Ide mu len o sex?
Ahojte, bola som v piatok s kamarátom a kamarátkou na vínku po dlhšej dobe, a tak sme sa dostali k tejto téme lenže sa nam dosť rozchadzaju názory. Pre začiatok mám 24, od júna do októbra bol moj kolega pn tak ho prišiel zastúpiť jeden muž, ktory ma 27, my sme sa zbežne poznali, ale nič extra. No ide o to, že už od prvého dňa za mnou dosť behal, flirtoval so mnou, rozosmieval ma a ja som mu to samozrejme vracala nakoľko sa mi veľmi páči. No po mesiaci keď sme si už aj písali a on sa stále nevykoktal s tým ísť na kávu, a len vravel ako nemá čas, ale niekedy určite uričite pôjdeme, som prestala strácať záujem. Kolegyňa mi povedala že ona ho pozná keďže je jeho susedka, nooo a že ma proste rad ženy a mal ich viac, ale vraj jej o mne vravel aká som iná, zlatá, pekná a chcel by uz rodinu a pozerá byty na predaj. Mne to už bolo nejak jedno lebo si vravím 27 ročný muž, ktorý by to so mnou myslel vážne si určite nájde deň voľna a chcel by to posúvať ďalej, v októbri odišiel, a odvtedy nulový kontakt až teraz zas od februára mi v pravidelných internvalovch píše či by som nemala chut ísť na vinko alebo na prechádzku, kino… Ja mu priznám sa odpisujem, neviem síce prečo asi mi to hladká ego 😄, ale teda záujem nemám pretože ja si myslím že chce so mnou len sex a štve ho to keďže to ešte nedosiahol ak mu iné dali hneď, no ale kamarat prišiel s teóriou, že sa do mna zaľúbil, ale ak mal len dievčatá na sex tak sa toho zľakol a radšej sa odmlčal ako to posunul ďalej lebo nevedel čo ma robiť. Čo si myslite vy? 😂
Maloktora zena chce jednorazovy sex a chlapi to radi skusaju a ktovie mozno nechcel jednorazovy sex, mozno chcel pravidelny, alebo casom mozno aj vztah. Chlapi podla mna menej planuju ako my zeny, on nadtym tak nerozmysla, on ta proste chce dostat a uvidi ako sa bude citit a co bude chciet. Chlapi omnoho viav ziju pritomnostou ako zeny. Co nemusi byt vzdy na skodu, skor naopak 😉
Niektorym muzom dlho dochadza. Mozno az teraz dostal odvahu ta pozvat. A
Keby chcel vzťah, tak ťa už dávno rieši. Asi dostal kopačky a svrbí ho 🍌. Kašli na neho. Nech si ho šúpe sám.😀
Boze co mu nevystries karty rovno na stôl?
Včera ráno som mu napísala, že nemám záujem o stretnutie a nemám v najbližšej dobe ani na to čas. On mi odvtedy stále píše, či niečo pokazil, nejak mi ublížil, prečo sa hnevam atd pritom to ani neotváram, ja nechápem o čo mu teraz ide 😄.
Tak keď si mu doteraz, aj po tých 5 mesiacoch, normálne odpisovala, bola milá, písali ste si, možno davala nejaké nádeje na stretnutie, keď ta pozýval, tak jasné, že je prekvapený, že si ho zrazu zrušila a nerozumie čo spravil zle… predpokladám, že ako sa ty pýtaš, že o čo mu ide, sa pýta aj on, že o čo ide tebe… ja by som som mu normálne odpísala, že ťa mrzí, že sa nevedel rozhýbať vtedy, potom sa odmlčal a nakráčal späť ako veľká voda… zase si nemyslím, že by spravil niečo také, aby ste sa teraz úplne pohnevali a ignorovali sa, keď ste boli kamoši, a nikdy ti nič nesľúbil… možno si to vtedy ty vnímala trochu inak ako on…
Však mu nápis rovno ako to vidíš a čo si myslíš..
tak mu napis, ze zahradnika uz mas, ale kuchara este nie, ze by ti mohol navarit

A čo je kurevnik?Podvádzal partnerky?Lebo keď si užíval a užívali si aj tie ženy, žiadny ku to nie je. A ty by si s ním mala ísť von, lebo o takej nuke by som ja tému nezaložila. Ty ano-cíze Ti nedá spávať. A z tohto stavu sa dostaneš len stretom s realitou.