icon

Hlásim sa po víkendovom pobyte

25. júl 2023

Baby, hlasim sa po vikende :D To som ja, co ju trapilo, ze muz ,,chcel" zaplatit za ubytko, na ktore ma pozval.....takze dopadlo to nad moje ocakavania. Este predtym pobytom som mu len tak medzi recou spomenula, ze je to dost vysoka suma, ale ze budem rada, ak tam budeme spolu a uzijeme si to :D a este som mu povedala, ze mam rada, ked je muz pozorny, starostlivy a snazi sa davat do randenia maximum:D a na moje pocudovanie si peniaze odo mna vobec nevypytal. Ihned siel na recepciu vyplatit to a iba sa ma spytal, ze ci ho pockam v aute :D navyse pocas pobytu aj zaplatil vinko, plus na konci sme sa stavili na pumpe a sam od seba mi kupil kavu 🙂 takze mali ste pravdu tie, ktore hovorili ,ze je proste ten typ, ktory si veci neuvedomuje 🙂 a tie, co ste pisali, ze som stetka, tak vas sklamem dievcata :D ale sam po krasnej noci prisiel s otazkou, ci to zoficialnime ;) takze to skoncilo happyendom🙂 a je pravda, ze v tych zaciatkoch netreba hned zahodit nieco, co sa vam znepaci 🙂 treba dat tomu cas a az potom neskor si to vsetko pospajat 🙂

Strana
z3
sheila121
Odpoveď bola odstránená
sasitimi17
26. júl 2023

@sheila121 ja som reagovala na to čo si mi odpísala

mandzula
26. júl 2023

@autor som rada, ze to dobre dopadlo, drzim ti palce, nech to dalej pokracuje podla tvojich predstav.🙂

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
sheila121
Odpoveď bola odstránená
barborachors
26. júl 2023

@kubkovamama presne tak! Uplne zdielam. V tejto krajine bude pan tvorstva proste vždy viac znamenat, zial je to tak. 👍
All: Priala by som si, aby sa niektoré diskutujuce zbavili konečne tej chimery, ze za to, ze očakávam, ze na prvom rande muz zaplati utratu, tak som automaticky zlatokopka. Tieto myty a legendy by uz konecne mali ostat v zabudnuti, roku pana 2005.

A mimochodom, aj keby raz bola zena v nasom malom bananistane platovo rovnopravna muzovi, tak aj vtedy bude minat viac penazi na kozmetiku, oblecenie, topanky, lekarov, tampony a vlozky ci nejake vylepsenia atd, ako muz. Lebo sme zeny a proste "stojime" viac. A tak to bolo, je a bude. Amen.

la_dolce_vita
26. júl 2023

@barborachors absolútny súhlas. Zdieľam rovnaký názor a rada sa nechám rozmaznávať partnerom, hoci som celý život zamestnaná žena, s 2 deťmi na vysokej, ktorá si po rozvode musela sama zabezpečiť bývanie na hypo a nikdy mi nikto nič nedal.. Mám kamošku, slobodná 40tnička a žiadny poriadny partner za celý živoť, len samí kámoši, ktori ju využívajú, pretože sa k nim správa ako kámoška a nie dáma.

kristiii
26. júl 2023

@sara288 ale no...vôbec to nevyzeralo, že chce od nej polovicu sumy, len ona to tak blbo podala, že niektorým, ktoré nevedia čítať s porozumením, si to tak domysleli. Chalana by ani nenapadlo pýtať od nej peniaze, len ona sa úplne zbytočne núkala platiť, aj keď platiť nechcela. Presne ako som jej písala vtedy, tak aj bolo. Ja beriem, že je z toho celá happy, ale úprimne, ten štýl, akým to prezentuje a ako podala aj ten prvý príspevok, v ktorom toho zrazu super chlapa bezdôvodne pekne ohovorila, dokonca mala vraj v pláne to rande zrušiť, napríklad mne tiež nie je dvakrát sympatický. A pritom áno, tiež som názoru, že hlavne prvé rande by mal zatiahnuť chlap.

sara288
26. júl 2023

@kristiii “Ale, ked som sa ho spytala, ze kolko som dlzna :D tak mi normalne povedal, ze kolko to bude stat:D takze si mam zaplatit vlastne sama to ubytko.”… toto je doslovná citácia z pôvodného príspevku autorky. My sme nepočuli/nevideli ich konverzáciu čo tam presne zaznelo a čo z toho vyplýva, to mala zhodnotiť autorka a ona doslova napísala, že si teda má zaplatiť tú sumu. Takže nemusíš ma urážať, že neviem čítať s porozumením.

kristiii
27. júl 2023

@sara288 ona to v tej diskusii potom popísala podrobnejšie ako tá komunikácia prebehla a faktom je, že on od nej nikdy žiadne peniaze nepýtal, len ona sa do toho sama zamotala svojou zbytočnou poznámkou. A ja som ťa neurazila, napísala som niektorým, ktoré nevedia čítať s porozumením a spolu s autorkou z chalana spravili v tej prvej diskusii hneď žgrloša.

Strana
z3