Hluční susedia pri sexe
Ahojte, chcela by som vedieť vaše názory a poradiť čo stým. Mám susedov ktorí sú pri sexe veľmi ale že veľmi hluční . Hlavne suseda. Bývajú tu samozrejme aj deti a je to vrcholne nepríjemné a neslušné. Čo s tým ? Už som dosť rozhodnutá zavolať mestských policajtov.
@sara07 mám o deťoch sajnu neboj a na rodičovské som prestala chodiť v asi piatej triede, koli premotivovanym rodičom
@minenkaa tak presne týmto premotivovanýcm rodičom ja nechcem vysvetlovat prečo som dovolila dietatu počuvat vrieskajucu susedu a prečo som mu povedala čo sa deje a čo je to žensky orgazmus, ako už som to vysvetlovala chalanom 2x ale podstatne starším nie 8 , ano , to ako stačí čo vie
@gribka1 ak by k nám niekto prišiel,že sme hluční pri sexe ,sa ospravedlním a zariadim sa aby ma nebolo počuť
Ako čo je na tom nepredstaviteľne
@minenkaa Hanba by ťa nefackovala? Treba vedieť odhadnúť zvukové posteľové divadlo a nie čakať, že niekto pôjde klopať na dvere, tiež by im to bolo veľmi pravdepodobne trápne.
@sara07 prepac nevadilo by mi to ,ja nerobím nič zle a ,že niekto je prudérny ,nie je moj problém
Kde píšem,že mám problém s deťmi ,ale áno deti vedia vrestat hodiny a sex trvá koľko ,hodinku-dve
Však sa pozrite, akú má minenka profilovku,ona hádam aj behá holatá,nielen celé dni vrieska,lutujem jej susedov hoci si myslí že je cool
@minenkaa Hanba by ťa nefackovala? Treba vedieť odhadnúť zvukové posteľové divadlo a nie čakať, že niekto pôjde klopať na dvere, tiež by im to bolo veľmi pravdepodobne trápne.
@gribka1 nie nahanbila by som sa ,neviem prečo
Podľa mňa je vacsianhanba keď sa ľudia doma dni a tyzdne hádajú a kričia alebo keď sa opijaju a robia bordel
U nás bol eskort (tuším tak sa to volá) a to bývame v centre mesta v drahej bytovke. Polícia neriešila sex dvoch ľudí v uzavretom byte. Nie je dôvod podľa nich. Vyriešil to až majiteľ bytu keď byt predal po sťažnostiach.
Takže pochybujem že tu niečo polícia vyrieši. Pohoršenie to nie je ani ohrozenie mravnej výchovy a podobné §. Nie raz sme to riešili s políciou.
@gribka1 nie nahanbila by som sa ,neviem prečo
Podľa mňa je vacsianhanba keď sa ľudia doma dni a tyzdne hádajú a kričia alebo keď sa opijaju a robia bordel
@minenkaa Je to predsa úplne iná situácia. Sex je úplne v poriadku, koľko kto chce, ako chce, ale snáď sa to dá aj bez sprievodného divadla pre susedov. Načo to je dobré.
Toto je naozaj dosť hakliva téma, ale dodali ste mi odvahu, je dobre vedieť ,že toto neprežívam iba ja, aj keď by k takymto orgiam malo dochadzat iba za dverami dotyčných
Však sa pozrite, akú má minenka profilovku,ona hádam aj behá holatá,nielen celé dni vrieska,lutujem jej susedov hoci si myslí že je cool
@anonym_e99270 a akú mám profilovku?Co je na nej a ako cele dni vrieskam
Raz sme mali pustenú nahlas hudbu prišiel sused poprosil aby sme dali tichšie a odvtedy si dávam na to pozor
Písala som,že mne to nevadí
@minenkaa Pozri, ak už ti niekto zaklope na dvere, tak už pri každom stretnutí to bude tak nejak v myslí oboch pripomenuté, že sa niečo také riešilo. Trápne to je, aj keď tebe nie, pochopila som.
@gribka1 nie nie je to trápne,veď sex ma každý
Prečo sa to tak ťažko riesi tento sex a v bytovke fakt netuším,keď tam býva kopec ľudí a niekde počuť aj ako človek prdi
@gribka1 nie nie je to trápne,veď sex ma každý
Prečo sa to tak ťažko riesi tento sex a v bytovke fakt netuším,keď tam býva kopec ľudí a niekde počuť aj ako človek prdi
@minenkaa Ja som to v živote nepočula, takže neviem, možno si to predstavujem inak, ale tak ako tebe to nevadí, niekomu áno. Ja by som to nechcela počuť, lebo by som sa vždy smiala keby som susedov videla. Nepohoršujem sa, ale trapas to podľa mňa je😂. Ak by boli pri tom deti, to už by som riešila podľa aktuálnej situácie a nálady.
@majus2323 Ale aspoň upozorniť by ich mala ,nie? Možno by to zobrali vážnejšie,keď nezabral prvý odkaz?Chvíľu bolo ticho, možno náhoda, a predvcerom o pol desiatej večer zase. A dcéra počúvala 🙆
@zlotka ja vás chápem že je to nepríjemné hlavne keď to počujú deti ... Ale ak sa nespamätajú po vašom upozornení tak polícia ich nevystraší...úprimne keby mne klope suseda že som hlučná atď tak ja sa prepadnem od hanby...ale kto nemá hanbu nemá ani súdnosť...
Aj ja to musím riešiť, len najhoršieje že ostatní susedia hrajú mŕtveho chrobáka. Alebo čakajú jeden na druhého, že kto to začne riešiť.
@minenkaa Ja som to v živote nepočula, takže neviem, možno si to predstavujem inak, ale tak ako tebe to nevadí, niekomu áno. Ja by som to nechcela počuť, lebo by som sa vždy smiala keby som susedov videla. Nepohoršujem sa, ale trapas to podľa mňa je😂. Ak by boli pri tom deti, to už by som riešila podľa aktuálnej situácie a nálady.
@gribka1 veď píšem,že treba ist zazvoniť,keď sa niekto ako dospela osoba hanbí ,tak potom nech trpí ,keď jej to vadí
@gribka1 😀😀😀tak treba prestať byt ohľaduplný a prerušiť sex,inak dá sa ti riesit aj na druhý deň aj i dva dni
@minenkaa Neviem si to vážne predstaviť. Dobrý deň, viete, že vás počujú všetci susedia pri akte? Mohli by ste sa stíšiť? A oni: no viete, ak nebudem jačať, nedokážem mať orgazmus. Prepáčte, neviem to jednoducho ovládať. No a hotovo, nič nevyriešené, tak? 😂😂
@minenkaa Neviem si to vážne predstaviť. Dobrý deň, viete, že vás počujú všetci susedia pri akte? Mohli by ste sa stíšiť? A oni: no viete, ak nebudem jačať, nedokážem mať orgazmus. Prepáčte, neviem to jednoducho ovládať. No a hotovo, nič nevyriešené, tak? 😂😂
@gribka1 dibry deň ,môžte prosim menej kričať pri sexe a ak bude odpoved nie ,tak jej oznámim ,že pri každom sexe pridem zas a znova
@gribka1 a ako by si to vyriešila ty
@gribka1 no ja viem , ja som si toto odkecala 😂
a najviac som sa bavila ako jej manžel cuval do kuchyne a nechal mi ju tam napospas 😂 ako na tom sa bavím seriozne doteraz na tom vyraze a cuvani do kuchyne
a ano vždy ked ho stretnem mi to preletí hlavou 😂😂
inak môj dohovor tak mesiac vydržal 😂 a suseda sa tvari ako keby mala zarazené prdy vždy
@gribka1 no ja viem , ja som si toto odkecala 😂
a najviac som sa bavila ako jej manžel cuval do kuchyne a nechal mi ju tam napospas 😂 ako na tom sa bavím seriozne doteraz na tom vyraze a cuvani do kuchyne
a ano vždy ked ho stretnem mi to preletí hlavou 😂😂
inak môj dohovor tak mesiac vydržal 😂 a suseda sa tvari ako keby mala zarazené prdy vždy
@sara07 😂😂 no ako ináč to mohlo dopadnúť, trápne to je.

@minenkaa Už vidím ako po zaklopaní na tvoje dvere, vystúpiš z vozidla a normálne otvoríš dvere a pokecáš so susedmi, ospravedlníš svoje jačanie a v pohode pokračuješ😂. Ale no.
@gribka1 ak by k nám niekto prišiel,že sme hluční pri sexe ,sa ospravedlním a zariadim sa aby ma nebolo počuť
Ako čo je na tom nepredstaviteľne