icon

Hľadám radu pre problém v manželstve

30. dec 2023

Ahojte, mám s manželom aktuálne jeden problém, cez ktorý sa nedokážem povzniesť,je to ešte veľmi čerstvé…on spravil chybu… Nechcem to sem takto “verejne” písať,aj keď príspevok uverejňujem anonymne,ale môžu sa v tom nájsť nejaké osoby ktore nás poznajú… je tu prosím niekto z vás taký, ktorý má triezvy úsudok a mohla by som sa niekomu vyrozprávať v správach a poradiť mi co ďalej ? Hľadám vyslovene niekoho nestranného s vzťahovymi skúsenosťami, niekoho starsieho, ja mám 31… ďakujem

bluka2
30. dec 2023

Nedáva mi to veľmi zmysel, možno ti chyba nejaká informácia

alickapusinka
30. dec 2023

Mohol stiahnuť fotku viac kusov a mohol jej dať urobiť s toho kalendár jej fotiek na celý rok klasický kalendár ja som dala tiež známej čo pre mňa niečo urobila tiež som si tak stiahla viac fotiek a dostala na Ježiška kalendár na dalši rok to sa tak dá urobiť. Možno jej chcel dať originál darček len jej. To teraz tak dávajú robiť. Jednu fotku čo si jej stiahol načo by mu bola to oni vedia urobiť tak že fotka je jedna a v rôznych podobách je to aj dosť drahé tak možno toto dal urobiť.

momoqui
30. dec 2023

Pride mi to strasne psycho - presne ako pisala niektora kocka, ze asi chyba nejaka cast informaci

Inak mne keby nejaky napadnik da moju foto z FB vytlacenu tak to urcite nebudem brat ako vdaku za moju odvedenu pracu ale ako nieco totalne divne

taga
30. dec 2023

@sissy27 presne to iste mi napadlo, zs je to strasne uchylne, nosit niekomu ako darcek doma vytlacenu dotku stiahnutu z fb, je to fakt zufaly pocin... a ze podakovanie..
Autorka, muzovi by som od srdca povedala svoje ale skor by som sa zamyslela, ci mam doma kompletny kus, lebo toto je na takej nizsej mentalnej urovni podla mna..
A myslim, ze bat sa nemusis, sestricka si akurar bude na neho davat dobry pozor, lebo kazdej normalnej by sa tymto akurat tak sprotivil

yoxinka
30. dec 2023

Ja byť tá sestrička, asi poviem nejakým kamošom, nech s týpkom spravia poriadok, lebo aby dospelý chlap tlačil stiahnutú fotku z FB na 3D tlačiarni ako darček, to úplne creepy 🤦‍♀️.

miadi
30. dec 2023

@yoxinka to Nebolo z 3D tlaciarne ale 3 fotky videla vytlacene. Ci 3x tu istu. 😆z tej 3D by to bolo zaujimavejsie tu este nema kazdy 😂ale Asi aj viac creepy .

scorpionflower1
30. dec 2023

Ak chces, napis mi spravu, napisala by som nieco, co sem nechcem.

autor
30. dec 2023

@miadi bolo to vytlačené na 3D tlačiarni

petronelag
30. dec 2023

Mne to pripadá tak, že on sa chcel pre sestričkou pochváliť, že vie robiť také fotky na 3D tlačiarni a aj, že sa mu páčila. Možno sa chcel aj pochváliť kamarátom alebo v práci.
To iste vyvolá v manželke nespokojnosť, že je v situácii, že má muža, ktorý ak by tá sestrička náhodou mala o neho záujem, tak on je schopný za ňou ísť, prípadne pokračovať s ňou v nejakom vzťahu. Možno sa o to aj pokúsi, ale sestričky vidia celé dni toľko pacientov, že možno on ju ani nezaujme.

kubkovamama
30. dec 2023

Zabila by som ho.Na druhej strane,zatiaľ to nie je dôvod na rozchod ak inak všetko funguje.Ale veľmi by ma to ranilo,asi rovnako ako to ty vnímaš.Mna ešte zarazilo,že písali si.Ona dala pacientovi číslo?Alebo cez FB ju našiel,že mu povedala celé meno?My máme na menovkach iba krstné mená,resp.od istého času menovky vôbec nenosime a keď chce pacient vedieť kto sa oňho stará,predstavujeme sa iba krstným menom a titul,či som sestra,vrchná,ošetrovateľka,sanitárka,lekárka,aby nás vedeli zaradiť.Na strane sestry tiež chyba,že mu dala kontakt.Manzel má koľko rokov?Že proste testosterón robí svoje(alebo jeho nedostatok) a chce si flirtovanim dokázať,že ešte celkom neskončil.Niekedy keď si chlapi v strednom veku uvedomia,že majú rodinu,ženu,niečo stále a konečné,nie aby sa tešili,že sú za vodou a spokojní,tak spanikária a začnú obháňať reálne alebo pokusmi čo to dá.Tešme sa,že to zostalo v platonickej rovine a sestrička dufaj nebude naňho reagovať a vypisovať mu iniciatívne pre zmenu ona.No a tiež verím,že jej to bol dať a to by ma tiež strašne nas...r...o,že na Vianoce lezie za cudzou ženštinou miesto aby sa venoval doma deckám a balil darčeky.

miadi
30. dec 2023

Aha tak este lepsie 😄Mozno sa len chce pochvalit tou tlaciarnou ale naco jej budu 3 take ci to on rozda ? Jednu da bratovi jednu jej jednu sebe ? Este jednu by sa dalo chapat nejak .. ze jej to da . Keby to aspon nebola jej foto tvare co v ukradol z jej socialnej siete. Keby to aspon bol jej pes ci macka ( stale by to bolo divne kedze su cudzi ludia a nie je to z fotky ktoru urobili spolu)

katkazuz
30. dec 2023

Vytlačil si ju pre seba, to ti len povedal akože, že je to pre ňu, však načo by jej bola vlastná fotka, ktorú si sama môže 100x vytlačiť.
Ale to už zachádzam do extrému a dúfam, že sa mýlim.
Blbá situácia, súcitim s tebou.

vilma7
30. dec 2023

Ahoj.
Tak je tomu už veľmi Veľ rokov, kedy som tiež pracovala na úrazovke.. Mesiac čo mesiac nám tam prešlo 100.vky chlapov s rôznymi zraneniami... A boli naozaj veľmi vďační za našu starostlivosť, zmysel pre humor, atď Sprijemnovali sme im tam krutú realitu na lôžku a formy vďaky boli rôzneho charakteru. Jeden ženatý pan nás pravidelne pozýval na obed, asi raz za tri mesiace, alebo niekto na kávu, drink... Nosili nám pozornosti aj na oddelenie... A nič sme si o nich zle nemysleli, ze by boli nejakí magori, chudáci, uchylaci atď.
Ja za tým vidím pekne gesto, len jedinú chybu čo tvoj manžel spravil, že ťa o tom neinformoval.
Mohol ti vopred povedať, čo má v pláne, ukázať foto a ísť jej to zaniesť.
Nič za tým nehľadaj. Vôbec nič, len jednu úprimnú vďaku.

jaskolka
30. dec 2023

Ja si neviem pomôcť, mne to príde také švihnute, až to je smiešne.. Keby jej dal nejaký fakt darček, povedzme hrnček, nejakú ozdobnu sviečku ci dačo také, tak si poviem hop chlape, toto akože čo znamená? A áno, naštvalo by ma to riadne, aj by si to zlizol.
Ale toto... Mne to celé pripadá, akoby mal o koliesko menej, chcel urobiť radosť a vymyslel takú blbosť. Autorka, trepni mu tu fotku o hlavu a kašli na to, proste "truhlik"

hugger
30. dec 2023

Nevera to nie je ale z toho ako to zatajuje mi vychádza ze sa zaľúbil. Nepodcenuj to sj ked je to jednostranne, aj tak to moze riadne zamávať vašim vzťahom.

Diskrétne porozpravaj so sestričkou aby si sa uistila ze nema sancu a nechaj to diskrétne odznieť. Scény a urážanie sa ti nepomôžu. Skor by si mala skúmať preco tak lahko podľahol.

autor
30. dec 2023

@hugger ja mu tvrdím to isté, že si myslím, že sa do nej zabuchol a on mi hovorí, že nie… že sa jej chcel čisto len takto odvďačiť a mne to vraj zatajil preto, lebo že by som vyvádzala keby mi povie pravdu 🙈 pár dní som sa s ním nebavila,potom už ani on so mnou, odvrkoval mi, som mu povedala, že nemá dôvod byt urazený on na mňa, že ja mám dôvod byt urazena na neho… extrémna hádka medzi nami vznikla, povedal mi, že je koniec nášho vzťahu, že sa predá byt a hotovo… toto sa stalo pár dní hodín dozadu predtým ako nám mala prísť návšteva…

autor
30. dec 2023

A stále aj to hovorí, že jej tu fotku nebol zaniesť, že si uvedomil, že by spravil blbosť… no ale neviem nemam to ako zistiť, ja jej vypisovať nejdem,určite sa neznizim na to..

autor
30. dec 2023

@miadi on to skusal viac krát tlačiť kvôli tomu,lebo ešte to nemá vyšpičkované, vraj tie fotky vyhodil, ale či to je pravda neviem 🤷‍♀️

dadis
30. dec 2023

To je vůl. Ach lutujem ta. Mas kam ist na nejaky cas? Taketo reci su velmi zavazne a ak ma pocit, ze ich moze len tak vypustat z ust, asi nie je s nim vsetko v poriadku. Si opravnene nahnevana za to, ze bol k tebe neuprimny a vypisuje inym zenam.

autor
30. dec 2023

@dadis no nikdy mi nič takéto nepovedal, to prvýkrát od kedy sme spolu takéto niečo dokázal povedať… on len tak slová do vetra nepúšťa

dadis
30. dec 2023

Nacisto zmagoreny. Asi potrebuje, aby ho realita prefackala. Co si mysli? Ze nejaka sestricka sa od stastia pocika, ked je nejaky magor prinesie 3D? Rovno zabudne, ze pan ma skoro 2 deti, a skoci mu do naruce a budu spolu v zdravi a chorobe? Hned by som mu povedala, nech sa teda pobali a ide. Ale nie az po predaji bytu, ale hned dnes vecer. Uff ako som sa rozculila. Ti chlapi niektori su fakt ako decka.

egonsk
30. dec 2023

3D tlaciaren tlaci trojrozmerne, cize hmatatelnu vec a nie teda fotku. Ak jej teda vytlacil bustu jej hlavy, bud este rada, ze jej nevytlacil svoju pychu v rozmere 1:1, to by potom uz fakt nezakecal...

sofia1979
Autor odpoveď zmazal
autor
30. dec 2023

@egonsk no tak to asi asi nepoznáš 3tlač, na tom sa dá normálne vytlačiť fotka, obrázok..

egonsk
30. dec 2023

jasne a este s komplet farbami, ze ? 🙂 ... 3D tlaciaren tlaci filamentom a vytvara nim 3D objekt, to znamena 3 rozmerny - vyska, hlbka, sirka.

katarinka89
30. dec 2023

Podľa mňa sa platonicky chudák zaľúbil

petronelag
30. dec 2023

Ja by som počkala, čo bude ďalej, či to bude nejako pokračovať.

autor
30. dec 2023

@egonsk áno ,ale dajú sa na tom normálne vytlačiť aj 3D fotky, skus si pozriet na google…

autor
30. dec 2023

@katarinka89 ja si tiež myslím, ale nechce si to priznať alebo mne to nechce priznať na rovinu

yoxinka
30. dec 2023

A asi sa za to aj hanbí a je mu to trápne … lebo asi si uvedomuje, že sa správa ako debil. Ale ťažko sa to priznáva, tak volí útok, smutné 😞.