icon

Hľadajú sa otvorené dámy na diskrétny vzťah?

31. mar 2024

Čo vy na to dámy? Otvorene a úprimne.
Ideálne, ak sú partneri bez záväzkov.

andrea1809
1. apr 2024

@dadis Priamo si to sice tak nepomenovala, ale tak stacili prispevky

minenkak
1. apr 2024

@dadis myslím autora

stanislavicenka
1. apr 2024

@autor tak problem su tvoje naroky. Viem si to predstavit tiez s niekym zadanym. Aby sme si pripadne nerobili ziadne dalsie problemy, ci vycitky

autor
1. apr 2024

@stanislavicenka neviem si to predstaviť so zadanou ženou, keďže som bol podvedený a tie pocity.. toto ja ja teda nikomu robiť nebudem.

dadis
1. apr 2024

@marseillefan Tak, ako nam to vyhovuje. On ma deti v striedavej, su mladsie, ja mam deti u seba, su starsie. Neviem si predstavit nas zivot teraz lepit dokopy, travime spolu volny cas, sme oficialny par. Ved nemusime spolu byvat, aby sme sa mali radi. Niekde som citala, ze taketo vztahy maju kratsi polcas rozpadu, ak v nom nie je spolocne byvanie, deti a pod. To neriesim, nikam sa neponahlam, neviem ci budeme spolu do konca zivota, nic nesilim. Kym nemam obe deti dospele, som tu pre nich. On to vie, ze stahovat sa nebudem.

dadis
1. apr 2024

@andrea1809 Ocenim, ak nebudes moje vyroky interpretovat svojim pohladom

andrea1809
1. apr 2024

@dadis Citujem: Ci by sa autorovi pacilo, keby jeho dceru v buducnosti by "obstastnoval" takyto otec roka

Tvoj vyrok hovori za vsetko. Moj nazor je taky, ze je mensie zlo pre deti, ked sa ich napriklad rozvedeny otec stretava s niekym nezavazne a diskretne, ako ked do toho taha deti, veselo sa hraju na rodinku a nakoniec aj ten vztah stroskota a deti maju z toho len dalsiu frustraciu.

Uplne to chapem, ze je to pre ich dobro, ak sa na to v danej chvili neciti a ma na to svoje dovody. Zena vie byt roky bez sexu, muz nie. Nevidim dovod ho posielat rovno do bordelu, ako to robis ty

hugger
1. apr 2024

A prečo vlastne nechceš vzťah? To má pre teba takú malú hodnotu keď ťa niekto má rád?

andrea1809
1. apr 2024

@hugger Mozno ma na dovod, sklamany ci znechuteny. Ja skor nechapem ludi (najma zeny), co nevedia byt same, potrebuju chlapa za kazdu cenu a hrnu sa zo vztahu so vztahu, aby ostali napokon opat sklamane

dadis
1. apr 2024

@andrea1809 Ano, hovori o tom, ci by chcel, aby jeho dceru mal niekto diskretne na sex kvoli takemuto dovodu. Nic o kurvach a chlipnikoch tam nie je, ale iba o elementarnej ludskej slusnosti a davani ludom rovnaky respekt - ci k dcere, ci k partnerke.
Kde ho posielam do bordelu??? Ty si kompletna??

andrea1809
1. apr 2024

@dadis Myslim, ze to je o jej rozhodnuti.Ja nemienim svojim detom diktovat ake maju mat vztahy. Mozem s nimi suhlasit alebo nesuhlasit

dadis
1. apr 2024

@andrea1809 Zase prekrucas..ja nepisem nic o riadeni vztahov...

andrea1809
1. apr 2024

@dadis Ty nehovoris vlastne nic, len mudrujes a odsudzujes celu diskusiu. Dovody preco to tak chce, som vysvetlila. Ja ich napriklad chapem, ze ty nemas kapacitu ich pochopit, je druha vec. Pre mna lepsie nezavazny vztah, ktory nikomu neublizi ako hranie sa na rodinku s velkym rizikom dalsej traumy pre deti. Ved nie raz tu citam, ako sa dali 2 rozvedeni dokopy a potom riesili rozchod najma potom, ako isli na to moc rychlo. Ak sa na vztah neciti, je to v poriadku.

dadis
1. apr 2024

@andrea1809 To ti tak vadi, ze som sem dala svoj nazor? Je iny ako tvoj. To mas taky problem akceptovat, ze nie kazdy ma rovnaky pohlad ako ty? Ja vidim lasku ako najvacsiu devizu vztahov - ci partnersku, rodicovsku, surodenecku, priatelsku. A vztahy si udrzujem kvoli citom, ktore k ludom citim. Nikoho neodsudzujem, len nechapem, ako to moze mat niekto tak zistne.. to je cele.. za mna vsetko, idem si po svojom ❤️

andrea1809
1. apr 2024

@dadis Nie, vadi mi, akym sposom ho podavas. Si agresivna a utocna. Ja nemam problem akceptovat iny nazor.

ktochytavzite
1. apr 2024

autor ale to co hladas je alo ihla v kope sena.Malo zien je takych co hladaju len sex,povatsine chcu aj vztaj tie mladsie.Potom sancu este skor u tych 40r ktore uz su unavene zo vztahov,maju vatsie deti a taˇ skor budu hladat len sex.Lebo vatsina mladych si hlda bud niekoho na zalozenie rodiny,alwbonpotom krieru si hlada,iste su aj take ze len sex ale ty h tak vela nebude.Skus este pokec ale to tak zeny tiez odradza.

demodun
Autor odpoveď zmazal
mircalla
1. apr 2024

@demodun Ano, starsie zeny 40 plus, ktore maju jasne definovane, co chcu a nechcu, nemaju uz chut riesit a komplikovat si zivot, s tym suhlasim. A nenamotaju sa tak lahko ako mladsie. Mladsie chcu normalny vztah, rodiny, co je pochopitlelne

beckinka
1. apr 2024

po vsetkom co tu autor napisal, mi to pride ze je zraneny, unaveny zo vztahov, mozno nedobrovolne rozvedeny (zena ho podviedla, co tu aj pisal) a preto uz nechce nic podobne zazit a teda sa na zenu viazat. No neuvedomuje si ze moze takymto sposobom spravit nedobrovolne nestastnu dalsiu osobu. Ale mozno najde taku, ktora prave taketo nieco hlada.

hugger
1. apr 2024

Vidím že si inteligentný muž ktorý má svoje dieťa vysoko vo svojich prioritách. Skús sa na svoju požiadavku pozrieť práve cez túto prioritu.

1. Tak ako ti písala @dadis to aký život ako rodič žiješ má najväčší vplyv na to ako bude žiť tvoja dcéra. Nepíšeš koľko má rokov ale je pravdepodobné že si jej dôležitým vzorom. Chcel by si aby svoj život žila tak ako to máš v úmysle ty?

2. Chybu dať dieťa na prvé miesto robia mnohé páry a mnoho vzťahov na tom stroskotá. Na čom skončil ten vás? Dcéra bude návštevníkom v tvojom živote pomerne krátku dobu. Aký je tvoj plán ďalej? Nebojíš sa že premrháš roky aktívneho života vo vzťahu ktorý pravdepodobne nevytrvá a mal by si radšej budovať ďalší dlhodobý vzťah?

hugger
1. apr 2024

Svoju tému prezentuješ slušne a kultivovane. Nedaj sa odradiť a netráp sa tým že mnohé komentáre na teba pôsobia útočne. V skutočnosti ti chcú pomôcť aby si videl ako ženy túto tému vnímajú. Mužov ako ty MK potrebuje viac, aj v iných témach.

vikisisi
1. apr 2024

@beckinka presne aj ja si myslím, že je zranený a nechce prežiť opätovne skladanie a asi nechce ani dcérke predstaviť novú ženu, ktorá by sa mohla len na krátky čas stať súčasťou ich života. Ono je to ťažké pri pravidelnom mileneckom stretávaní sa nezalubit aj keď to majú obaja vyjasnené, tam buď to preklopia na vzťah alebo sa rozídu, s tým že jeden bude mať zlomené ❤️. Myslím, že sa nájdu ženy, hlavne také čo tiež sú osamelé mamičky, vedia že potrebujú sex ale už nechcú prať mať momentálne muža na krku a žijú pre seba a svoje deti.

beckinka
1. apr 2024

Ja by som autorovi odporucala psychologa najprv (v dobrom). Aby spracoval to cele, co sa mu stalo. Predsa len, rozvod je dost velka rana v zivote. Malokto sa berie s vedomim, ze sa o par rokov rozvedie. Myslim ze keby to cele spracoval, ma velku sancu si hladat nie milenku, ale zrelu zenu na zivot ktora vie co chce.

marseillefan
1. apr 2024

@hugger Hugo, aj ja si myslím, že by ste mali nechať jeho dcéru bokom... pamätám si, keď toto isté ženy robili mne a v žiadnom prípade to nebolo niečo, o čom by som sa chcel s kýmkovek baviť. Myslím, že najväčšia hodnota, ktorú svojej dcére môžem dať, je bezhraničná láska k nej. To je to, čo ona od otca potrebuje do života najviac.

hugger
1. apr 2024

Hľadáš ženu, vekovo podobnú, geograficky blízko, v podobnej životnej situácii a musí tam byť nejaká miera vzájomnej sympatie. Musí mať podobnú potrebu fyzickej intimity kedže predpokladám že hľadáš len jednu, pričom obaja nebudete mať iných partnerov.

Je možné že naozaj existuje žena ktorá by bola presnou odpoveďou ale je tiež možné že ich je tak málo ze ju jednoducho nenájdeš. Preto si myslím že to nie je dobrý plán.

Ono totiž keď sú dvaja ľudia vo vzťahu nastupuje značná miera schopnosti kompromisu (napr vo frekvencii sexu) ktorá by bez vzťahu nebola.

Prečítaj si v akom vzťahu existuje @dadis a porozmýšľaj či sa to až tak veľmi líši od toho čo hľadáš ty.

Táto tvoja téma je kópiou mojej témy ktorou som tu pred rokom začínal, len tá potreba bola iná. A rovnako ma väčšina presvedčila že toto nie je správna cesta. Kým si to uvedomíš trochu ti tu naložia ale to je OK, to zvládneš, veď si chlap.

hugger
1. apr 2024

@marseillefan

Rozumiem čo hovoríš, nikdy by som v diskusii nezneužil súkromné detaily ktoré autor zverejnil.

Ale treba si uvedomiť že sám autor uviedol to dieťa ako hlavný dôvod prečo nechce mať vzťah preto nemôžeme nebrať tento fakt do úvahy v odporúčaniach ktoré mu tu dávame.

marseillefan
1. apr 2024

@hugger Hugo, tu nejde o to, či autor priznal alebo nepriznal, že má dcéru.. tu ide o to, že cudzí ľudia ti tu otrieskavajú o hlavu niečo, o čom vedia prd makový.. a len preto, že rád šukáš ženy bez záväzkov, si zrazu monštrum,, ktoré ničí život svojej dcéry. Ako keby sa z nej kvôli tomu mala stať prostitútka, alebo čo... Preto som vtedy ukončil akúkoľvek komunikáciu v danej debate a zjavne to úplne rovnako cíti aj autor v tejto téme.

Nehovoriac o tom, že ty sa v tejto téme ani nemáš právo vyjadrovať, keďže si beznádejný romantik a nikdy by si nedokázal mať sex bez záväzkov 😂 😂 😂

martinami274
1. apr 2024

@marseillefan prečo ale toto rieši tu na modrom koniku? Nie sú iné stránky na hľadanie ženy? Tu poväčšine sú ženy čo chcú vzťah. Čo si vlastne čakal ako odpoveď? Potrebuješ náš súhlas na užívanie si v sexe? Myslím,že nie. Ak si myslíš,že tu nájdeš ženu či také chce ako ty v pohode, ale zároveň musíš rátať aj s negatívnymi reakciami. Osobne si myslím,že tu hľadáš ženu a to čo potrebuješ, myslíš si,že veď koľko je tu zúfalých žien a po toľkých sklamaniach sa uskromnia aj so sexom len. Prepáč, hovorím za seba..to radšej vykupim cely sex shop než by som mala mať sex bez citov. Ano,he možné že budem zvyšok života sama ,ale prežijem. Už sa neuskromnim s niečím menším.

martinami274
1. apr 2024

@marseillefan prepáč ,to malo byť pre autora otázky

minenkak
1. apr 2024

Inak ja keď budem mať homosexuálny vzťah len kôli sexu,bude aj moje dieťa takto zamerané?To že rodič trtka ako besný ,neznamená ,že bude aj dieťa a tak isto keď bude rodič zdržanlivý ,neznamená ,že dieťa nebude milovať sex s akým kolvek pohlavím