Hľadám radu pre problém v manželstve
Ahojte, mám s manželom aktuálne jeden problém, cez ktorý sa nedokážem povzniesť,je to ešte veľmi čerstvé…on spravil chybu… Nechcem to sem takto “verejne” písať,aj keď príspevok uverejňujem anonymne,ale môžu sa v tom nájsť nejaké osoby ktore nás poznajú… je tu prosím niekto z vás taký, ktorý má triezvy úsudok a mohla by som sa niekomu vyrozprávať v správach a poradiť mi co ďalej ? Hľadám vyslovene niekoho nestranného s vzťahovymi skúsenosťami, niekoho starsieho, ja mám 31… ďakujem
@soldi úplne suhlasim! Keď čítam všetky tie komentáre, je mu ľúto tvojho muža, že sa tu prepiera ako najväčšie hovado a pritom to mohlo byt naozaj myslené inak… 🙈🤯 Jezisi je tu zmiešaný s hovnami za to, že sa chcel poďakovať. Mne nepríde absolútne ako “úchylák” a creepy. A ty si to vyhrotila do takých rozmerov že dovi
@juliacenc momentálne sa spolu normálne bavíme, komunikujeme, travime spolu čas, ale nebavili sme sa ešte o celej tej situácii a fyzický kontakt nie je žiadny,žiadne dotyky, nič, ani “teplé slová”
Da sa to este zachranit podla mna. Skrat mal kvalitny… uvidis co prinesie cas.
Čudne podakovanie sestričke 🤦♀️a teraz po čase ako sa správa? Ak ju nevyhľadáva,nevypisuje možno to bol fakt skrat🤷🏻♀️
@juliacenc ahoj, áno udobrili sme sa, potom sme sa ešte raz o tom znova bavili a povedal mi znova, že on to nemyslel tak ako to vyzeralo, tak som mu povedala, že predstav si, že si vymeníme pozície a ja ti toto spravím, čo by si spravil ? Nevedel mi odpovedať.. nevedel čo by robil keby to ja spravím a nevedel čo by si mal myslieť… ale každopádne tá dôvera je už dosť narušená… neviem ako to bude ďalej, ale nebavili sme sa vyše dvoch týždňov
@dada4 správa sa normálne ako aj pred týmto celým,vo vzťahu ako takom sa ako keby nič nezmenilo, nevyhľadáva ju ani jej nepíše… možno to myslel fakt úprimne bez bočných úmyslov, ale skutočnú pravdu sa nikdy nedozviem
Tak to je dobre. Ste rodina a to je zaklad. Bol to skrat treba na to co najskor zabudnut. Ale chapem ta, ze je dovera narusena. Drzim palce aby ste boli OK 👏

@yoxinka ja len píšem, že sa nečudujem že autorka reaguje ako reaguje. Pretože to čo urobil je nechutne a hnusne.