icon

Hľadanie partnera: Ako nájsť lásku bez zoznamiek?

31. aug 2024

Caute baby. Už som tu raz pisala, že si nemôžem nájsť partnera a ono to stále trvá… nie som smutná ani v depresii, mám rada svoju prácu, koníčky, športujem. Okolie nechápe, ako to, ze som sama. Nie som samotár, rada sa s ludmi bavím, ALE nechodim po diskotékach a baroch, zoznamky som zavrhla (po tom co som tam videla, tam nemienim strácať svoj čas)
Len tá láska… ☹️ cítim potrebu s niekym jedoducho zdieľať obyčajné, každodenné veci 🩷
Ani mi tu nepíšte, že keď sedím doma, tak čo čakam, aj tak ma nikto nenájde 😬

Strana
z2
kirara
31. aug 2024

S manželom sme sa zoznámili pred dvoma rokmi na tinderi 🙂. Tiež som tam postretala kadejakú zverinu ( a manžel tuším ešte horšie) ale zoznamky sú ako akékoľvek iné zoznámenie, buď to vyjde alebo nie. Mne napr vôbec nesadol potenciálny partner dohodený od kamarátky 😀. Ak niekoho chceš tak ho hľadaj, ak nie, tak nie 😉

mojemenonikto
31. aug 2024

Zoznamky sú strašné. Čudujem sa, že tam niekto reálne aj niekoho normálneho našiel 😁 Po baroch a diskotékach sa tiež pohybujú prevažne profesionálni "baliči", tam by som tiež asi dlhodobý vzťah nehľadal. Ak neprichádza do úvahy niekto z práce, tak ešte zostáva možno nejaká skupina ľudí s rovnakými záujmami - turistika, psíčkarenie. Možno ešte nejaké akcie pre singles, ktoré sa zvyknú v mestách organizovať, aj keď aj tam by mi to pripadalo také divné 🙃 Asi naozaj, keď to má prísť, tak to príde a pan úžasný sa zrazu objaví 😉

milos81
31. aug 2024

@princkrason neboj, doprajem ti

30katrusa40
31. aug 2024

Aj na nete si môžeš nájsť partnera. Ja som si tak našla môjho manžela ale je to už 16 rokov. Asi záleží vždy len od šťastia

bonton
1. sep 2024

Ono je to tak s nami ľudmi, keď nehľadáme len vzťah aby sme boli s niekým, ale chceme niečo vážne, tak potom ostaváme dlhodobo sami…

kaktusik007
1. sep 2024

no ja som sama cez 12 rokov, nejak som si uz zvykla.... mala som tendencie hladat na zoznamkach - aj som si nasla jedneho, fakt tvrda selekcia.. to bolo po cca 8 rokoch ako som ostala samotna a v jednom kole.... za kratku dobu som zistila, ze ide o nevyzreteho jedinca, akurat ze to velmi dobre maskoval... takze po 2 mesiacoch randenia som zisla z kratsej cesty a akoze tento exemplar bol dovodom, pre ktory som si povedala - dakujem, neprosim.

som v zenskom kolektive v praci, aj v skole ktoru studujem externe.. Teraz sa hlasim na jazykovku a tipujem opat ze tam asi chlap nebude. HOld, co narobim. Ostava sa venovat sa iba sebe a byt s tym spokojna.

Strana
z2