icon

Hľadajú sa otvorené dámy na diskrétny vzťah?

31. mar 2024

Čo vy na to dámy? Otvorene a úprimne.
Ideálne, ak sú partneri bez záväzkov.

minenkak
1. apr 2024

Ufff len pozerám,to naozaj je pre niekoho takto ťažké uveriť,že niekto chce mať len sex a považovať to ako niečo proti prírode

andrea1809
1. apr 2024

@dadis Nie, ukrivdena si ty, ci skor urazena..Uplne zbytocne si prehnane agresivna a urazas.

dadis
1. apr 2024

@minenkak Preco si ty vo vztahu, ked to je proti prirode? Ved by si mohla mat kazdy den ineho milenca, keby si mala chut (ja mavam obcas chut), ved o nic nejde, len o prirodny sex 🤷‍♀️😅

minenkak
1. apr 2024

@andrea1809 inak ja tiež ziram ,v nemom úžase čo píše

dadis
1. apr 2024

@andrea1809 Ja? 😂🙈 V com prosim ta?

andrea1809
1. apr 2024

@dadis Clovek moze mat normalne vztahy, moze mat manzelstvo, rozvedie. Mozno sa na zaklade zivotnych skusenosti dostane do stavu, ked nechce vztah, ale uprednosti daco nezavazne. Ty si neho robis chlipne a uchylne hovado

minenkak
1. apr 2024

@dadis lebo som teraz vo vzťahu ,keď som nebola, mala som len sex a keď niekto nechce vzťah ako autor a chce sex tak chce sex,takýto druh vzťahu je fajn ,nič ťa nezáväzuje a ako tu bolo písané v jednom príspevku,ak je muž gentleman a žena dáma,je to naozaj veľmi príjemné a môže vzniknúť aj obohacujúce priateľstvo

dadis
1. apr 2024

@andrea1809 Ano moze, suhlasim, ale urcite nejde o "normalny" stav. Aj zeny sa casto uchylia k takemuto niecomu, nie vsak zo "zdravych" dovodov. Zdrave a normalne je mat sex s laskou, vo vztahu s milovanou osobou. Ostatne, co obhajujete ako normalne, skor hovori o istych situaciach v zivote, v ktorych sa takto clovek zachova, lebo zivot nie je ciernobiely. A nie, netvarim sa, ze sa take nedeje, alebo si ludia za to zasluzia lync. Len by som nerada bola, ak by sa taketo nieco v mojom zivote "normalizovalo".

minenkak
1. apr 2024

@dadis a prečo by človek mal mať sex každý deň s iným, keď ma dobrého sparing partnera na ten sex,ty máš prosím ťa akú predstavu o mileneckom vzťahu ,že sa človek ani nepozdravi tomu druhému ,žena len otrci bum bum a za pár minút je hotovo,tieto stretnutia môžu trvať aj hodiny,dni a môžu naozaj prebehnúť v priateľskej atmosfére, človek keď ma v hlave upratané a vie kde sú jeho hranice a vie aké sú hranice vo vzťahu

andrea1809
1. apr 2024

@minenkak Tiez som mala taky vztah. Bola som po narocom rozchode, potom dlho sama... Bolo to fajn a doteraz sme kamarati

dadis
1. apr 2024

@minenkak Ano, vidis, ty si take zazila, ja si neviem predstavit sa do cloveka, s ktorym sa citim dobre, sa nezamilovat. To nie je o hraniciach, tie si predsa nevies dat v tomto.

andrea1809
1. apr 2024

@dadis Zeny sa k tomu uchylia z uplne normalnych dovodov, chyba im sex a su dlho bez neho, citia, ze chcu nejake spojenie, ale nie vztah, pretoze sa v danej faze zivota na neho necitia...sklamanie napriklad. A teda vobec to neznamena, ze teraz musia mat kazdy den dakoho ineho ako pises. Niektore zeny vedia byt aj racionalne a nezamilovat sa, teda uvazuju viac hlavou. Nie kazda zena sa lahko blaznivo zamiluje. Najma tie starsie

minenkak
1. apr 2024

@dadis a nezabúdaj ,co je normálne pre teba nemusí byť pre iného a naopak a zaťahovať do tejto diskusie deti je dosť blbé,sexuálny život je vecou toho človeka a nikoho iného a ešte sa do toho starať takto, je len ukážka obmedzenosťi

andrea1809
1. apr 2024

@minenkak Presne tak, ja nechapem ake deti tu riesi

dadis
1. apr 2024

@andrea1809 Vidis, aj pre teba je normalne mat vztah, milovat a tiez je normalne smutit. Preco riskujes, ze vo vztahu s muzom, moze toto nastat (z tvojej ci jeho strany).

minenkak
1. apr 2024

@dadis ale čias si dať hranice vo všetkom a hlavne keď vieš čo chceš

dadis
1. apr 2024

@minenkak Moje hranice su v uplne niecom inom, nedovolila by som muzovi na mnasiagnut bez toho, aby som citila z jeho strany naklonost. Sme jednoducho ine.

dadis
1. apr 2024

@andrea1809 Vysvetlila som..

minenkak
1. apr 2024

@dadis ale aký risk,stretnú sa dvaja čo chcú rovnakú vec dohodnú sa pravidlách a je,však dvaja dospelí ľudia,v momente keď jeden začne niečo cítiť,sa to ukončí slušne a je

minenkak
1. apr 2024

@dadis asi si ešte nestretla slušného milenca alebo máš skreslený predstavu

marseillefan
1. apr 2024

Nehce sa mi veľmi do toho miešať, lebo dostanem veľkonočnú nakladačku... ale tak možno sú ženy, čo si nechcú na krk uviazať chlapa. Bývať spolu, alebo sťahovať sa kvôli nemu niekam, alebo mu prať ponožky, alebo po ňom každý deň upratovať, atď... no majú svoje potreby. Proste určite sú ženy, ktorým vyhovuje žiť si svoj život podľa seba a nikomu sa kvôli tomu neprispôsobovať.

dadis
1. apr 2024

@minenkak Ano, nemusis to x krat vysvetlovat, ja by som to slusne ukoncila este predtym 😅
@minenkak nastatie nestretla 😅😂

minenkak
1. apr 2024

@dadis tak potom máš smolu

dadis
1. apr 2024

@marseillefan Ano, sama som taka. Ale moj vztah urcite nie je nezavazny a diskretny 😀. Som bola nezadana, aj on, nemame voci nikomu zavazky a teda sa nebudeme pred nikym skryvat. Oficialne spolu randime, lubime sa, deti nas poznaju, rodiny, priatelia a byvat sa spolu zatial nechystame.

minenkak
1. apr 2024

@marseillefan presne,tak ako toto všetko chcú alebo nechcú muži je to aj u žien, tá romanticka predstava o sexe a MILOVANÍ ,je tak strašne zabednena v hlavách ľudí

andrea1809
1. apr 2024

@marseillefan Presne tak. Pokial nespadas do niekoho sablony su nazvana kurvou ci chlipnikom

dadis
1. apr 2024

@andrea1809 Ja som nic o kurvach a chlipnikoch nepisala, to je uz z tvojej strany dost domyslave 😅😂

autor
1. apr 2024

@andrea1809 sám by som to lepšie nepomenoval 😀

marseillefan
1. apr 2024

@dadis ako to teda je v tvojom vzťahu? Keď ste spolu, ale odseba zároveň?

minenkak
1. apr 2024

@dadis ale ty chceš mať vzťah, on nie