Hľadajú sa otvorené dámy na diskrétny vzťah?
Čo vy na to dámy? Otvorene a úprimne.
Ideálne, ak sú partneri bez záväzkov.
@marseillefan a prečo si ju nešiel obliať ty, veď je z Košíc nie?
Jedna ženská hore dole
@demodun Preblesklo mi hlavou zobrať Huga a ísť kočku vyšibať (pri všetkej počestnosti), ale myslím, že už som na takéto srandičky pristarý...
@marseillefan ale hlavou ti nepreblesklo vyšibať tvoju obľúbenú bosorku čo? 😂
@tanyag odrezať si prst, vyskočiť z okna, vyšibať moju obľúbenú bosorku... nie, nič z toho mi nepreblesklo hlavou dnes 😂 Mám sa príliš rád na takéto aktivity 😂
@marseillefan 😂😂😂
@marseillefan Hugo ako dozor 🤔🤨
@marseillefan Všetci muži na to doplácajú...🫣
@tanyag viem o ňom síce len 5 minút,, ale vždy som vedel, že si s ním bola len preto, aby som žiarlil...
@marseillefan Veď máš aj na čo žiarliť 😁 nevieš o čo prichádzaš 😂
@martinami274 nemám problém komukoľvek odpovedať. Nechem nikomu vnucovať svoj názor a ani nikoho presviedčať o čom koľvek a ospravedlňovať svoj názor alebo presvedčenie. Dostal som nejakú spätnú väzbu a v podstate kopec ľudí, kopec názorov. Niekto útočí, niekto sa smeje, ja nikoho nesúdim a ani sa nikomu nevysmievam. Beriem každý názor a nepresviedčam o opaku.
Tak držím palce
Chce sex bez platenia,bez citového angažmá...len aby si neporušil vzťahy... proste je to ,,veselý" chlap rozvedený a potrebuje lacnú pracovnú silu. Nič viac 😜.
Autor: MK citam uz takmer 2 roky, dnes som si len kvoli Tebe zalozila ucet, hoc som mala nutkanie uz mnoho krat. Drzim Ti palce ze to riesis takto, ked som odisla od muza v 2010 syn mal len 8 rokov...psychologicka mi povedala ze ak si nebudem ista ze ten s kym sa chcem stretavat je ten pravy , aby som ho nepredstavovala synovy. Co sa tyka dcerky ides na to dobre. Nakoniec sa vsak ukazalo ze sme jeden pre druheho stvoreni a zoficialnili sme to, syn ho mal velmi rad,aj napriek recovej bariere si super rozumeli. Co si vsak naplanujeme nemusi vzdy vyjst, dotycny ma poziadal po troch rokoch o ruku, po 5 a pol mala byt svadba, avsak 5 dni pred svadbou zomrel, v den planovanj svadby som ho pochovala. od prirody a od mlada vobec mam silne vyvinute libido a milujem sex...uz po 8 mesiacoch som citila ze sebaukajanie nestaci, a preto som sa rozhodla hladat milenca, bez zaväzkov, bez emocii, len na sex....nevydalo. Nebola som schopna mat styk ....ale uz po dvoch rokoch sa dalo....vedela som vsak ze milujem stale ,,jeho,, a nic lepsie sa mi nemohlo stat.Nasla som, aj ked po dlhom triedeni cloveka co bol rovnako na tom ako ja, ostali sme priatelia. Obaja z nas mame uz ine vztahy, ale mne to dalo velmi vela. A nic si nerob z dam ktore sa citia ako matrace ak by si mali uzivat slobodne sex, to byvaju najcastejsiuíe tie ktore su za rodovu rovnost. Ako niektore vyssie uviedli ak su dvaja zreli ludia, rozumni tak sa to da....a z tej sodomi a gomori ktoru v takomto niecom ine vidia moze vzniknut najlepsi odrazovy mostik do buducna. Smelo do toho. Tak ako na luke su rozne kvety tak aj my zeny sme rozdielne... A este nieco. Nie kazdy si vie vybavit pod pojmom vztah milenecky bez zaväzkou, veceru ,kino, prechadzku,sex, dlhe rozhovory...slaba predstavivost, alebo co horsie plna dusa predsudkov.
@autor presne chápem, o čo ti ide z hľadiska "ochrany" dcéry. Už som párkrát uvažovala nad tým, že keby som bola bez chlapa, čo ďalej a presne kvôli deťom som dospela k rovnakému názoru ako ty...Mám 30+ (už skôr +++), deti malé, keby prišli z nejakého dôvodu o otca, bol by to pre ne dosť veľký stres aj bez toho, aby boli vystavené ešte riziku, že to znovu nevyjde a zase prídu o muža, ktorého si obľúbia alebo naopak, vznikali by trenice medzi nimi a novým chlapom. Zároveň som ešte pomerne mladá a schopná na to, aby som sa pochovala za živa, príroda je príroda a telesné teplo žiaden plast nenahradí, takže zrejme by som to riešila ako ty. Tiež nie som na nikoho finančne odkázaná, mám už svoje zázemie a štandardy, takže ďalší vzťah by som síce nehľadala, ale sex by mi chýbal. U seba ako ženy vidím však zádrhel a riziko v tom, že na to, aby to u mňa mohlo takto fungovať, musel by byť skvelý nielen sex,ale aby vôbec k nemu došlo, musel by ma ten chlap priťahovať a tam už sa obávam, že keby toto fungovalo, by som sa časom namotala, hoci akokoľvek racionálne by som nechcela a ani to nemala za potrebné. Neviem, či chápeš 😅 lebo buď by to bolo pre mňa o ničom a teda by sa mi to neoplatilo robiť alebo by to bolo dobré a potom neviem, či by som to emocionálne ustála. To len na margo toho, že si chcel počuť názor z 2 strany, takže ja na jednej strane ťa fakt chápem a chcela by som to riešiť v takej situácii rovnako,ale reálne neviem,či by som na to mala gule, lebo ak by mi padol súčasný vzťah, o iný oficiálny by som práve kvôli deťom nemala záujem. Vo všeobecnosti si myslím, že baby by nemali záujem kvôli tomu,lebo by chceli aj klasický vzťah, nielen sex, ak ešte deti nemajú a chcú, si pre ne neperspektívny, ak už deti majú, chcú pre ne otca alebo nezostať samé alebo aj aj 🤷♀️ ale podľa mňa nájdeš, len musíš poriadne hľadať, držím palce.
@zuzanazu85 ďakujem za názor. Rozvedený áno, asi aj celkom veselý a nie je to o lacnej pracovnej sile. Ale každý to vníma inak. Určite teda týmto záverom sa nejdem riadiť. A porušiť vzťahy a city? Neviem… aké? S “deťmi”? V mojom prípade s dcérou? To by nechel nikto.
Nie je podľa mňa choré dávať vlastné deti na prvé miesto. Je to úplne normálne a podvedome to robíme všetci.
Čokoľvek sa nám nepáči na tom druhom a je to potencionálny partner, po rozvode teda, tak je koniec. Prečo by som mala? Prečo by som mal? Nemyslím to vôbec v zlom. Všetci si vyberáme. A máme rôzne priority. A vždy to nejak začína a potom aj konči.
Majme trochu pochopenia a nadhľad. Nič viac a nič menej. Ďakujem za spätnú väzbu a počet reakcii.
áno, ideálne, ak sú obaja nezadaní. Určite si treba ujasniť pravidlá, uvedomiť si jedna aj druhá strana, že ide o milenecký vzťah a nemať žiadne očakávania. Pokiaľ to obom vyhovuje, nevidím v tom problém. Problém nastáva vtedy, ak sa porušia pravidla, ak sa do takého vzťahu vtiahnu city a jeden z tých dvoch má očakávania. Samozrejme, obaja musia byť citovo vyrovnaní, možno až emocionálne chladní...potom by to malo fungovať, aj dlhodobo.
Jasné, prečo nie.ak su obaja nezadani..
@thulieta ďakujem za názor.

@marseillefan Ondro je stratený prípad, nech som sa snažila akokoľvek pomôcť, vyšla som s toho najhoršia ja...tak som to ukončila 😉