Hľadám priateľku, ktorá sa cíti sama
Ahojte. Mám dojem, že prechádzam akýmsi zlomovým obdobím v mojom živote a cítim sa sama. Mám kamarátky ale necítim z ich strany záujem ani pochopenie. Chcela by som si nájsť kamarátku na písanie s ktorou by sme si boli oporou, vypočuli sa, podporili, poradili, zavtipkovali a prebrali okrem problémov aj banality všedného života. Je jedno odkiaľ si. Je jedno koľko máš rokov. Ak chceš nechaj komentár ❤️
neodpudzujes tych ludi ty podvedome aktivne? Najprv skus zistit dovod preco nikto z tvojho okolia nechce s tebou travit dobrovolne svoj cas. Zeries ludom energiu? Mas im co ponuknut?
@martinmmartin Mal si urobit len jednu vec. Zanechat komentar, ak jej chces ponuknut to, co aktualne potrebuje. To, co nepotrebuje, je tvoj nazor.
@martinmmartin Mal si urobit len jednu vec. Zanechat komentar, ak jej chces ponuknut to, co aktualne potrebuje. To, co nepotrebuje, je tvoj nazor.
@andreja13 velakrat je chyba "vo vasom prijmaci" a kym sa nevyriesi tak sa nepohne
Viem, čo tým myslíš, a ver, že ťa chápem. Každý z nás si tým prejde. Ak chceš, kľudne napíš 🙂.
nie vzdy je problem v danom cloveku. jednoducho velakrat proste trva, kym si niekto najde tych spravnych ludi.
nie vzdy je problem v danom cloveku. jednoducho velakrat proste trva, kym si niekto najde tych spravnych ludi.
@alica_matejka niekedy ani nenájde🙂
@anonym_autor koľko máš rokov?
@andreja13 velakrat je chyba "vo vasom prijmaci" a kym sa nevyriesi tak sa nepohne
@martinmmartin ver či nie, poslednú dobu sa nad sebou zamýšľam a skôr prichádzam na to, že chcem niečo iné než som doteraz okolo seba mala. Aj keď určite je čo zlepšovať aj na sebe, len možno už s inými ľuďmi.
@alica_matejka niekedy ani nenájde🙂
@anonym_autor koľko máš rokov?
@anonym_406972 je to podstatné koľko mám? Budem mať 40
Ja mám 32, som z východu. Odkiaľ si? Je možnosť ísť porozprávať aj vonku? 🙂
@anonym_406972 je to podstatné koľko mám? Budem mať 40
@anonym_autor pre mňa je.Lebo s 23 r ženou bude človek riešiť iné témy ako s matkou, zrelsou ženou.A, keď mať kamošku tak z takej vzdialenosti nech môžeme občas spolu vybehnúť von.Prajem ti nech si takú nájdeš 🙂ak by si bola z Ba môžeme to skusit
neodpudzujes tych ludi ty podvedome aktivne? Najprv skus zistit dovod preco nikto z tvojho okolia nechce s tebou travit dobrovolne svoj cas. Zeries ludom energiu? Mas im co ponuknut?
@martinmmartin Ty si nezamestnaný? Lebo vidím ťa trolliť v prakticky každej téme a nerozumiem odkiaľ berieš čas. Máš aj iné hobby / prácu okrem bytia šašom na koňovi? :D
@anonym_autor pre mňa je.Lebo s 23 r ženou bude človek riešiť iné témy ako s matkou, zrelsou ženou.A, keď mať kamošku tak z takej vzdialenosti nech môžeme občas spolu vybehnúť von.Prajem ti nech si takú nájdeš 🙂ak by si bola z Ba môžeme to skusit
@anonym_406972 pre mňa vek nerozhoduje, rozumiem si s 18 ročnými aj 60. Záleží skôr od povahy. Nie som z Ba.
@anonym_406972 pre mňa vek nerozhoduje, rozumiem si s 18 ročnými aj 60. Záleží skôr od povahy. Nie som z Ba.
@anonym_autor ahoj, kludne mi napis co ta trapi ak chces 🙂
@martinmmartin Ty si nezamestnaný? Lebo vidím ťa trolliť v prakticky každej téme a nerozumiem odkiaľ berieš čas. Máš aj iné hobby / prácu okrem bytia šašom na koňovi? :D
@anonym_0d9674 ja som tu v 90% z práce😉
@anonym_0d9674 ja som tu v 90% z práce😉
@anonym_406972 To musíš byť fakt nenahraditeľný zamestnanec.