icon

Hádka s priateľom

26. júl 2023

Ahojte, pochytili sme sa s priateľom na jednej veci. Mali sme ísť v ten deň do kina - už kúpené lístky. Nepáči sa mi, že keď sa “hádame” mi v chate nadáva ako ho už seriem, iritujem atď. Proste hádka o blbosti, ale správa sa ku mne podľa mna neuctivo. Aj hádať sa dá slušne. Jemu sa nedá napísať nič na jeho osobu, lebo ihneď vybuchne. Do toho kina ma pozval a potom napísal po hádke, že Teda už by sa somnou necítil dobre, ale že môže somnou ísť keď sa mu ospravedlním. Že čaká … No po jeho výbuchu mi to neprišlo také, že ešte ja sa mám ospravedlňovať. Keď tak jeden druhému. Každopádne išla som sama. Na druhý deň sa ani neozval, len večer napísal že Teda stále sa ešte hnevá na mňa … a zase výbuch ako ho len se**m. Ja som si ďalšie dni vypla chat a keďže on sa nevie ozvať inak, ani prísť, neboli sme v kontakte. Popravde chcela som mat kľud. Dnes mi zavolal, že či sa môžem stretnúť a že mi písal. Keď som prečítala chat boli tam veci, že či sa môžeme stretnúť, kedy sa môžeme stretnúť a porozprávať, rad by som Ťa videl proste 5x denne toto píše hoc to nečítam, namiesto jedného telefonátu, návštevy … Tak ale dnes som prišla na to stretnutie a viete čo mi povedal? Či sa teda mienim ospravedlniť, lebo on sa stále hnevá. A ak nie tak odchádza … A aj odišiel. Inak tuto manipuláciu robí často, proste zavolá ma iba preto, aby mi ublížil a ja si nechám. Ako vážne som tam išla s tým, že bude mat kyticu v ruke a udobrime sa. Ale toto bolo veľa. To sa mu vážne mám ospravedlniť aj keď to tak vôbec necítim, len preto aby on bol spokojný?

Strana
z2
katkati
27. júl 2023

Tebe takýto človek nie je protivný? Nezniesla by som ho pri sebe ani minútu.

danica2711
27. júl 2023

načo si s takým idiotom? Čo pozitívne ti to dáva?

gabika0825
27. júl 2023

Podľa komentov má 28 rokov, evidentne je ešte nevyzrely, možno ešte ani nemal vážny vzťah, alebo sa tak choval v tom predošlom, tak si mysli že mu to u teba prejde tiež. Manipulátor nevyzrety prvej triedy. Najhoršia kombinácia 😉 ja ale stále neviem naco čakáš a aký má význam ze sa tu pýtaš na názor keď sama si uvedomuješ ze je taký. Kopni ho do zadku a nerieš ho ďalej, iba mu nápis ze už nie je tvoj priatel a vybavené

autor
27. júl 2023

@gabika0825 on ešte nemal žiadny vzťah. Veľa vecí je absolútne neskúsený a nemá ani šajnu, ako to vo vzťahu funguje, že sú tam dvaja. O rešpekte, úcte, pochopení, pocitoch toho druhého nemá ani šajnu. Je strašne sebecký. A ani sa mu nedá nič povedať pretože obviní mňa že z neho robím k****a (to su jeho slova, ja sa tak nikdy na jeho adresu nevyjadrujem) Ale ako … len podla tohto spravania sa, no nieje k****t?? … pardon za výrazy.

maximiliana
27. júl 2023

Tiez mi to moj byvaly raz povedal, ze z neho robim kkta pred ludmi... tak som mu na to odpovedala, ze k tomu ma vobec nepotrebuje, lebo na to si staci aj sam 😂😂

mikadooo
27. júl 2023

"Ahoj láska. Keďže ťa seriem a iritujem, bolo by vhodnejšie sa nestretávať. Nebudem sa ti ospravedlňovať za to, že som aká som. To si musíš ty sám v sebe vyriešiť, či ma budeš akceptovať takú aká som, alebo nie. Ak nie, tak náš vzťah nemá zmysel, jednoducho nie sme kompatibilní a mali by sme sa rozísť a nie navzájom si ubližovať a vyžadovať nejaké podivné "ospravedlnenia" za povahu toho druhého. Mimochodom, aj ty si ma dobre nasral."

domkakvet
28. júl 2023

Vies si predstavit byt v takom vztahu cely zivot, myslim, ze nie, tak sa podla toho zatiad, lebo toto zmysel nema.

autor
28. júl 2023

chlapec sa mi už bol ospravedlniť, ale s tým že prepáč, že som takto chcel to ospravedlnenie, nemal som … ale nič viac nechcem, nechcem sa s Tebou ani udobriť ani Ťa nemôžem objať, hnevam sa na Teba stále. Proste, zase iba manipulácia, aby jemu sa uľavilo na Egu, že sa “ospravedlnil”.

mareka49
28. júl 2023

Prosím ta a ten chalan je "zlatom olepeny" alebo aký dôvod máš byť s takýmto egocentrickym debilom?
Och.
Ci je prenadherny, pre nekonečné bohatý alebo preúžasné sexuje?
Ser na neho.
Pripadne ti vyhovuje jeho spravanie k tebe typu - si handra.
Tak to ste sa potom nasli🥺
"

liv1
28. júl 2023

Moja odpoved na to co ti povedal, ze ak sa stale hneva a ma take problemy, mal by si ich riesit k psychologovi. Drzat voci niekomu inemu tak dlho hnev nie je zdrave. Ani normalne

matullienka
28. júl 2023

Dúfam, že si ňu ukázala kade má ísť keď takto prišiel

mnamko
26. nov 2023

Ak si nevhceš časom privodiť žalúdočné vredy,zo strachu čo bude po hádke, radšej utekaj

megika1
3. sep 2024

@katka2602 presne tak, veď to je manipulátor !!! .... choré fanty po našom, ani za svet by som s ním nezostala

3petka
3. sep 2024

Pozri ak sa dokážete pohádať cez sprosté písmenká, tak tento vzťah naozaj nemá budúcnosť.
Čo budete robiť ak budete spolu bývať? Budú lietať taniere.... choré

Strana
z2