškatuľkovala ako idiota, keďže tento typ ukončenia komunikácie ja pokladám za zbabelstvo. Takže vráťme sa späť 6 rokov.. obaja slobodní už po 30 sme sa zoznámili ako to už býva cez sociálnu sieť.. už na fotke ma niečím fascinoval a tešila som sa na stretnutie, ktoré sme si dohodli veľmi rýchlo.. bolo lepšie ako som očakávala a dohodli sme sa, že sa ešte určite stretneme.. po stretnutí sme si písali, dohodli deň a program... a potom on sa už neozval.. ani v deň plánovaného stretnutia.. ja som sa neozvala tiež, ale ešte dosť dlho som to v sebe riešila a áno nechápala som to. Tak som to uzavrela asi tak, že si chalan len mastí ego.. vysoký, fešák s dobrým rozhľadom, scestovaný, pracovne úspešný, charizmatický a očarujúci.. určite je tam proste dáky problém keď je sám, a toto bude pravdepodobne forma jeho zábavy.. priznám sa nasralo ma to, lebo mne sa proste toto nedeje.. vždy „ dostanem čo chcem“! Samozrejme prišli aj pochybnosti, že pre neho asi nebudem dosť dobrá, dosť úspešná, dosť pekná .... fakt spätne keď nad tým uvažujem, som tomu venovala až príliš veľa energie vzhľadom na fakt, že som ho vôbec nepoznala. Roky plynuli a ja som ho za ten čas niekoľko krát spozorovala niekde v priestore, alebo na zoznamke, no vždy som sa mu vyhla. On mi v priebehu rokov ešte niekoľko krát písal a pozýval ma na obed, kino, chatu prechádzku, ale vždy som to prešla bez povšimnutia – lebo veď nebudem robiť niekomu zo seba opičku na šnúrke. Až prišiel jeden letný deň a ja som zrazu stála zoči voči jeho prenikavému pohľadu. Pozdravil ma, usmial sa a ja som zas „padla na kolená“ dali sme sa teda do reči o počasí, bežných veciach a odišla som svojou cestou, ale plná pocitov.. ten chlap u mňa proste funguje, mení mi chémiu v mozgu. Hneď ako som odišla sa ozval, či s ním nepôjdem niekam ... povedala som si čer to ber.. všetky tie roky som bola sama, toto som necítila pri žiadnom mužovi. Stretli sme sa on sa mi pozrel do očí, chytil ma za ruku a pobozkal ma. Odvety sme spolu. Je to takmer rok a je to asi (zatiaľ) ten najlepší chlap akého som kedy stretla, klape to po každej stránke, emočnej, mentálnej aj sexuálnej viac ako dobre a ja som zamilovaná bez potreby niečo hrať, alebo sa báť ukázať aká som a čo cítim. Otvorili sme ale tému , že čo sa vlastne vtedy stalo. No ženy skoro som odpadla, vraj bol do mňa hneď ako ma videl.. a vedel, že u neho mám špeciálne miesto. Ale on si myslel, a taký bol môj prejav, že ja chcem s ním len sex. A teda uzavrel to, že sa mu neoplatí trápiť kvôli sexu, keďže by tam nevedel ustrážiť svoje city. Nenapísal nič lebo nevedel čo. Vraj som ho ale celé tie roky mátala, ale bral to tak, že na mňa nemá. Taktiež ma niekoľko krát v meste zahliadol a vtedy mi vždy napísal, a snažil sa ma vytiahnuť von, ale keď videl moje reakcie povedal si, že to nemá zmysel. No však keď ma stretol zoči voči a prvý krát sa nedalo uniknúť, a aj keď to bolo to prvé čo ho napadlo, začal konverzáciu kde si vraj uvedomil ako ladíme. Povedal si teda, že to skúsi ešte raz a už nebude taký „posero“ . Keď mi dnes povie aký je šťastný, že ma má, ako je mu so mnou dobre a ako sa jeho život pri mne spolu s ním mení k lepšiemu .. tak viem, že presne takto to malo byť. Tie roky medzi tým nám len ukázali, že ten záujem a pocit bol skutočný, dnes si aj vďaka tomu vážim tento vzťah viac ako všetky vzťahy predtým. Chcem len povedať, že napriek tomu, že dvaja prežívajú pocity veľmi podobne, môžu uvažovať nepochopiteľne a zo strachu, že ten druhý ich zderie z citov si odoprieť aj to čo veľmi chcú a radšej odísť z kratšej cesty. platí to hlavne ak už zažili v minulosti hlboké sklamanie.
Tak ženy nie každý muž, ktorý zmizne bez vysvetlenia musí nutne byť až taký debil.

la_dolce_vita
31. mar 2025

Napriek vsetkemu co pises, mi pride taketo spravanie u hocikoho za ignorantske a nezrele. A konkretne u teba, ked boli z jeho strany nejake obavy a pochybnosti, tak to predsa mohol s tebou odkomunikovat. Pride mi to ako vyhovorka len.

biba_18
31. mar 2025

oooo, aké romantikálne ...
len celkom nerozumiem že keď sa ti on neozval prvý raz - že prečo si sa neozvala ty jemu - chlapík nepríde na rande a ty nič? 😒

karolinakr
31. mar 2025

...všetko to vysvetĺuje veta..." on si myslel"...

evaachesa
31. mar 2025

Ja som už chystala servítku že si zistila že mal pred pár rokmi tragickú nehodu a preto sa neozval. Tak ešteže to malo šťastný koniec. 🙂 Ale nechápem prečo mal z teba taký pocit? Čo si tam prosím ťa vyvádzala? 😈

karolinakr
31. mar 2025

@evaachesa aj ja som chystala servitku..nebude to tak, že niekto tu chysta novu Evitovku?

evaachesa
31. mar 2025

@karolinakr haha možno...alebo skôr chalan nevedel čo iné vymyslieť a v tej dobe možno dopadlo jeho druhé rande lepšie a preto sa neozval...príde mi to také hlúpe...lebo slušné je aspoň niečo napísať/povedať. 🤷 A na autorkinom mieste by som sa určite tiež ozvala, aspoň nech viem že žije...ja mám hneď v hlave šialené predstavy čo všetko sa mohlo udiať. 😃😅

misiak7777
31. mar 2025

Mám viac kamarátov medzi mužmi ako ženami... A toto by som mu nezožrala 😃😃 lebo pokiaľ si mu nepísala ako nadržaná pubertiačka a vtacikoch a veverickach, tak si vymyslel peknú romantikuš výhovorku 😃😃😃

biba_18
31. mar 2025

@evaachesa jak v tom vtipe: volá kamoška kamoške a že fero neprišiel domov a nedvíha telefon, určite ma podvádza s dajakou fuchtľou - nerob paniku janka, možno ho len zrazilo auto 😂

evaachesa
31. mar 2025

@biba_18 haha presne ja som v každom prípade tá druhá osoba. 🤣

ema22270
31. mar 2025

Ja teda tiez neviem neviem ci bol hned do teba. 🙂 Kedze ste sa vtedy nestretli. Ak by ste sa stretli, to by menilo situaciu. Ci to teda naozaj nebola len nejaka vyhovorka. A pravda je niekde inde. A ak je taky krasny, charizmaticky vysoky, asi ani nebol sam v tom case. Resp ani tie roky.. alebo bol 6 rokov sam?
A cele mi to trosku pride skor ako z knihy, ten cely opis. 🙂

moonlight1210
31. mar 2025

@biba_18 presne.
inak to je presne to, co mne napadne ako prve a hned snorim s malou dusickou v spravach, ci kdesi tam, kde ma zrovna byt, nie je nehoda.

Raz mi volal z dialnice, ze za polhodinu je doma. Ja ohrejem veceru a jeho po hodine nikde, nedvihal. Ja som normlane obvolala policiu, ci nie je nehoda na dialnici.
A on sa zakecal u kolegu, ktoreho viezol domov.
Jak ja som mu vynadala, ze uz kvoli nemu burcujem zachranne zlozky na vyjazd.

ema22270
31. mar 2025

A este ked pises- celkovo scestovany, vysoký charizmaticky a neveril si, ze na teba ma.. ver, ze taki muzi to o sebe vedia.. 🙂🙂🙂

diewcatqoo
31. mar 2025

Ja ti nevim Karle... keca. Chlapi su jednoduche stvorenia - proste mal vtedy vyhliadnutu inu a nevyslo to. Pacila sa sa mu ale stale, bola si potencialne zadne dvierka, tak sa z casu na cas ozval. Potom ste sa stretli, pokecali, zistil, ze si fajn, asi sa zalubil. A predsa ti nebude hovorit, ze vtedy si mu za to nestala. To su take milosrdne lzi. Radsej to zaobalil takto, lebo vidi, ze si typ, co vsetko riesi 🤷‍♀️

karolinakr
31. mar 2025

ja si tiež myslim, že vysoky charizmaticky krasavec s tehličkami na bruchu, ktoremu sa hadžu ženy k nohám, netrpi nedostatkom sebavedomia ...to by si musela byt niečo extra..a ak si extra, tiež maš 5x do tyždňa pozvanie niekam a nebola by si 6 rokov sama..

domkakvet
31. mar 2025

Teraz co potrebujes vediet, ci mozes napisat roman?

biba_18
31. mar 2025

@karolinakr ale ba, poznám takých, dvoch dokonca 😂 nevravím že som nebola kočka keď som bola mladá (aj teraz som haha), ale nie modelkovský typ - a jeden sa ma bál až dotknúť taký bol vyplašený 😂 a druhý mi až po rokoch povedal aký bol do mňa ale že sa bál že mu dám košom ...

sylvia002111
11. apr 2025

Fuuuha … to je krasny pribeh❤️