icon

Hádka ohľadom varenia

1. júl 2020

Dobry den, chcela by som si precitat vas nazor, isli sme vcera s muzom do obchodu, som uz roky doma s detmi a asi prispelo k tomu aj to, ze mam svoje dni, tak som sa ho viackrat spytala co mam varit..uz mi dosli napady a tiez je o nervy denne varit, tak som povedala, ze ma to uz nebavi.. zvrtla sa zvada, ze len pi..jem ohladom tohto, ved, ze sa mam naucit soferovat, ked on ma sa naucit varit.. asi sa ho to dotklo, ze to nevie.Mna sa zase dotklo ako mi povedal, ze

Strana
z3
ivanka12311
1. júl 2020

Skús niečo nové aj keď podľa internetu veď je vedela receptov, uvidíš že to ocení 💛

marca12
1. júl 2020

Uplne ta chapem,varenie je taka strata casu a hlavne vymysliet,co navarit,zabezpecit suroviny. Tiez varim skoro kazdy den. Snazim sa varit na dva dni. Ale aj tak mam z toho niekedy zlost. A nemam vacsiu zlost ako ked je navarene,plna chladnicka kadecoho a vzdycha pred chladnickou,ze nie je co jest.

maciatkolulu
1. júl 2020

Tak hľadaj na nete, spýtaj sa deti, kamoši ek a máš pokoj.

marca12
1. júl 2020

Ani si to neber k srdcu. On bol nervozny,lebo sa nahanal,podrazdila ho otazka a kazdy chlap tvrdi,ze jeho zena pi... to maju taky zargon medzi sebou. A pi...aj ta,ktora si o sebe mysli,ze je naj. Ved nic take strasne nepovedal. Aj mne moj raz tak v zlosti splechol,ze len pi.... tak som mu vycistila zaludok,aby som mu teda to pi... pripomenula

henka123123
1. júl 2020

nepytaj sa ho..ja sa nepytam ja varim kazdy druhy den.nejsom otrok domacnosti..a to varim pre 3 chlapov 1 dieta a mna..proste ty si gazdinna nakup si a rozvrhni si to a var.ked mu nechuti neh neje

bluka2
1. júl 2020

Urob si určite vodičák a choď do prace. 1,5r. dieťa je úplne v poho. Možno na nejaky polovičný úväzok. Keď ťa to teda nebaví. Za mňa je to super. Menej času s deťmi, zato si ho človek viac užije. V práci si zas človek oddýchne mentálne. A potom je asi menej zvad za blbosti

leskovael
1. júl 2020

Tak potom to možno vzniklo tak, že mal proste hlavu niekde inde, možno niečo zlé v práci...a ty s hundranim ohľadom varenia si bola čerešnička na torte. Ako píšeš, už sa stalo... Ale aby sa to v budúcnosti neopakovalo, by som sa o tom určite porozprávala keď sa udobríte..

tncka
1. júl 2020

Ser na nho a var co ti napadne. Hovado drze. A nechapem naco sa ho pytas.Ked si aj bagetu v lidli kupi boli by mi to jedno

barboritta
1. júl 2020

@spadnutaslivka Jej ty si moja krvna skupina.som doma 12 rokov,pri 5 detoch s vodicakom co zozeru mole ak sa nerozpadne.ale zas jedna nasa dievka je autistka,tak do prace sa cca 7-10 rokov nedostanem este,aj ked som cosi prerobila medzi detmi.ale mne to doma vyhovuje,muz ma navarene,upratane cca,a s deckami sa ucim ja iba.on zaraba a teda nie zle.keby som mala soferovat,grcam od strachu tyzden pred jazdou

bmuller
1. júl 2020

Tak urazat ta nemal - mozes byt chvilu ofucana, nech pochopi. Ale inak - napis si zoznam 31 jedal (masite, bezmasite, privarky, gulas, omacky, mucne... plus par polievok) a var kazdy mesiac dokola. Naco sa umarat vymyslanim. 30 jedal je dost, aby sa neprejedli.

vilma7
1. júl 2020

Mňa napadlo, var mu týždeň, dva to isté, hneď ho napadne čo máš variť 🤪

halienka
2. júl 2020

Presne to som aj ja urobila, čo ti radí @bmuller , urobila som si také kartičky, kde som na každú napísala názov jedla, na zadnú stranu dokonca suroviny čo na to potrebujem, dierkovačom som si urobila do lístkov dierky a dala do takého ako zakladača, a už len pretáčaš, ideš po rade, vždy len pretočíš a vieš čo má variť, čiže nemusíš vôbec rozmýšľať a 30 jedál sa nepreje. Čo sa týka toho ako sa s tebou bavil, no neviem, či sa tak správa častejšie alebo to bola výnimka, že mal nejaký blbé deň možno aj v práci, ale isto by som žiadala ospravedlnenie. Čo sa týka toho čo ti tu ženy radia, že máš ísť do roboty, no to by si ešte len scvokla potom všetko stíhať aj popri robote doma, to určite ešte nie, hlavne ak si muž vyžaduje nosiť do práce varené jedlo, to budeš potom ešte po prácu vyvárať po večeroch, no zbohom, malý ti bude visieť na krku a ostatné deti tiež budú potrebovať furt niečo, no to by som isto nerobila, dokým nebude situácia trošku iná, oni trebars samostatnejšie. A šoferák, áno bolo by ti možno ľahšie, na druhej strane akože to akú strašnú námahu dá tomu chlapovi ťa občas niekde zaviesť? No nech sa z toho nepototo, už aký luxus by chceli tí chlapi, doma komplet servis, žena nech všetko zabezpečuje sama, ešte nech chodí si aj na seba zarábať a oni veget salám párky a ešte 2x denne teplé jedlo, a je problém ťa niekde odviezť?

stela01
2. júl 2020

Si odfot jedálne lístky v škole škôlke a var tak na cely týždeň . A máš pokoj 🙋🏼‍♀️😉

autor
2. júl 2020

@halienka niekedy pofrfle, ale vacsinou nieje problem odviezt.. a dakujem vsetkym za reakcie, uz sme OK❤️

miniminka
6. júl 2020

@deti95060810 ja som už tiež občas na prášky z toho varenia tak som sa pridala do skupiny dnes na obed, a čuduj sa svete ani jedno jedlo by môj muž nejedol ako povedal takže už som preč zo zkupiny, nepomohlo mi to 🙄 tak varím 6 jedál do kola a to zdôrazňujem že polievka sa za jedlo neráta lebo muž nie je smädný ale hladny🙈

Strana
z3