Som príliš náročná na výber partnera?
Vo svojich 32 rokoch som sa zaregistrovala na zoznamku. No a chlapi mi píšu, že som náročná. Tak ja neviem. Chcem, aby bol chlap vyšší ako ja, starší ako ja, mobilný, slobodný alebo rozvedený, aby žil sám a bol z môjho mesta. A ešte jedna vec, nepracoval na zmeny. Je mi jedno, či bude plešatý, alebo bude mať hnedé vlasy, či bude mať tehličky na bruchu alebo vôbec nie, kľudne nech jazdí na starej 3kovej octavke a pracuje 8čky niekde v sklade ( mala som partnera pracujúceho na zmeny a nefungovalo to) . Nech býva sám ( nie s ex, s mamou, rodinou) a je niekde z okolia, či už je to garsónka alebo prenajatý byt, ale je sám a samostatný. Toto sú v vstupné dáta, ostatné je na sympatiách a porozumení. Ale som náročná. Toto naozaj znamená, že žena je náročná?
troška som nepochopila tie zmeny. Na zmeny nepracujú len na ministerstvách napr.
@anonym_autor vies co, podla mna si najviac narocna hlavne v tom ze chces aby boli single 😃
troška som nepochopila tie zmeny. Na zmeny nepracujú len na ministerstvách napr.
@anonym_f93467 denná a nočná 12stky alebo ranná, poobedna, nočná 8čky
Že nech robí od pondelka do piatku jednu zmenu 7,5h resp. 8h
@anonym_f93467 denná a nočná 12stky alebo ranná, poobedna, nočná 8čky
Že nech robí od pondelka do piatku jednu zmenu 7,5h resp. 8h
@yellowunicorn ona skor mepochopila preco to vadi.
@yellowunicorn ona skor mepochopila preco to vadi.
@citronove_koliesko 🤷🏽♀️ tak povie nám hádam 😀 napr. ja potrebujem niekoho kto robí na zmeny a nie PO-PIA takže chápem
Problem je inde : kto skonci na zoznamke ? Myslim muzov.
Zase ked mas 1.85m, tak vyssich vela nebude. Pri 1.70m je tvoja poziadavka ok.
@anonym_autor ale zas uznavam, ak mas 196cm a byvas v dudinciach, ktore maju oficialne cca 1400 obyvatelov, tak to moze byt tazke splnit tvoje naroky 😃
@anonym_f93467 poslednych cca 20 rokov pracujem v sukromnych firmach a ani nahodou na zmeny. Takze ani zdaleka nemaju takuto pracovnu dobu len ministerstva.
Rozhoduje vysledok. Ak niekoho najdes s tymi kriteriami, tak su ok, ak prezijes vacsinu zivota sama a zostarnes sama, tak uz vies, ze ok neboli.
@citronove_koliesko 🤷🏽♀️ tak povie nám hádam 😀 napr. ja potrebujem niekoho kto robí na zmeny a nie PO-PIA takže chápem
@yellowunicorn neviem, čo mám povedať.
Prečo vám to nefungovalo keď pracoval na zmeny ?
@parvinka0001 cca 10r som pracovala denne / nocne a ak by som zila s niekym, kto pracuje cely zivot len pon-pia 8-16:30, tak neviem ci by mal pochopenie pre to, ze po nocnej nestaci spat do 9:00 alebo ze cez vikend nemam vzdy volno, pripadne ze nie som v noci doma a podobne. Plus tam vstupuje aj nieco take ako prehodeny biorytmus, tazsie planovanie spolocneho programu, podrazdenost kvoli nedostatku / nekvalitnemu spanku atd. Autorka vie, ze pre nu je toto problem a ferovo to komunikuje.
@parvinka0001 cca 10r som pracovala denne / nocne a ak by som zila s niekym, kto pracuje cely zivot len pon-pia 8-16:30, tak neviem ci by mal pochopenie pre to, ze po nocnej nestaci spat do 9:00 alebo ze cez vikend nemam vzdy volno, pripadne ze nie som v noci doma a podobne. Plus tam vstupuje aj nieco take ako prehodeny biorytmus, tazsie planovanie spolocneho programu, podrazdenost kvoli nedostatku / nekvalitnemu spanku atd. Autorka vie, ze pre nu je toto problem a ferovo to komunikuje.
@sissy27 presne tak, ďakujem za zrhnutie.
@anonym_autor to si muzi sami ohodnotili ze je to pre nich moc 🤣 aspon maju realny pohlad.
@yellowunicorn neviem, čo mám povedať.
@anonym_autor ???? Možno si pozri na koho tá odpoveď bola mierená 🤦🏽♀️
@anonym_autor ???? Možno si pozri na koho tá odpoveď bola mierená 🤦🏽♀️
@yellowunicorn ja neviem, nevidím komentár.
@sissy27 no ja som zo svojim skoro 20 rokov a stoho 17 rokov isto robí na smeny a teda nevidím vtom problém aj keď sme mali malé deti . Vedela som čo robiť aby sa muž vyspal . A skôr už by mi vadilo že obaja sme doma poobede spolu keďže ja pracujem ráno len . Občas mu aj závidím že má ráno kľud a ja nie 😁
@yellowunicorn ja neviem, nevidím komentár.
@anonym_autor 😂 no... Asi máme odpoveď prečo sa ti nedarí nájsť vzťah
Nejaký anonym napísal, že nechápe tie zmeny, ja som jej to napísala a na to sa citrónove koliesko ozvala, že ten anonym skôr nepochopil prečo by to malo vadiť a na to som napísala, že však hádam nám to ten anonym napíše teda ako to myslela ...
@anonym_autor 😂 no... Asi máme odpoveď prečo sa ti nedarí nájsť vzťah
Nejaký anonym napísal, že nechápe tie zmeny, ja som jej to napísala a na to sa citrónove koliesko ozvala, že ten anonym skôr nepochopil prečo by to malo vadiť a na to som napísala, že však hádam nám to ten anonym napíše teda ako to myslela ...
@yellowunicorn mám bloknuté citronove koleso a asi aj toho anonyma. Lebo to nevidim...
@yellowunicorn mám bloknuté citronove koleso a asi aj toho anonyma. Lebo to nevidim...
@anonym_autor 😀 to sa super diskutuje fakt. Topka nápad toto
No a teda kto ti to povedal, že sú to vysoké nároky?
@anonym_autor 😀 to sa super diskutuje fakt. Topka nápad toto
No a teda kto ti to povedal, že sú to vysoké nároky?
@yellowunicorn už traja muži - že som náročná a mám vysoké nároky. O základnej znalosti gramatiky ani nemusím písať. Ale to by som asi veľa chcela.
@anonym_f93467 Asi zijes v nejakej svojej bublinke, (nemyslim to vobec v zlom), ale bud si ista ze vacsina ludi na zmeny nepracuje 🙂. V takej BA su to zvacsa len gastro sluzby, hotelove sluzby, predavaci. Ja napr. nepoznam nikoho kto pracuje na zmeny
@yellowunicorn už traja muži - že som náročná a mám vysoké nároky. O základnej znalosti gramatiky ani nemusím písať. Ale to by som asi veľa chcela.
@anonym_autor napisali ti to, pretoze oni ich nesplnaju. Nemas vysoke naroky, naozaj nemas.
@anonym_autor napisali ti to, pretoze oni ich nesplnaju. Nemas vysoke naroky, naozaj nemas.
@liv1 šofér električky, čo žije doma s mamou napísal, že hľadám pána dokonalého. Tak ja už neviem :😂
Ber to tak, že sa vždy nájde žena s nižšími nárokmi. Veď poznáme to z diskusií na MK. Ale tak dopadnúť asi nechceš.
možno tá požiadavka na zmeny je dosť povedzme otázna - že to nefungovalo s jedným neznamená že nebude s druhým - a zbytočne sa oberáš možno o dobrého chlapa. nehovoriac o tom, že dnes robí na zmeny, o pol roka nemusí 😏

@anonym_autor tak fo mas celkom nizke naroky…