icon

Hľadám nádejnú partnerku/priateľku pre kamaráta

14. sep 2023

Ahojte baby ,viem ,možno blbá diskusia ,možno nie ,možno osud ? Hľadám partnerku môjmu blízkemu kamosovi,má 38 rokov ,bezdetný ,slobodný .Jeho problém nebol on sám ,skôr je to ten typ dobráka ,čo sa preplieta životom a má smolu na ženské ...okolie Nitry ,Hlohovca , Leopoldov no nebráni sa ani diaľke ,nevadia mu deti ,nezáleží mu na vzhľade.
Ak je tu taká napíš ,ozvem sa do Ip ,keďže ja sama chcem zatiaľ ostať v anonymite 😊🙏
Nikdy nieje na lásku neskoro 🌹

Strana
z2
tanyag
15. sep 2023

@toskanka Ja som s takým človekom žila 11 rokov 😉 každému sa snažil pomôcť ale necítila som sa na druhej koľaji, vlastne som aj bola rada, že je taký...až do chvíle, keď som zistila, že ženám "pomáha" aj trochu v inom smere 🤣

toskanka
15. sep 2023

@tanyag Tohto kamaráta je do vzťahu škoda, on patrí nám všetkým 😁. Vždy mal dominantnu partnerku, ale každá to s ním vzdala.

Počuj, a nemohla si mu ty tu neveru odpustiť? Nedalo sa? Lebo čo čítam, ty sa o ňom stále pekne vyjadrujes.

autor
15. sep 2023

@toskanka pravdaže chápem to ,každý z nás je iný a jedinečný,buď v dobrom alebo v zlom 😀

toskanka
15. sep 2023

@autor Ťažko nájsť človeka, ktorý nám dá všetko. Mňa napr. veľkí dobraci až tak nepriťahujú, ale na druhej strane potrebujem k sebe niekoho starostlivého a empatického, čo zas dominantnejsi muži moc neponúkajú 🤷

tanyag
15. sep 2023

@toskanka
Vyjadrujem sa o ňom pekne, pretože je to otec mojej dcéry a už nech sa stalo čokoľvek, vždy bude otcom. Zaujíma sa o dcéru, dal by jej aj posledné. Nikdy mi nerobil problémy aj keď je cudzinec, vždy so všetkým súhlasi, ako aj s výchovou, tak aj s inými vecami. Proste nie je dôvod na to, aby sa človek nesprával slušne a s úctou, rešpektom. Ja som mu tú neveru už dávno odpustila, ale neviem si s ním život predstaviť. Proste sa tá dôvera tak nalomila, že sa to jednoducho nedá a až teraz po skoro 4 rokoch, čo som odišla, som zistila, že mi vadí veľa vecí, ktoré som predtým samozrejme nevidela, alebo nechcela vidieť.

hugger
15. sep 2023

@tanyag tyka sa to tvojho zivotneho tak snad sa ta ta otazka nedotkne ale nie je ten tvoj ex prikladom toho ze aj dobri chlapci mozu mat uspech u zien?

hugger
15. sep 2023

@toskanka mas rada bad boys?

tanyag
15. sep 2023

@hugger Samozrejme, že môžu a myslím, že aj majú 😉 Z môjho bývalého vyžarovala taká charizma, že aj keď možno nebol dokonalý po fyzickej stránke, ale ženám sa dokonalý javil určite. Preto som s ním bola aj ja.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
15. sep 2023

@kittykat22 😀 ďakujem za názor ,pani veštica 😀

toskanka
15. sep 2023

@kittykat22 Či použiteľný alebo nepoužiteľný, slnko svieti pre všetkých rovnako 🙂. Preto si užime dnešný slnečný deň 🌞

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
15. sep 2023

@kittykat22 preboha 😀😀😀 prepáč ale v tejto diskusii si práve teraz ty premárnila pár minút času kde si mohla miesto tliachania do vzduchu urobiť pre seba skôr niečo prospešné a to je rolovat ďalej keď nemáš o nič záujem a len hovoriť o ľuďoch keď nemajú v určitom veku niekoho že je márny ..Pekný večer 👍🏻pani dokonalá .

marseillefan
15. sep 2023

@autorka: a ty partnera máš?

autor
15. sep 2023

@marseillefan mám už roky a som spokojná ;)

karamella0
15. sep 2023

@omg1992 tebe zo začiatku tiež každý radil, ako mohol… ale potom si zostal agresívny a ľudia zistili, že ty rady nechceš, chodíš len poplakať tu

marseillefan
15. sep 2023

a tento je lepší ako tvoj dlhoročný partner?

autor
16. sep 2023

@marseillefan môj manžel je premna jediný a jedinečný,starostlivý manžel a otec a neviem kam smerujú tvoje otázky ,no určite nebudem porovnávať muža s inými 😉

demodun
16. sep 2023

@hugger
@toskanka napísal si časom. Neviem teda už máme vypísať konkurz alebo ťa ešte necháme chvíľu oddychovať? 😉🤔

toskanka
16. sep 2023

@demodun Ja by som aj mala tip, kto by sa k nemu tu na fóre hodil 😁

tanyag
16. sep 2023

@toskanka tak ten tip by ma zaujímal 😀

toskanka
16. sep 2023

@tanyag Je to tajné 😁

tanyag
16. sep 2023

@toskanka haha 😀ja mám tiež jeden tip no ale v pohode, tajnosti by sa nemali prezrádzať 😀

demodun
16. sep 2023

@toskanka no asi tuším. 😁

hugger
16. sep 2023

@tanyag
@demodun
@toskanka

Zase sa tu daco deje poza moj chrbat 😁
Ale je to od vas naozaj fajn😊

tanyag
16. sep 2023