Hľadanie partnera: Ako nájsť lásku bez zoznamiek?
Caute baby. Už som tu raz pisala, že si nemôžem nájsť partnera a ono to stále trvá… nie som smutná ani v depresii, mám rada svoju prácu, koníčky, športujem. Okolie nechápe, ako to, ze som sama. Nie som samotár, rada sa s ludmi bavím, ALE nechodim po diskotékach a baroch, zoznamky som zavrhla (po tom co som tam videla, tam nemienim strácať svoj čas)
Len tá láska… ☹️ cítim potrebu s niekym jedoducho zdieľať obyčajné, každodenné veci 🩷
Ani mi tu nepíšte, že keď sedím doma, tak čo čakam, aj tak ma nikto nenájde 😬
Zoznamky sú strašné. Čudujem sa, že tam niekto reálne aj niekoho normálneho našiel 😁 Po baroch a diskotékach sa tiež pohybujú prevažne profesionálni "baliči", tam by som tiež asi dlhodobý vzťah nehľadal. Ak neprichádza do úvahy niekto z práce, tak ešte zostáva možno nejaká skupina ľudí s rovnakými záujmami - turistika, psíčkarenie. Možno ešte nejaké akcie pre singles, ktoré sa zvyknú v mestách organizovať, aj keď aj tam by mi to pripadalo také divné 🙃 Asi naozaj, keď to má prísť, tak to príde a pan úžasný sa zrazu objaví 😉
Aj na nete si môžeš nájsť partnera. Ja som si tak našla môjho manžela ale je to už 16 rokov. Asi záleží vždy len od šťastia
Ono je to tak s nami ľudmi, keď nehľadáme len vzťah aby sme boli s niekým, ale chceme niečo vážne, tak potom ostaváme dlhodobo sami…
no ja som sama cez 12 rokov, nejak som si uz zvykla.... mala som tendencie hladat na zoznamkach - aj som si nasla jedneho, fakt tvrda selekcia.. to bolo po cca 8 rokoch ako som ostala samotna a v jednom kole.... za kratku dobu som zistila, ze ide o nevyzreteho jedinca, akurat ze to velmi dobre maskoval... takze po 2 mesiacoch randenia som zisla z kratsej cesty a akoze tento exemplar bol dovodom, pre ktory som si povedala - dakujem, neprosim.
som v zenskom kolektive v praci, aj v skole ktoru studujem externe.. Teraz sa hlasim na jazykovku a tipujem opat ze tam asi chlap nebude. HOld, co narobim. Ostava sa venovat sa iba sebe a byt s tym spokojna.

S manželom sme sa zoznámili pred dvoma rokmi na tinderi 🙂. Tiež som tam postretala kadejakú zverinu ( a manžel tuším ešte horšie) ale zoznamky sú ako akékoľvek iné zoznámenie, buď to vyjde alebo nie. Mne napr vôbec nesadol potenciálny partner dohodený od kamarátky 😀. Ak niekoho chceš tak ho hľadaj, ak nie, tak nie 😉