Hľadajú sa otvorené dámy na diskrétny vzťah?
Čo vy na to dámy? Otvorene a úprimne.
Ideálne, ak sú partneri bez záväzkov.
Som zvedavá čo povie,keď sa on zamiluje.Ano sú ženy či chcú presne čo ty,a je to ok, ale je ich málo.
@martinami274 tiez som si hovorila, že kde má záruku, že sa nezamiluje on.Ziadna žena nebude mužovi dlhodobo poskytovať sex a potom líhať sama večer do postele.To potom treba hľadať vydatú.V podstate si egoista chces sex, pozves na večeru, ale viac nie.Pripustas vôbec, že by bola obohatenim tvojej dcéry a mohlo by to fungovať?
Na sex zoznamkach máš takých žien stovky, keď ti nebude vadiť, že takto poslúžili aj iným.
Je to ako hľadať ihlu v kope sena. Ženy sa skoro vždy časom na 99% zaľúbia aj keď to možno na začiatku "podobného vzťahu" tiež neplánujú. Máme to v hlave úplne inak než muži. Píšem z vlastnej skúsenosti. Najprv mi to vyhovovalo ale potom som po večeroch doma sama "plakala" prečo nemôžeme byť normálne spolu. Bolo mi samej v posteli smutno. Už by som do toho nikdy nešla. Radšej som teraz sama /a bez sexu/ ako sa trápiť s niekým, s kým zažijem pár pekných príjemných chvíľ ale nikam to nepovedie
Za mňa je to v pohode ak vážne nemajú záväzky. Veď o Tom nikto nemusí vedieť 👍
jedna múdra psychologička raz povedala : Na milenecký vzťah vždy treba dámu a gentlemana...
Zmysel to dáva (môj názor)
a preco nechces vztah len sex?Co sa bojis vyssich vydavkov? Ja to nevhapem preco muz bez zabazkov hlada len nezabazny sex,Nie je vztah lepsi?
tak si hladaj starsiu zenu,ta sa mozno do teba nezamiluje ako
mladsia,bezdetna .Pri starsej to
mas vatsiu istotu ze nepojde o city ale len o sex.I ked to co hladas je viac nerealne ako realne,lebo zeny funguju inak ako muzi.
Takže ak som to správne pochopila, autor nechce vzťah aby si to nepokazil u dcéry🤔, ale sex mu chutí, tak hľadá v podstate živú gumennu Anču. Ak nechceš city, tak jedine smer spoločníčka alebo nymfomanka. Dočasne nájdeš aj u inej, ale trvalo takýto vzťah nenájdeš, lebo aj vydatá ked ma pomer, sa môže zaľúbiť (aj sa to deje) a časom ta zo života bude musieť odstrihnut. A zas si na začiatku ....
Pre autora: ak chceš sex, choď na pokec ázet bodka es ká, v sexzoznamke nájdeš dostatok príležitostí, a možno ťa to vyjde lacnejšie.
Ja som to nevyužil ani raz, to by bolo pod moju úroveň, ale keď som z času na čas mal nejakú milenku (2x v živote), tak lacné to nebolo, keďže som chcel, aby to malo nejakú úroveň. A jedna sa aj zaľúbila nakoniec... Takže nemáš čo riešiť.
@dadis Polozil otazku. Tieto reci o otcovi roka su trapne...
@andrea1809 Otazky mu boli zodpovedane, i tak sa citil "ukrivdeny".. tebe nepride chore, ze kvoli dcere chce nezavazny sexualny vztah 😅😂🤣 a pride mu cudne, ze zeny s nim nesuznia?
@dadis myslím, že toto už je cez…. Akože sorry. Sme dospelí ľudia a ja nikoho do ničoho nenútim. Takýto príspevok tu nemá miesto. Ja nikoho nenútim ani neurážam ani nič podobné! Snažím sa vychovávať svoju dcéru najlepšie ako viem. Nesúď ľudí, kým ich nepoznáš a nevieš čo je za tým. A takýto príspevok si si naozaj mohla odpustiť. Ďakujem za pochopenie.
Pochopenie? Ved vychovaj svoju dceru na to, aby bolav takkmto nezavaznom vztahu. Tebe sa to pozdava, aby sa niekto stitil toho, ze by sa tvoja dcera nahodou zamilovala alebo ziadala viac, nez len sex? Nechapes, ze tvoje poziadavky su proti prirode i ked ty to obhajujes ako prirodzenu potrebu? Nechcela som ta urazit, chcela som ti dat pohlad z druhej strany, cez pohlad na tvoju dceru, ktoru verim, ze milujes.
@dadis Položil som otázku a prečítal si zopár názorov. Ešte raz ťa chcem pekne poprosiť aby sme sa o mojej dcére, o deťoch, manželoch nebavili. To je celé. Je to dobrovoľná diskusia a otázka bola jasná.
Radsej dcere ukaz, ako si zeny vazis, respektujes a dokazes milovat. To jej da do zivota viac nez neprimerane oddany otec.
@dadis Boze, ty si trapna....Chces urcovat ludom dake pravidla, ako maju vychovavat svoje deti? Ty si kto? Hlada zenu s rovnakym zmyslanim ako on
Autor mňa tak ale úprimne zaujíma, že ako takýto typ vzťahu prebieha v hlave muža. Mam niekoho na sex, príde, urobí co ma, oblecie sa a domov? Žiadny iný kontakt, žiadne písanie, maximálne si dohodnúť ďalší termín sexu? Píšeš ze kľudne dovolenka, výlet....to vtedy keď nie si s dcérou? Dá sa toto všetko bez akýchkoľvek citov? Ci ako to chceš? pýtam sa teraz ako sonda do mužskej duše 🙂
@andrea1809 Ja nikomu neradim, ako ma vychovavat deti, len som mu chcela ukazat, ci by bol stastny, keby na jeho dceru mal niekto taketo poziadavky. Ty mas dceru? Ja mam. Ved pokojne si lahni s kymkolvek do postele sama, nikomu v nicom nebranim, pytal sa, odpovedam
@dadis Ano mam, ale nechyta ma hysteria ako teba. Ani nebudem moralizovat, je malo zien, co im taky "vztah" vyhovuje, ale urcite sa najdu. Napriklad take, co uz nechcu vztah, ale chyba im sex. Ak to obom stranam vyhovuje, aky s tym mas problem?
Mna zaujalo hlavne to slovo PRAVIDELNY 😂😂😂 cize aby prisun sexu bol pravidelny a zadarmenko.
@andrea1809 Ja sim hystericka a ty si co?
@mischy00 Vieš čo? Veľmi rád ti na to odpoviem v súkromnej správe, ak ťa to naozaj zaujíma. To prirovnanie sonda do mužskej duše sa mi páči. V tomto duchu som položil aj ja otázku. Sem už asi nejdem vypisovať nič, keďže som za najväčšieho chlípnika, tvorcu ľudstva, bezcitného chlapa, prehnane dobrého otca a vyvolávam hysterické reakcie. A tiež by som naozaj rád poznal ženské vnímanie bez akýchkoľvek negatívnych či pozitívnych emócii.
@dadis Ja som uplne kludna, neprehanam, nedramatizujem, nemoralizujem, vyjadrujem sa vecne
@andrea1809 Pisala som mu to iste, ze takych zien je malo, lebo sme biologicky inak nastavene. On sa stale citi ukrivdeny, ze zeny nie su naladene ako on. Sex potrebuje kazdy, aj ty aj ja. Nemoralizujem. Dala som iny pohlad a evidentne som nasla jeho trigger point..a evidentne aj tvoj

Sex potrebuje každý človek..
Ale - keď nechceš vzťah, tak máš vlastnú pravaćku alebo ľavačku. Môžeš si vybrať. 🙂 Nikoho nezraniš, nič nebudeš riskovať (choroby, tehotenstvo) a splníš si biologickú potrebu.