Hádate sa občas s manželom/priateľom?
Ahojte vcera som po dlhej dobe kecala s kamaratkou a ona uz je 12 rokov so svojim priatelom a za tu dobu sa vraj pohadali len dvakrat a inak sa vzdy vedeli na vsetkom dohodnut. Ostala som z toho prijemne prekvapena. Ja vo svojom okoli uz taky vztah nepoznam a neviem si to ani pri sebe asi predstavit. Zas druha kamoska je iny extrem ti sa hadaju tak ze dobre ze po sebe hrnceky nehadzu, nadavky, urazky a ona si to obhajuje ze oni su proste taliansky par lebo sa vzdy zas udobria😄 Ako to mate vy? Kde su podla vas tie zdrave hranice ,,hadky"?
s frajerom sme spolu takmer rok vaznu hadku sme chvalabohu nemali, boli nejake vymeny nazorov ak boli rozdielne, ale bolo to take tiche prevedenie, bez urazania. Moj ma na salame on je neskutocny flegmos pravy opak mna :D Niekedy ho chcem vytocit neda sa potom ma to viac vytoci, tak si pohundrem sama pre seba, ide sa dalej :D Dolezite su povahy v minulosti som mala chlapa ktory bol dominantny tam sme sa hadali casto napokon sme sa rozisli, taky vztah ma ubijal 🙂
Pravidelne sa hádame a neberiem to ako problém. Sme jednoducho taki, ja som extrovertna a hlučná povaha a tak svoj problém dám najavo hneď a manžel je kľudný ale naučil sa, že keď niečo chce dá mi to najavo rázne. Ale zas nie sme na seba nahnevaní, nemavame vôbec tichu domácnosť a v neriešime kto co povie. V spoločnosti sa pravidelne podpichujeme a robíme si zo seba navzájom srandu, niekedy aj dost drsne. Sme najlepší kamaráti, ktorí si k sebe dovolia co chcú, taka úplná sloboda povedať co len chceš.
A co som chcela povedať mojim príspevkom je to, ze ludia su rôzni a majú rôzne prejavy a keď sa tebe zdaju nepochopiteľné neznamená, že sú zlé alebo znamenajú zlý vzťah.
Tak záleží co je podľa teba hádka.
Nesúlad názorov alebo ze dvaja po sebe kričia?
Ja som kľudný takže nikdy nekricim, ak niekto po mne kričí zoberiem sa odídem preč. Takže s krikom u mňa nikto nič nevyrieši.
Nezhoda názorov býva ale keďže som aký som vždy je to kultivovane a ľahšie sa človek na niečom dohodne a spraví kompromis.
Nikdy sme nemali tichu domácnosť, nikdy sa nikto nezobral rodičom na par dni, nikto neodišiel nahnevaný na vzduch sa ukludnit.
Vždy to skončí len diskusiou.
To ze sa jeden postazuje a vyventiluje medzi priateľmi na toho druhého mi príde úplne normálne.
A to sme spolu cez 10 rokov
Ja budem asi za divnu,ale my s manželom sa nehadame.Vlastne ani s bývalými sme sa nehádali nikdy.Ja som taká kľudná povaha a veľa sa rozprávame.
My sa tiez nehadame vzdy vsetko akosi rozumne vykomunikujeme s ex som sa hadala denne
S byvalou ženou sme sa nikdy nepohadali. Vsetko sme vyriesili kludne,este aj rozvod😇
Sme spolu 22 rokov a máme úplne Taliansko doma niekedy 🤪. Čo už, sme sa našli. Ale nikdy sme nemali tichú domácnosť a nikdy sme sa zatiaľ na seba nehnevali dlhšie ako len ten konkrétny deň sporu alebo hádky.
Niekto kričí a za hádku to nepovažuje, iní sa pohádajú s kľudom Angličana a vyzerá to ako bežný rozhovor. Všetko podľa mňa záleží na povahe páru a ich temperamente. Určite si každý pár prechádza, či prešiel výmenou názorov, niekto to potrebuje dostať zo seba aj krikom, inému stačí sadnúť za stôl k šálke čaju a porozprávať sa a preto to nepovažuje za hádku. Ak to tak nie je, tak podľa mňa je jeden v pare submisívny.
A k otázke - my sa hádame, ja som v tomto temperamentná a som z tých, ktorí sa možno potrebujú vyžalovať, vykričať, trucovito na mieste podupať nohami. Môj muž si vie sadnúť na gauč a byť úplne pokojný, čo mňa ešte viac vytáča. Ale taniere po sebe nehádžeme. 😂
my sme spolu cez 25 rokov a nehadame sa vobec,,,
Nechávame sa, môj manžel je totálne kľudný chlap...z domu to zrejme tiež nepoznal.
Sme spolu 10 rokov, ešte sme sa nepohadali ani raz. Ani keď sme mali malé deti atď.
A ja som zas z rodiny, kde boli hádky žiaľ časté, tak som tomuto stavu strašne rada a tiež nemám potrebu sa hádam.
Sme dvaja dospeli ľudia čo vedia so sebou komunikovať slušne, bez urážok, nadávok, hadania sa.

No hej, ono velmi velmi zalezi aj od pováh. Napriklad s uplne prvym priatelom boli naše hádky take rozprávanie, fakt si nepamätám ze by sme co i len raz kričali. Aj to tak dopadlo, čosi sa povedalo, potom zmietla pod koberec a dusíme to jazdy v sebe.
Idealne je, keď sú v pohode obaja.