icon

Ako plánovať stretnutie cez zoznamku na diaľku?

27. mar 2026

Dohodla som si s chlapom stretnutie cez zoznamku. Problém je, že od seba bývame 140km a cesta trvá niečo cez 2 hodiny. Očakávali by ste, že chlap príde za vami alebo by ste dohodli stretnutie niekde na pol ceste?

anonym_35c697
•
27. mar 2026

Ja som už išla do väčšej vzdialenosti on z BA, ja z KE a stretli sme sa v Detve.

miusa00
•
27. mar 2026

One varianty su ok, ak vam to vyhovuje. Ale lepsie by bolo zvazit, ci v tom vidite zmysle do buducna a budete mat vas a chut sa vobec zblizovat. Ak tam nebude z oboch stran 100% silna iskra a chemia..

anonym_6e2880
•
27. mar 2026

@anonym_autor tiez nas delilo 100km a prisiel on, a znova a znova.. potom keď už som mala nejak tu dôveru išla som aj ja 😃 a keď som prišla naposledy už si ma tu aj nechal 😅

anonym_5255e4
•
27. mar 2026

@anonym_autor netreba mať všakovaké očakávania. Všetko je vec rozumnej dohody vás dvoch. Keď sa chce (je naozaj záujem z oboch strán), všetko sa dá nejako vymyslieť.

anonym_a6515b
•
27. mar 2026

@anonym_autor nie. Ak má naozaj záujem príde on

ivik4
•
27. mar 2026

Pre mna je to LEN 140km. Vzdy za mnou chodil chlap ked som taku znamost mala. Ja som sla vyslovene ked som chcela a sama povedala

anonym_e6738b
•
27. mar 2026

Môžete to striedať, raz v tvojom meste raz v jeho meste.
Ak bude odmietať jeho mesto, vieš že nechce aby ťa s ním videli, možno niekoho má.

lucik194
•
27. mar 2026

prve stretnutie by som dala v strede, v inom meste. aby ste mali rovnaky “zaciatok”.

nikto sa nebude citit v tom meste u druheho cudzo….

anonym_e38692
•
27. mar 2026

mala asom priatela cez 2 roky .. poctivo za mnou cestoval 2 a pol hodiny .. samozrejme casom u mna prespal ..ale ky k tomu doslo -rano prisiel a vecer isiel nazad.. stala som mu z to tak preco nie.. keby nemam dieta tak idem aj ja za nim aby si oddychol-ale nedalo sa a on to respektoval

catherin4
•
27. mar 2026

Ja sa s mojim poznam tiez zo zoznamky, tiez sme byvali dalej od seba a prvy krat sme sa stretli na polceste