Hľadám ideálneho partnera. Sú moje očakávania príliš vysoké?
Ahojte, chcela by som vedieť názor žien, aj mužov možno.
Som žena 44r, vdova, bez detí, už ani neplánujem - zdravotné dôvody. Hľadám priateľa/kamaráta, nie nejako aktívne, som skôr otvorená príležitostiam. Nemusíme spolu nutne bývať, iba tráviť spolu čas, u mňa, u neho, na výlete, na dovolenke. Neuvažujem nad svadbou, nie som guľa na nohe pre muža. Rešpektujem jeho súkromie, jeho prácu, jeho rodinu, jeho hobby.
V skratke o mne, aby ste mali predstavu. VŠ, 173/67, bývajúca sama vo svojom byte, auto, práca na manažérskej pozícii. Z vlastných skúseností viem, že mi nefungujú vzťahy na diaľku a ani vzťahy s mužmi pracujúcim na zmeny. Nepotrebujem, aby muž nevyhnutne zarobil viac ako ja, len aby mal prácu, ideálne 8-17, mal voľné víkendy, už odrastenejšie deti, býval sám kľudne aj v malom 1i byte, bol vyšší odo mňa a bol aktívny vodič, ak aj nemá auto, len aby šoféroval.
No lepia sa na mňa pravé opaky. Chyba v matrixe 🙂
1. Operátor výroby z USS, čo robí na zmeny , má 3 malé deti, je mladší odo mňa, 165 cm a čuduje sa, že prečo nemám záujem a že aká som "panička."
2. Potom je tu chlap, vek 46, bývajúci s mamou, aktuálne nepracujúci - už 3r, VŠ nie, vodičák nie, peniaze našetrené 0, plány do budúcnosti 0, šanca že odíde od mamy je 0. Je vyšší a fešák so zmyslom pre humor. Ale nič ostatné nie je OK.
3. Chlap v mojom veku 44. VŠ, vedec, ťažký introvert. Nižší - oveľa, absolútne neatraktívny, bývajúci s otcom. Vodičák nemá, nepriťahuje ma vôbec, máme sa však o čom porozprávať.
4. Muž, 4, bývajúci s mamou, bez detí, nikdy nemal vážny vzťah. Nižší, výrazná nadváha. Bez VŠ, ale mobilný, polorozpadnuté auto, podniká, ale tak akurát mu to LTT vystačí na živobytie, odvody nemá zaplatené a veľké dlhy na SP.
Ja už naozaj neviem, to mám také prehnané očakávania?
To naozaj neexistuje taký neutrál, taký stred?
Ja už aktívne nehľadám nič, čo má prísť, to príde, ale toto? Z toho si máme vyberať?
Tvoje naroky su uplne v poriadku. Co si dosiahla ty sama, ocakavas od partnera, nic viac, nic menej. Je dolezite, aby ste sa zhodli v zivotnom style, nastaveni, cieloch.
Skor mam z muzov pocit, ze sa naucili mierit uplne mimo svojej ligy a potom byt urazeni, ked sa nestretnu so zaujmom. 46 rokov, nezamestnany, byva u mamy, ale chce spickovo zarabajucu pomaly modelku s autom a bytom. Fakt to vidim dost, problem nie je v tebe.
elitedate zoznamka je pre Bratislava a okolie. Partneri.sk je zadarmo a tam su vseobecne so SR. V BA su vyzsie platy, viacej moznosti najst si pracu a nejako sa uchytit. Ale zalezi aj na tom, kolko ten muz usetri. Lebo napriklad ak ma v BA v cistom 3000 EUR mesacne, z toho da 1000 EUR mesacne na deti - vyzivne, vylety, strava... 1500 EUR na byvanie, stravu, cestu, hypoteku... tak mu ostane 500 EUR. Na dedine zarobi 800 EUR v cistom, ale mozno ma fusky, chova si zverinec, ovozel, nizsie naklady na byvanie a zivotny styl a ostane mu 500 EUR mesacne tiez.
elitedate zoznamka je pre Bratislava a okolie. Partneri.sk je zadarmo a tam su vseobecne so SR. V BA su vyzsie platy, viacej moznosti najst si pracu a nejako sa uchytit. Ale zalezi aj na tom, kolko ten muz usetri. Lebo napriklad ak ma v BA v cistom 3000 EUR mesacne, z toho da 1000 EUR mesacne na deti - vyzivne, vylety, strava... 1500 EUR na byvanie, stravu, cestu, hypoteku... tak mu ostane 500 EUR. Na dedine zarobi 800 EUR v cistom, ale mozno ma fusky, chova si zverinec, ovozel, nizsie naklady na byvanie a zivotny styl a ostane mu 500 EUR mesacne tiez.
@greengirl no vidis a ja mam v KE 3,000 v cistom a som na poriadku 🙂. necakam, ze muz bude mat tolko ako ja. Ale neurazilo by ma, keby mal aj viac. Velmi by som chcela ku seba partnera, ku komu by som vzhliadala.
Tak ja v BA zarobim 1500 EUR v cistom a v tom mam aj stravne listky, cize spolu. Mam nasetrene peniaze a mam to v dlhopisoch, cize z toho mi idu este nejake peniaze extra. Plus mam dieta a zverinec, stoji to mrte penazi. Usetrim asi 800 EUR mesacne. Ale teraz davam extremne vela penazi na svoj vzhlad. Ako som si zacala hladat partnera, tak mam pocit, ze kazdy chce zdravu, krasne huste vlasy, krasna plet a hlavne aby sa s nou non-stop citil uzasne (Oxytocin hormon na najvysom leveli) ... Ja mam biednu kozu, dost problematicku a celkovo zdravie si davam dokopy. Cize momentalne usetrim 300 EUR mesacne. A to ani nie je vidiet. Zaplatila som si aj kurz, dost drahy na randenie. Ale neviem zatial konat podla toho, co tam radia. A momentalne mam pocit, ze muz po 50tke sa ku mne hodi ovela viacej ako do 50tky. Cize radsej chcem riskovat to, ze nebude dlho v zdravi zit, ale bude normalny a inteligentny. Lepsie kratsi kvalitny vztah, aky chcem, ako par rokov s niekym, kto ma bude stvat. Ale muzi 50+, ktori sa mne osobne pacia, nezda sa mi, ze by sa o mna nejako velmi uchadzali. Tiez nie kazdy vizera atraktivne po 50tke, ale par ich je.
Asi najvecsia rada, ako si dava sama sebe je, udrzat u muza Oxytocin hormon na najvysom leveli, tak, aby som konala prirodzene a nehrala sa na nic. Este dostat na rande takeho, ktory sa mi aj paci.
Tak ja v BA zarobim 1500 EUR v cistom a v tom mam aj stravne listky, cize spolu. Mam nasetrene peniaze a mam to v dlhopisoch, cize z toho mi idu este nejake peniaze extra. Plus mam dieta a zverinec, stoji to mrte penazi. Usetrim asi 800 EUR mesacne. Ale teraz davam extremne vela penazi na svoj vzhlad. Ako som si zacala hladat partnera, tak mam pocit, ze kazdy chce zdravu, krasne huste vlasy, krasna plet a hlavne aby sa s nou non-stop citil uzasne (Oxytocin hormon na najvysom leveli) ... Ja mam biednu kozu, dost problematicku a celkovo zdravie si davam dokopy. Cize momentalne usetrim 300 EUR mesacne. A to ani nie je vidiet. Zaplatila som si aj kurz, dost drahy na randenie. Ale neviem zatial konat podla toho, co tam radia. A momentalne mam pocit, ze muz po 50tke sa ku mne hodi ovela viacej ako do 50tky. Cize radsej chcem riskovat to, ze nebude dlho v zdravi zit, ale bude normalny a inteligentny. Lepsie kratsi kvalitny vztah, aky chcem, ako par rokov s niekym, kto ma bude stvat. Ale muzi 50+, ktori sa mne osobne pacia, nezda sa mi, ze by sa o mna nejako velmi uchadzali. Tiez nie kazdy vizera atraktivne po 50tke, ale par ich je.
Asi najvecsia rada, ako si dava sama sebe je, udrzat u muza Oxytocin hormon na najvysom leveli, tak, aby som konala prirodzene a nehrala sa na nic. Este dostat na rande takeho, ktory sa mi aj paci.
@greengirl ja nepotrebujem krasoňa. Úplne mi stačí, ak nebudem pri ňom vyzerať ako godzila ( že bude mať 170 cm a 65 kg aj s topánkami ). Aby nemal v hlave prázdno, ako som spomínala mal voľné víkendy a hlavne bol inteligentný, sčítaný, milujúci, vtipný, nesťažoval sa v kuse na život, na vládu, na zdravotníctvo, na nespravodlivosť a niečo preto urobil. A hlavne, aby bol ten typ, o ktorého sa môžem oprieť v každom smere, ako aj on mňa.
Uff, tak to su celkom vysoke naroky tiez. Take asi nemam ani ja 😉 Ja ma takyto narok 1. pritahuje ma fyzicky a ja jeho, proste nejaky druh vzajomnej pritazlivosti 2.aspon ciastocna astrologicka zhoda 3.vek od 46 do 55 rokov a dalej sa uvidi ako nam to spolu pojde. A som ochotna povolit z niecoho a to z toho dovodu, ze deti mu uz rodit nemozem, cize nieco ine mu poskytnut okrem sexu. Vo vztahu sa citim lepsie, ak som krajsia ako muz. A to proste koli mojej problematickej kozi. Vidim to vekovo od 48 veku muza.
Na zoznamkach su vacsinou stredoskolaci. Stredoskolaci su celkom priamy co sa tyka sexualnych poziadaviek a vacsinou komunikacia nema velmi vysoku inteligencnu uroven. Ale nasla som vynimky, lebo nie kazdy inteligentny clovek mohol ist na VS volakedy. Treba cloveka spoznat v realite. Ist na zoznamky a hladat aj dalej, ked nemas deti, mozes si to dovolit. V niecom proste treba povolit. Lebo taky muz, akeho popisujes, ze chces, nie je dlho slobodny. Napriklad som na zoznamke spoznala dvoch muzov, ktori maju deti, vztah im nevysiel, maju brutal dobre platenu a dobru pracu manazerov. Ale vtipni nie su ani nahodou a fyzicka pritazlivost... skorej ta intelektualna by tam bola. Plus lietat okolo ich casovych moznosti sa naucit. Lebo oni maju dobru pracu, venuju sa detom a ja by som mala byt tak, kto sa prisposobi viacej im, ako oni mne. Ak si vyberiem teda jednochsieho, bude asi skorej prisposobivy on mne. Ale aj tak je vsetko otazne. Lebo posledny zoznamkovy ma nechal po 2 tyzdnoch, ze sa uz so mnou neciti dobre... Takze asi tak.
Na zoznamkach su vacsinou stredoskolaci. Stredoskolaci su celkom priamy co sa tyka sexualnych poziadaviek a vacsinou komunikacia nema velmi vysoku inteligencnu uroven. Ale nasla som vynimky, lebo nie kazdy inteligentny clovek mohol ist na VS volakedy. Treba cloveka spoznat v realite. Ist na zoznamky a hladat aj dalej, ked nemas deti, mozes si to dovolit. V niecom proste treba povolit. Lebo taky muz, akeho popisujes, ze chces, nie je dlho slobodny. Napriklad som na zoznamke spoznala dvoch muzov, ktori maju deti, vztah im nevysiel, maju brutal dobre platenu a dobru pracu manazerov. Ale vtipni nie su ani nahodou a fyzicka pritazlivost... skorej ta intelektualna by tam bola. Plus lietat okolo ich casovych moznosti sa naucit. Lebo oni maju dobru pracu, venuju sa detom a ja by som mala byt tak, kto sa prisposobi viacej im, ako oni mne. Ak si vyberiem teda jednochsieho, bude asi skorej prisposobivy on mne. Ale aj tak je vsetko otazne. Lebo posledny zoznamkovy ma nechal po 2 tyzdnoch, ze sa uz so mnou neciti dobre... Takze asi tak.
@greengirl tie poziadavky, co som pisala v uvodnom prispevku nezmenim, uz jednoducho nie. To su moje skusenosti, nie aktualne rozmary. Ak sa uz stretnem s clovekom, vacsinou nemam problem, ze z jeho strany by nebola naklonnost a zaujem. Avsak z mojej strany je malokedy, stale nieco nefunguje a to som bola v minulosti schopna urobit vela ustupkov, uz sa ma kamoska pytala, ze kde som az schopna zajst so znizovanim mojich poziadaviek. Niekedy som tomu davala aj sancu - druhe, tretie stretnutie, ale ked to tam nebolo- ten click - tak som to ukoncila. Inak s mnohymi dobre vychadzame doteraz, sme taki vzdialeni priatelia, pomozeme si ked potrebujeme ako vieme. Ale nepotrebujem byt za kazdu cenu s niekym. Ked uz s niekym budem, chcem aby to bolo podla moznosti na dlho...
Cize k tym poziadavkam tvojim, lebo aktivne tiez riesim svoje poziadavky: aby mal prácu, ideálne 8-17, mal voľné víkendy, už odrastenejšie deti, býval sám kľudne aj v malom 1i byte, bol vyšší odo mňa a bol aktívny vodič, ak aj nemá auto, len aby šoféroval. Aby nemal v hlave prázdno, ako som spomínala mal voľné víkendy a hlavne bol inteligentný, sčítaný, milujúci, vtipný, nesťažoval sa v kuse na život, na vládu, na zdravotníctvo, na nespravodlivosť a niečo preto urobil. A hlavne, aby bol ten typ, o ktorého sa môžem oprieť v každom smere, ako aj on mňa. = TOTO je nereálne. Taký muž neexistuje, ktorý ti toto všetko splní. Ale 50% niečo z toho ti splní. Každý sa sťažuje, proste na niečo. A inteligentný muži pracujú sakra aj do 12hod v noci, ked majú uzávierky v práci a chodia na služobky. A nie každý má volné vikendy hned. Ak s ním nechceš bývať v jednej domácnosti a chodiť jeho mame cez víkendy, tak rátaj 3 víkendy mesačne maximálne. A čím inteligentnejší, tým menší humor, ale rozosmievať ho môžeš ty. Výškovo, vačšina na zoznamkách je vyžších. A staršie deti, to je 18 rokov? Lebo 55 ročný majú normálne ešte 10 ročné deti.
Ako priklad ti sem dam muza, ktoreho som spoznala na zoznamke, ale nesla som dalej, lebo by som sa mu nevedela prisposobit. Ale naozaj kvalitny muz: 48 rokov, 2 teenage deti, ktorym sa venuje, cize nema volne kazde vikendy, manazer na vyzsej urovni, sam 5 rokov, ready do vztahu, maximalne diplomaticke spravanie, velmi zlaty, financne zabezpeceny, auto ma a soferuje denne, dobra postava, 185cm vyska, IQ asi 3x vyzsie ako mam ja, pije prilezitostne, nefajci, s ex ma dobre vztahy, ziadne nadavanie na nu, sikovne inteligentne deti, ziadne zavislosti asi nema, pracovne konci proste aj neskoro, ked je treba, hovoril, ze to musi proste to riadenie mat pod kontrolou, rad cita, rozprava sa o vselicom, chodi behat, vtipny sa mi az tak nezdal, ale zlaty muz to je, do tvare sympaticky, ale miera atraktivnosti stred, dalsie deti nechce.

Inac ti, ktorych uvadzas v profile, prosim ta, to v realite si stretla? Na zoznamkach najdes ovela kvalitnejsich, tomu ver. Ja teda hladam takeho, akemu sa dokazem prisposobit a mam jedno moje tajne kriterium na vyber muza. Uz som sa zoznamila s vela muzmi na zoznamkach. Len zatial to nebolo vzajomne.
@greengirl tito chalani su ludia z mojho okolia, ale v zasade podobne typy som tam stretla, s malymi nuansami. Ten elitedate som skusala, aj som sa zaregistrovala, ale tym, ze som z vychodu, tak chlapov mi ukazuje 236 km vzdialenych a viac.