Hlásim sa po víkendovom pobyte
Baby, hlasim sa po vikende :D To som ja, co ju trapilo, ze muz ,,chcel" zaplatit za ubytko, na ktore ma pozval.....takze dopadlo to nad moje ocakavania. Este predtym pobytom som mu len tak medzi recou spomenula, ze je to dost vysoka suma, ale ze budem rada, ak tam budeme spolu a uzijeme si to :D a este som mu povedala, ze mam rada, ked je muz pozorny, starostlivy a snazi sa davat do randenia maximum:D a na moje pocudovanie si peniaze odo mna vobec nevypytal. Ihned siel na recepciu vyplatit to a iba sa ma spytal, ze ci ho pockam v aute :D navyse pocas pobytu aj zaplatil vinko, plus na konci sme sa stavili na pumpe a sam od seba mi kupil kavu 🙂 takze mali ste pravdu tie, ktore hovorili ,ze je proste ten typ, ktory si veci neuvedomuje 🙂 a tie, co ste pisali, ze som stetka, tak vas sklamem dievcata :D ale sam po krasnej noci prisiel s otazkou, ci to zoficialnime ;) takze to skoncilo happyendom🙂 a je pravda, ze v tych zaciatkoch netreba hned zahodit nieco, co sa vam znepaci 🙂 treba dat tomu cas a az potom neskor si to vsetko pospajat 🙂
@beata_k Ten prispevok bol venovaný hlavne tym, co sa vyjadrovali k teme pred tyzdnom. Pytali sa, ze ked apolu randime uz dlhsi cas, ze ako to bolo z jeho strany, ci bol iniciativny v plateni. Na to som odpovedala, ze sme mali zatial take rande, ktore to nevedeli odhalit. A pozvanie na kavu a tieto mile malickosti su akoze vydrziavanie?:D ja sa nestacim divit, ake nizke poziadavky mate niektoré na muzov
@mell27 tu slo uplne o niecom inom. Pisala som tu prispevok pred tyzdnom, kde ma tu niektore castovali poznamkami, aka som stetka, lebo idem skoro po dvojmesacnej znamosti s muzom niekam na vikend. Pisali mi, ze ma chce len pretiahnut a ja som im len odkazala, ze nie, skoncilo to tak, ze sme vo vztahu a nie, nechcel ma len osukat
Tak 200€ mi ako malickost nepride. Tak ked ste teda uz oficialne par, tak dufam, ze ho na tu "kavicku" pozves aj ty 😉
@sheila121 ved ani mna nedokaze urazit taka, ako si ty. Ked ta to nezaujima, nevyjadruj sa;)
@beata_k ved ja si to extremne vazim, ze do toho vsetkeho dal tolko snahy 🙂 a tu nejde len o platenie. Ide aj o ine veci, co sa tyka správania, ktore mi ukazal🙂 ale to tu nemam potrebu pisat 🙂 jasne, ze pozvem. Uz mam vymyslene kino, lebo chce vidieť jeden novy film. Tak kupila som listky a urcite ho pozvem aj niekam sa najest 🙂
@sheila121 moja zlata, to, ze sa zena necha trosku rozmaznat chkapom neznamena, ze je neschopna. Ja som normalne pracujuca osoba, ktorá nesedi doma na riti a necaka, ze ju bude niekto zivit. Skoda, ze osoba tvojho veku sa este nenaucila, ze pri muzovi musis ukazat aj tu zranjtelnu a neznu stranku. Bohuzial, maloktory chlap oceni to, ze zena je chodiaca encyklopedia, uspesna, mila, dobra. Chlapi totizto rozmyslaju uplne inak, ako my zeny. A maloktory chlap, ktory je fakt uspesny, ma vedla seba taku istu partnerku. Vacsina tychto chlapov absolutne neriesi, ci ma.doma pravnicku s troma diplomami. Im staci zena, ktora po ich tuzi, ktora im venuje svoju pozornost.
Tak drzim prst, nech je ten pravy 🍀
@beata_k ďakujem krasne. Jasne, ze je to skoro, robit nejake zavery. Ale citim sa momentalne stastna, tak som sa chcela podelit aj s inymi zenami, ktore mozno tiez riesia podobne situacie. A hlavne som tym chcela povedat to, ze niektore veci sa zdaju zle, ale ked tomu das sancu, tak ta to moze velmi prijemne prekvapiť
Ojoj trochu ta musim poopravit. Drviva vacsina muzov chce inteligentnu, uspesnu, milu a dobru zenu.
Netusim, o com bola tema, ale teda, ked uz teraz toto vnimas ako happy end, tak teda gratulujem 🙂)
Autorka, niektore sme pochopili a tie ktore nie, tak tie neries, to je zbytocne..
Damy, preboha, konecne tu po case pribudne nieco pozitivne a nemusime tu citat o tom aki su muzi zli, arogantni, drzi, neschopni, lenivi… a vy sa dokazete dohadat aj pri tom :(
Ved jej doprajte trochu..
Mne by sa celkom pacilo citat tu pravidelne takto pozitivne fora
Aj sa teším a je pekné od teba, že si napísala pokračovanie. Niekedy ostávajú diskusie otvorené a myslím, že väčšinu z nás zaujíma ako to pokračovalo dalej.
A po všelijakých tragických a smutných príspevkoch,
je takýto optimistický koniec naozaj fajn.
Všetko dobré vám prajem a nech vám to vyjde 🙏
@sheila121 chválenkárske? A ty si dala čo za koment, že ona by chcela byť ako ty samostatná a nezávislá 😀 tiež ako dieťa v škôlke sa rozdrapuješ
však keď chlap niečo žene zaplatí, to neznamená hneď že ona si nevie na nič zarobiť a je od neho závislá 😝
To je také milé táto téma. Čítala som aj tú tvoju predošlú. Až som zacítila tie tvoje motýliky v bruchu a zaľúbenie. 🙂 Úprimne, trocha závidím. Ja som s mojím manželom 9 rokov a toto už vyprchalo. Teda takéto prvotné nadšenie, spoznávanie, dobýjanie, až prišla na mňa nostalgia. Už sa poznáme zhora, zdola, zľava, zprava, dosť nuda. 😀 Nech vám to vyjde. 🙂
@sheila121 prepac mi moju uprimnost, ale uz to prehanas a mam pocit, ze je za tym zavist.
@sheila121 Ale ona to nepísala z ničoho nič, minule tu bola téma, kde nevedela, čo si myslieť o chlapovi, ktorý iniciatívne vymyslel rande a vyzeralo to tak, že chce od nej polovicu sumy.. čo bolo zvláštne, nakoľko rande vymyslel a zorganizoval on ako prekvapenie pre ňu, a v takýchto prípadoch podľa etikety by mal platiť celú sumu ten, kto toho druhého pozval.. (keby rande vymyslela a pripravila ona, tak by sa takisto patrilo, aby to zacvakala ona).. tak sme jej radili, že je to zvláštne ale že nech mu dá šancu, že či naozaj chce všetko zozratavať na polovicu alebo nie… a teraz len autorka opísala, ako presne dopadla situácia.
@sheila121 ano predstav si aj takto sa da fungovat... Ale jasne ty si to nepochopila ked tebe dá chlap preplatiť asi aj čistú vodu v reštaurácii ty pani dokonalá samostatná
@barborachors presne… “aj vinko mi zaplatil”… sa musel rehotat
@sheila121 ja som ok, ale ty asi nie

Ešte ste to len "zoficiálnili" a už píšeš o happyende? 🤨